Şimdi Ara

Adidas Samoa'yı nasıl bilirsiniz? SS'li (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
0
Favori
24.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: iNSoMNiaC-HeRo

Yerinde olsam Adidas Dragon alırdım. Hem suda geçirmiyor. 3 sene olacak hala giyiyorum. Biraz yıprandı ama burun kısmı harbiden çok sağlam. Derisinin altında pvc tarzı bir şey var.

Tam Samoa almaya karar vermiştim ki dragon kafamı karıştırdı.

Adidas Samoa'yı nasıl bilirsiniz? SS'li

• abartısız iki sene giydim bu ayakkabıyı. Patlama yırtılma yok ama benim ayaklarım taraklı olduğu için yamuldular artık dışa doğru Resimdekini giyiyorum şimdi beyazını alıcam kısmetse
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yoshimitsux

quote:

Yerinde olsam Adidas Dragon alırdım. Hem suda geçirmiyor. 3 sene olacak hala giyiyorum. Biraz yıprandı ama burun kısmı harbiden çok sağlam. Derisinin altında pvc tarzı bir şey var.

Dragonda güzelmiş bunun fiyatı, rahatı ve kullanım ömrü nedir. Kullanan eden varmıdır aranızda arkadaşlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Yoshimitsux

quote:

Çok iyiymiş bu , dragon seni çağırıyo Yoshimitsux.

• Deri modelini alın arkadaşlar. Ketenini almayın Dragon'un
  •  Adidas Samoa'yı nasıl bilirsiniz? SS'li

bundan alacaksınız. Sizin eklediğiniz resimdeki sanırım keten. Bu benim eklediğim burun kısmı dışındaki her yeri deri.

Ayakkabıyı ilk giydiğimde ne sert falan demiştim ama 1 aydan sonra yumuşacık olmuştu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaanworld

Apaçi ayakkabısı Herkeste var Gİdin adam gibi supra alın 280 tl

Supra da o sınıfa giriyor , özellikle kırmızıları.

• çok klasik 145 e adidas alınmaz.
  • dragon samoa ve süper star üçlüsü favorim..

samoa kullandım 1-1.5 yıl sonra kapı önündeyken çalmışlar son 3 senedir full süperstar giyiyorum dragonu deneme fırsatım olmadı
  • quote:

bundan alacaksınız. Sizin eklediğiniz resimdeki sanırım keten. Bu benim eklediğim burun kısmı dışındaki her yeri deri.

Ayakkabıyı ilk giydiğimde ne sert falan demiştim ama 1 aydan sonra yumuşacık olmuştu.

Bu ayakkabıyı neredeyse 2.5 sene oldu alalı halen taş gibi... Çok sık giymem rağmen ayakkabıyı parçalayamadım
    İlk kez aldığım bir ayakkabı parasının hakını verdi

• Nike capri modelini giymiştim. Ondan sonra samoa hoşuma gitti, ilk aldığımda capri kadar rahat olmadığını fark ettim ama sorun olmaz diye düşündüm. Gün geçtikçe gözüme battı. Neyse geçen gün gittim yine nike capri aldım. Samoa tip olarak güzel sağlamlık olarak da beni tatmin etti fakat nike capri daha güzel bence. Her açıdan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cumhuriyet. -- 18 Nisan 2011; 21:21:42 >

•  Adidas Samoa'yı nasıl bilirsiniz? SS'li

kral geldi beyler açılın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silver Shadow -- 18 Nisan 2011; 21:22:04 >
  • dragon rom karışımı birşey ikisinide kullandım dragon tavsiye ederim bu kadar teşekkürler iyi günler
  • Dragon yaz ayakkabısı değil mi? Rahat mıdır acaba? Deneyip almak iyi olacak. İnternetten alsak denemeden iyi olmayabilir.
  • bu adidas sambanın kırmızısını nerden bulabilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silver Shadow

kral geldi beyler açılın

oyhşş
    5 6 sene önce almıştım
    sonraları göremedim adidaslarda
    üretimi durduruldu dediler
    şimdi tek tük görüyorum milletde
    yeniden çıktı piyasaya sanırım
    tekrardanmı alsam
    nostalji olur hem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reppu -- 18 Nisan 2011; 21:47:01 >

• Samoa'da kullandım Dragon'da. Samoa biraz daha dayanıklı.

Dragonun ön yanları , yere değdiği kısımlar açılıyor tavsiye etmem.
  • Puma Roma Akar
  • superstar giyiyorum 3 aydır gayet rahat ama altı biraz daha kalın olsa iyi olurdu ince olunca pek sevmiyorum rahatsız ediyor yoldaki taşı hissetmicem öle olmalı basket ayakkası giymeye kalktım millet bön bön ayaklara bakio
  • bı kac sene boyunca kullandım.cok rahat bı model.şu an stan smith kullanıyorum.ama samoa cok daha rahat.

stan smith te bıraz yuru hemn ayakların ağrıyor.samoada ole bısey gelmedı basıma.

superstar da kullandım.onunda en kotü yanı iç astarın kumas olması.topuk kısmı zamnla aşınıyor.stan smith te öle.

samoa nın en buyuk avantajı topuga denk gelen ıc astar derı ve superstar gıbı pofuduk dolgulu değil.

aşınma derdi yok ve bağcıkları cozmeden gıyıp cıkartması kolay.

diğerlerinde bıraz yuksek kalıyor samolar.basta tuhaf gelmıştı ama alışıyorsun.

bi kotu yanı dış derisi diğer modellere göre daha ince.hassas biraz.ama yerlerde surunup sürtmediğin sürece sorun olmaz.

ben voleyball oynarken onume duşen topa yetısecem die biraz uctum o ara ayakkabının yanı betona sürttü baya.

orda deri yıprandı.ozamnlarda yenıydı.bole bısey gelmezse basına sorun yok.

tabandakı beyaz serıt kırlenıyor ama onun cozumude basit.al eline eski diş fırçası.üstüne azıcık pril sür

başla fırcalamaya.bembeyaz oluyo.

ben ayakkabıyı ilk cıktıgı partinin sonlarında imndirimli almıstım 90-100 tl gıbı bıseydı.sonra uretımde kalktı.

epeydır ortada yoktu.yeniden piyasaya surduler.

suankı stansmith lerim eskıdı.bıseyler alacam ama beğenemiyorum.farklı bıseyler bakıyorum ama yine samoa alma

ihtimalim var.stan smith yada superstarı ıkıncıye almazdım ama...

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.