Şimdi Ara

Adidas Sadece 50 saat için %50 indirim 22:00’da başlıyor!‏ (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
894
Cevap
28
Favori
48.394
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
67 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mulanbu

Haber veren arkadaşa teşekkürler.
    http://shop.adidas.com.tr/brazuca-official-matchball-top_70062?arama=top ürünü alarak kampanyadan yararlandım.

Ala ala o kadar şeyden top mu aldın
  • Dun oglen verilen siparis hala hazirlaniyor, bu mu hizli teslimat

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Havaleyi banka gece e3 te yapmis hala kargo verilmedi onu da geçtim ödeme bekleniyor diyor mh ye mail atiyorum cevaplayan yok koskoca adidas bunu yapiyorsa yaziklar olsun bedava urun verseler bile almam artik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haber veren arkadaşa teşekkürler çocağa 27 numara ayakkabı aldım
    Yaza ayakkabı alma derdi bitti
  • Beyler ben başka bişey sorucam Dün 17.00 gibi eft yaptım ziraat internet şubesinden ama şu son 20 havale kısmında görünmüyor Son 20 eft diye bir bölüm de yok. Bu gidişle galiba pazartesi de gelmeyecek benim ayakkabı
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrCaner

quote:

Orijinalden alıntı: Otavukcuglu

gece gece siparşi verdim yarın havale yapcam :D spezial laivert aldım şuan mavisini geçen senede yeşilini kullanıyodum süet olması sıkıntı ama güzel ayakkabı :D

hocam bende lacivert spezial aldım ama süet olması neden sıkıntı pek anlamam ayakkabılardan fakat kirlenince temizlenmiyomu noluyo nerde giymeliyiz :D

Hocam şöyleki süet kirlendimi temizlemesi kat kat zor hele birde ıslanırsa ıslandımı elveda diyin yada öyle ağzı burnu solmuş şekilde kabullenin istanbulda ysşıyorum benim için sıkıntı bunu bildigim halde 3.alışım çünkü çok rahat ve estetik şöyle bi durum var istanbulda sabah cıkıyosunuz evden günlük güneşlik öğlen yağmur yağıyo ve temizliği ve bskımı cok zor ıslandımı kötü oluyor birde otobüse minbüse biniyorum illaki biri gelip basıyo falan sıkıntı buna rağmen bi tane daha söyledim yeşil ve maviden sonra bide lacivert deneyelim gerçi ayakkabılarım şuan iyi durumda ama indirim varken alayım dedim dolar 2.40 olmuş 250-300den aşağı bulunmaz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Kargo takip bilgisinide eklemişler, kağıthaneden yurtiçi kargo ile yola çıkmış paket :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: donanımcı123

Kargo takip bilgisinide eklemişler, kağıthaneden yurtiçi kargo ile yola çıkmış paket :)

Çarşamba mı sipariş ve ödeme yapmıştınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: donanımcı123

Kargo takip bilgisinide eklemişler, kağıthaneden yurtiçi kargo ile yola çıkmış paket :)

ne zaman almıştınız hocam yenimi eklemişler bilgiyi ?
  • Çarşamba akşamı sipariş vermiştim, bugün 1-2 gibi kargoya verildi maili geldi, az öncede kargo takip bilgisini eklemişler siparişlerim sayfasına.

• donanımcı123 kullanıcısına yanıt
    anladım hocam teşekkür ederim bizimkiler kaldı heralde :)
    bende perşembe verdim siparişi demek illa 2 gün bekletiyorlar c. tesi vermezlerse p.tesiye kalır
    Bende çarşamba akşamı alıyordum sonra yarın gündüz gözüyle seçerim deyip yattım Şimdi bekle dur taa pazartesi salıyı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbomlusinan -- 13 Şubat 2015; 17:17:55 >
  • Kargom geldi, ürünleri teslim aldım. Konuyu haber veren arkadaşa çok teşekkür ederim, ihtiyacım olan bir zamanda ilaç gibi geldi.
  • Benim ayakkabılar da geldi haber veren arkadaşa teşekkürler , 136 liraya kaptım 2 adet ben de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi savio_4528 -- 13 Şubat 2015; 18:11:47 >

• Havale/EFT ile alan arkadaşlar ödeme bir sonraki gün gözüküyormuş, benim kargom yarın çıkacakmış
  • çarşamba verdik siparişi hala hazırlanıyor gözüküyor arkadaş
  • savio_4528 kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam, hangi model bu ayakkabı, güzel seçim yapmışsın,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rosso Scuderia

Havale/EFT ile alan arkadaşlar ödeme bir sonraki gün gözüküyormuş, benim kargom yarın çıkacakmış

perşembe günü kredi kartıyla aldım henüz hazırlanıyor yazyor sizinki nasıl yarın çıkacak yola anlamadım bu site havaleye kıyak mı geçiyor p.tesi de kargoya vermesin yazarım şikayet vara valla zaten mesaj yazdım cevap yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 13 Şubat 2015; 20:04:51 >
  • en ucuz spor çorabının bile (indirimli olduğu halde) 11 tl olan yerden adı sadece adidas diye hiçbirşey almam..
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.