Şimdi Ara

Adidas Sadece 50 saat için %50 indirim 22:00’da başlıyor!‏ (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
894
Cevap
28
Favori
48.394
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
67 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Olmaz olsun böyle site bide resmi Adidas olacak 45dk telde bekledim bir muhattap yok bi halttan haberi olan yok telefona bakan sadece bir kisi eft yaptik para ortada yok. Adidasa mail atmak gerek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jakess kullanıcısına yanıt
    alacam da beyaz renk içi göstermeye çok müsaittir bir de ince kumaşsa kötü. atlet de giyilmez bunun altına.
    iade etsek ilk başta ödediğimiz kargo da iade ediliyor değil mi? bu durumda deneyip görecez.
  • nicknick N kullanıcısına yanıt
    kargoyu iade etmezler hocam.. geri yollarken karşıdan ödemeli yollarsınız ama..
  • quote:

Orijinalden alıntı: parodist

Bu güvenilir bir sitemidir? iade konusunda problem yaşayan varmı?

hocam bende ilk aldığım ayakkabıdan vazgeçtim başka bir ayakkabı aldım diğer ürünü iptal ettim bugün ücret iade oldu eğer ürün küçük falan gelrise yada beğenmezseniz 14 iş günü içinde kargo ücreti firmaya ödemeli olarak gönderip değişim yada iptal edebiliyorsunuz
  • Halen ödeme bekliyor diyor neredeyse ödeme yapalı 24 saat oldu
  • Çarşamba sipariş vermiştim 2 saat önce kargoya verildi diye mail gelmiş ama kargo takip numarası falan yok.
  • benimde halan sipariş hazırlanıyor işin kötü tarafı pazar günü şehir değiştircem bugün vermeleri lazım kargoya acaba dün alıp kargosu verilen varmı arkadaşlar
  • Mağazalardada internet kadar olmasada yakın fiyat var arkadaşlar,daha yeni baktım.

• Dün öğlen aldığım ayakkabı daha kargolanmamış.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dün saat 4 gibi aldım 2 ayakkabı ama daha kargolanmamış.. yarın saat 12ye kadar kargolanmazsa pazartesiye kalacak ve böylece ayakkabı bana en erken çarşamba günü ulaşacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dsrymt™

dün saat 4 gibi aldım 2 ayakkabı ama daha kargolanmamış.. yarın saat 12ye kadar kargolanmazsa pazartesiye kalacak ve böylece ayakkabı bana en erken çarşamba günü ulaşacak

hocam cumartesi pazar kargo yokmuk bu gün kargolanmazsa pazartesiye kaldı
  • Uplamayin su konuyu :) dun bir cift ayakkabi aldim, 2 cift eklemistim sepete, son anda Dechatlon'dan alirim bir cift diye vazgectim zaten, gordukce alasim geliyor. cok guzel seyler var (bana gore guzel tabiiki)
  • cumartesi günü saat gündüz 12 ye kadar alım yapıyorlar kardeşim.. pazar günleri ise kargo şubeleri kapalı.. tabi her kargonun kendine özgü çalışma stili olabilir ama genel olarak böyle
  • kardeşim bi dedikleri diğerini tutmuyorki bende pazar günü üniversite okuduğum şehre gitcem ancak kargo adresi ailemin oturduğu ev bu gün aradım kargo ne zaman verilir dedim cuma olmazsa pazartesine kalır dedi haftasonu gönderim ypmıyoruz dedi
  • tamam işte dediğim gibi.. bu adidas ile ilgili değil. kargo şirketleri gönderi almıyor :) büyük ihtimalle bizim ürünler pazartesiye kaldı
  • galiba öyle :) inşallah adres değişiminde bir sorun çıkmaz adresi değiştirmem lazım pazartesi benimde :)
  • Benim kargo geldi kampanyanin basladigi ilk gun vermistim tam istedigim gibi avmde 227 liraya satilan dragon'u 108 tlye aldim emegi gecen arkadaslara tesekkurler

• anl_clk A kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun güle güle kullanın
  • Haber veren arkadaşa teşekkürler.
    http://shop.adidas.com.tr/brazuca-official-matchball-top_70062?arama=top ürünü alarak kampanyadan yararlandım.
  • şansın varmış ilgilenmişler demekki gittigidiyorun işine gelmedi benim olayda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 13 Şubat 2015; 16:34:13 >
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.