Şimdi Ara

Adidas Sadece 50 saat için %50 indirim 22:00’da başlıyor!‏ (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
894
Cevap
28
Favori
48.394
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
67 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: d.t.s.

quote:

Orijinalden alıntı: anl_clk

Benim kargo geldi kampanyanin basladigi ilk gun vermistim tam istedigim gibi avmde 227 liraya satilan dragon'u 108 tlye aldim emegi gecen arkadaslara tesekkurler

hangi dragon bu hocam, ben indirim görememiştim bu model de

Siteden kaldırmışlar hocam
    http://shop.adidas.com.tr/unisex-dragon-ayakkabi_70048?d=0

bu ayakkabının beyazı (=

• donanımcı123 kullanıcısına yanıt
    Ben pazartesiye razıydım Daha da gecikecek diyorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cimbomlusinan

Bende perşembe 5 gibi eft yaptım Para gitti ama halen ödeme bekliyor diyor Sipariş hazırlanıyor kısmına geçmedi nedense

kampanya olunca böyle maalesef ama hepsiburadanın sistemi daha hızlı gece yarısı havalede yapsan hemen onaylıyor adidasın bukadar gelişmiş değil demekki sistemi için rahat edecekse mesaj yaz bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 14 Şubat 2015; 1:27:21 >
  • bitmiş ya la
  • mito1172 kullanıcısına yanıt
    Attım yarın gelir cevap herhalde

• 2 gün cesaret edemedim çok beğendiğim ayakkabıyı almaya, bugün alacaktım belki kampanya bitmiş :(
  • kargosu gelen arkadaşlar hangi kargo ile geldiğini söyleyebilirlermi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: stan_34

kargosu gelen arkadaşlar hangi kargo ile geldiğini söyleyebilirlermi acaba?

Yurticiyle geliyor.

• 2 gün içinde ödemesi yapılmayan siparişler otomatik iptal edilir yazıyordu sitede Ödemeyi yapalı 2. gün bu akşam dolacak ama halen ödeme bekliyor diyor

• quote:

Orijinalden alıntı: cimbomlusinan

2 gün içinde ödemesi yapılmayan siparişler otomatik iptal edilir yazıyordu sitede Ödemeyi yapalı 2. gün bu akşam dolacak ama halen ödeme bekliyor diyor

Müşteri hizmetlerini bilgilendirdiniz mi hocam ? Büyük ihtimal 2 iş günüdür o.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tişört ve şort almıştım geldi sabah. İndirimde diye kalitesiz şeyleri göndermişlerdir diye düşündüm ama baya iyi.
  • Sentez* kullanıcısına yanıt
    Bence de 2 iş günüdür fakat siteden sordum bir cevap yok Arasam haftasonu telefonla müşteri hizmetleri servisi yok Bakalım pazartesi ne olacak
  • Basketbol ayakkabısı aldım bende 222 tlye, haber veren arkadasa teşekkürler.
  • yurtiçi kargo 12 sinde kargoya verildi, 2 gündür şubede bekliyor. otobüsle 5, arabayla 2 dk sürmeyecek bir mesafe. şikayet ediyorsun sallamıyorlar, azarlıyorsun yine sallamıyorlar. şu kargo şirketlerine bir standart getiremediler. her şube kafasına göre davranıyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eyvallah

yurtiçi kargo 12 sinde kargoya verildi, 2 gündür şubede bekliyor. otobüsle 5, arabayla 2 dk sürmeyecek bir mesafe. şikayet ediyorsun sallamıyorlar, azarlıyorsun yine sallamıyorlar. şu kargo şirketlerine bir standart getiremediler. her şube kafasına göre davranıyor...

aynı mesele tıpa tıp aynı. maltepe de 2 gün yattı yürüyerek 3 dk. Arayıp kayışladım . telefonu yüzüme kapattı. Ama artık uslandı yiyorsa yapsınlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Armityle

quote:

Orijinalden alıntı: Eyvallah

yurtiçi kargo 12 sinde kargoya verildi, 2 gündür şubede bekliyor. otobüsle 5, arabayla 2 dk sürmeyecek bir mesafe. şikayet ediyorsun sallamıyorlar, azarlıyorsun yine sallamıyorlar. şu kargo şirketlerine bir standart getiremediler. her şube kafasına göre davranıyor...

aynı mesele tıpa tıp aynı. maltepe de 2 gün yattı yürüyerek 3 dk. Arayıp kayışladım . telefonu yüzüme kapattı. Ama artık uslandı yiyorsa yapsınlar

nasıl uslandılar, yöntemini söyle bizde yapalım.

• Yurtiçi kargo pazar günü dağıtım yapıyor mu acaba, bilgisi olan var mı? Siparişim sonunda kargoya verilmiş ama yarın akşam şehir dışına çıkacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: faruk26faruk

Yurtiçi kargo pazar günü dağıtım yapıyor mu acaba, bilgisi olan var mı? Siparişim sonunda kargoya verilmiş ama yarın akşam şehir dışına çıkacağım.

Yapmaz hocam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cumartesi öğlene kadar yapıyor pazar hiç yokmuş
  • Biraz daha bekleyeceğiz artık, cevaplarınız için teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.