Şimdi Ara

Adidas Sadece 50 saat için %50 indirim 22:00’da başlıyor!‏ (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
894
Cevap
28
Favori
48.394
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
67 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: faruk26faruk

Yurtiçi kargo pazar günü dağıtım yapıyor mu acaba, bilgisi olan var mı? Siparişim sonunda kargoya verilmiş ama yarın akşam şehir dışına çıkacağım.

hocam bugünmü verilmiş kargoya
  • Perşembe 13,30 siparişimi verdim ödemeyide kredi kartıyla yaptım hala ses seda yok hala ürün hazırlanıyor
  • 17:15'te mail gönderdiler hocam kargoya verildi diye.
  • asdemre kullanıcısına yanıt
    hocam kargoya verildi mi senin ürünler ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dogu-E

Perşembe 13,30 siparişimi verdim ödemeyide kredi kartıyla yaptım hala ses seda yok hala ürün hazırlanıyor

Bende ürün hazırlanıyor da demiyor Perşembe 17.00 gibi sipariş verdim ve eft yaptım Halen ödeme bekliyor diyor
  • Bende persembe aldim siparis hazirlaniyor yaziyor hala ellerinde mi kalmadj nedir. Iptal edip taksit taksit geri odeme yapmasalar bari

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bitti kampanya.
  • perşembe günü 44 numara halı saha aldım sitedendaha sonra bugün adidas mağazasına gittim aynı modeli bulamadım ama benzer modelde 44 denedim küçük geldi 44 2/3 vardı o iyi geldi şimdi sizce genişler mi yoksa geri mi göndereyim şuan hala siparişiniz hazırlanıyor diyor
  • Benim de Kabanım geldi hafif büyük gibi medium almıştım keşke small mu alsaydim dedim. Acaba mağazalardan değişim yaparlar mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: espanyol55

Benim de Kabanım geldi hafif büyük gibi medium almıştım keşke small mu alsaydim dedim. Acaba mağazalardan değişim yaparlar mı?

Mağazadan değişim olmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hipokratales

hocam kargoya verildi mi senin ürünler ?

Yok hocam daha verilmedi

• quote:

Orijinalden alıntı: Devilsbutcher

perşembe günü 44 numara halı saha aldım sitedendaha sonra bugün adidas mağazasına gittim aynı modeli bulamadım ama benzer modelde 44 denedim küçük geldi 44 2/3 vardı o iyi geldi şimdi sizce genişler mi yoksa geri mi göndereyim şuan hala siparişiniz hazırlanıyor diyor

Yanlardan g3nişlerde ön arka olmaz ayrica tozluklar normal coraptan daha kalin oluyor muhtemel kucuk gelir.

• quote:

Orijinalden alıntı: KOMBO KRALI

quote:

perşembe günü 44 numara halı saha aldım sitedendaha sonra bugün adidas mağazasına gittim aynı modeli bulamadım ama benzer modelde 44 denedim küçük geldi 44 2/3 vardı o iyi geldi şimdi sizce genişler mi yoksa geri mi göndereyim şuan hala siparişiniz hazırlanıyor diyor

Yanlardan g3nişlerde ön arka olmaz ayrica tozluklar normal coraptan daha kalin oluyor muhtemel kucuk gelir.

yalnız hocam önde boşluk var mağza görevlisi tozluk giyerseniz kapatır dedi benim derdim yanlarda zaten yani 44 ün yanları dar geldi sadece hem 44 de hem 44 2/3 de önlerde boşluk var fakat yan olarak 44 2/3 iyi fena değil gibi 44 ise dar geldi eğer bağcığını bolaltıp azıcıkda açıp ayağın şeklini alsa bence iyi olabilir 44 gibi geldi bana yani yarım numara için geri göndermeye uğraşmaya değer mi bilemedim ://

• quote:

Orijinalden alıntı: mert1905x

Bende persembe aldim siparis hazirlaniyor yaziyor hala ellerinde mi kalmadj nedir. Iptal edip taksit taksit geri odeme yapmasalar bari

Perşembe aldım bende aynı durumdayım zaten alacaktım takipteydim kampanya oldu 50 lira kar'a geçtim taksit taksit ödenmesi koymaz da kampanyalı fiyatın yanması koyar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

yalnız hocam önde boşluk var mağza görevlisi tozluk giyerseniz kapatır dedi benim derdim yanlarda zaten yani 44 ün yanları dar geldi sadece hem 44 de hem 44 2/3 de önlerde boşluk var fakat yan olarak 44 2/3 iyi fena değil gibi 44 ise dar geldi eğer bağcığını bolaltıp azıcıkda açıp ayağın şeklini alsa bence iyi olabilir 44 gibi geldi bana yani yarım numara için geri göndermeye uğraşmaya değer mi bilemedim ://

Yanlardan acilir her turlu.

Spor ayakkabi gibi dusunme bende rahat bişey alacaktim calişan cocuk onde fazla boşluk olmasin abi mac ayakkabisinda sıkıntı olur dedi .bilerek dar uretiliyorki ayakkabi tam sarsin diye dedi.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yanlardan acilir her turlu.

Spor ayakkabi gibi dusunme bende rahat bişey alacaktim calişan cocuk onde fazla boşluk olmasin abi mac ayakkabisinda sıkıntı olur dedi .bilerek dar uretiliyorki ayakkabi tam sarsin diye dedi.

önde az bişi boşluk var ama onuda çorapla kapatacaz yani bir numara küçüğüde olmaz yani yanlardan fakat 44 yerine 44.5 alsam iyi olabilirmiş

• quote:

Orijinalden alıntı: cimbomlusinan

2 gün içinde ödemesi yapılmayan siparişler otomatik iptal edilir yazıyordu sitede Ödemeyi yapalı 2. gün bu akşam dolacak ama halen ödeme bekliyor diyor

cumartesi pazarı saymayın tatil çünkü p.tesi onaylanır sanırım. bu arada perşembe baya lanetli gün oldu kimsenin kargoya verilmemiş yalnız değilmişim umarım dedikleri gibi yoğunluktandır p.tesi verirler

• mito1172 kullanıcısına yanıt
    Sizde en azından sipariş hazırlanıyor falan diyor bende halen ödeme bekliyor diyor

• cimbomlusinan kullanıcısına yanıt
    haklısınız sinir bir durum yazmışsınız p.tesi yanıt verirler ve onayıda verirler sanırım kalıcı olmak istiyorlarsa sistemlerini hızlandırmaları gerek bir kampanyada bukadar ağır davranırlarsa müşteri kaçar mesela cumartesi tüm kargolar verilmeliydi ama verilmedi bu yanlış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 15 Şubat 2015; 3:04:40 >
  • mito1172 kullanıcısına yanıt
    Pazartesi sabah sipariş iptal olursa beyler hazır olun mevzu var

• 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.