Şimdi Ara

Adidas Sadece 50 saat için %50 indirim 22:00’da başlıyor!‏ (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
894
Cevap
28
Favori
48.395
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
67 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Avantajix sitesi içerisinde Adidas' ı bulamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: d.t.s.

Avantajix sitesi içerisinde Adidas' ı bulamıyorum

avantajiks dün vardı %6 iade veriyordu. bugün nedense yok.

ihtiyacım olmayan bir şeyi almayacağım, boş yere para harcamayacağım zaten işsizim diye düşünüp harcamalarımı kısıtlı tutuyordum ama dünkü siparişten sonra birde bugün bir ayakkabı aldım. sıcak fırsatlara 1 ay falan girmemek lazım.
  • 1 tane ayakkabı beğendim 42.5 yokmuş millet sömürmüş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: *By Mehmet*

Arkadaşlar sepete iki urun attım ödemesini yaptım tam 3d secure sifresini girdikten sonra onayladım o anda net gitti,şimdi siteden bakiyorum siparişiniz yoktur diyor ama karta bakıyorum iki ayakkabininda ucreti kesilmiş provizyona düşmüş varmi başına gelen boyle bi olay ne olur bizim siparisler malum stoklar hızla tükeniyor

aynı olay benim başıma gelmişti gittigidiyor.com da bankaya gidip hallettim alışveriş sitesinin yapacak birşeyi yok çünkü sipariş yapılmıyor ve parada hesaplarına geçmiyor bankayla halledin sorun çözülür
  • 2 adet aldim tesekkurler boyle seyleri paylasin daha fazla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Giyimde mağaza ile aradaki fark 5 TL falan ama sezonda sakatlandığım son anda almaktan vazgeçtiğim 444 liralık ayakkabıyı 222'ye almak müthiş bir şey.

• Şu blueject lerden 1 çift kapayım diyordum sömürmüşler.

• quote:

Orijinalden alıntı: MrCaner

quote:

Orijinalden alıntı: daikataNa~

quote:

Orijinalden alıntı: Ehlika

quote:

Orijinalden alıntı: erdembyrby

http://shop.adidas.com.tr/erkek-spezial-ayakkabi_71273?d=8104&arama=
    Bu spezial ayakkabı nasıl arkadaşlar ayakkabıya ihtiyacım olacak ilkbaharda başka önereceğiniz modeller varmı?

Spezial modelleri güzel ayakkabılardır sağlamdır ama oturduğun yer taşlı yollarsa tabanı fazla dayanmayabilir. Çünkü hentbol ayakkabısı olarak üretiliyor kapalı alan için uygundur ama asfalt yollarda da uzun süre giyebilirsin.

Ben bakarım diyerekten lacivert spezial almıştım. ayakkabıyı 2 hafta temizlemedim, bir daha düzelmedi yüzeyi. 6 ayda leş gibi oldu ayakkabı :(

bende aynısından aldım hocam leş gibi olmaması için napmalıyız peki ?

1-2 güne bir yüzeyini nemli bezle sileceksiniz. spreyi vardı ama hiçbir faydasını görmedim ben.

• Sê7êN SKY kullanıcısına yanıt
    aradaki nüansı kavrayamamaış güzelce anlatın ki kavrasın. adı geçen firmanın illegal üüretim mal satması imkansız ve zaten herhangi bir firmanın bunu alenene yapabilmesi için her sabah kahvaltıd yürek yemesi lazım.

replika terimi belliki izin alınarak üretilen kendi tasarımları yani sezon orjinal dizayn formalar değil de kendi kolleksiyonları.
  • Arkadaslar kramponlarda kalıplar nasıl ? 43 43.5 giyen biri icin tavsiyeniz nedir ?

• HAAltuntas kullanıcısına yanıt
    adidas iste yap eftyi gelsin
    ben spor olsun diye bi tshirt aldim (lazim degildi ama online alisveris cilginligi iste)

• Dün öğleyin saat 11.30 da verdiğim sipariş hala kargolanmamış durumda.

Bu mu hızlı kargo oluyordu ?

• Çarşamba Akşamı verilen Siparişler kargoya verilmiş mi arkadaşlar ben pek idrak edemedim , sipariş durumu "teslim edildi " yazıyor bu kargoya verildi manasına geliyor heralde değil mi , kargo takibi göremedim de ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi savio_4528 -- 13 Şubat 2015; 9:51:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nlztrk93

Şu blueject lerden 1 çift kapayım diyordum sömürmüşler.

Blueject sömürenlerden biri de benim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MassiveDynamic -- 13 Şubat 2015; 10:26:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HAAltuntas

Güvenilir mi bir sorti yapayım diyorum?

Adidas'ın kendi sitesi kardeş nasıl bir sorudur bu yahu
  • 7 lira kargo mu olur yav, nasıl kampanya bu, yapsana adam gibi kargo ücretsiz.
    güzel tshirt beğenemiştim halbuki :(

http://shop.adidas.com.tr/erkek-climalite-essentials-t-shirt_69996?d=8347
    http://shop.adidas.com.tr/erkek-climalite-3s-t-shirt_69997?d=8347

arkadaşlar bu tshirtleri beğendim , acaba ne kadar transparan kumaşlar? tani atletsiz giyildiğinde ne kadar içini gösteriyor, daha önce satın alıp kullanmış olan varsa bilgi verirse sevinirim.

• Bu güvenilir bir sitemidir? iade konusunda problem yaşayan varmı?
  • ayakkabıyı şimdi sipariş versem indirim bittiğinde sorun yaşamam değilmi ? birde kart geçerlimi
  • parodist P kullanıcısına yanıt
    laf aramızda pek güvenilmez ürünlerin hepsi çakma zaten.. hiç önermem..
  • nicknick N kullanıcısına yanıt
    hocam bosver kargoyu al gitsin arabayla magazaya gidip almaya kalksan yakacagin benzin daha fazla tutacak

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.