yok.. adamlar resmen gg nin verdiği tüm süreleri yitip bitirdiler... hala daha niye kargolamadınız sorusuna tüm gün cevap dahi vermediler |
Bildirim
yok.. adamlar resmen gg nin verdiği tüm süreleri yitip bitirdiler... hala daha niye kargolamadınız sorusuna tüm gün cevap dahi vermediler |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
bana kendi orjinal kutusunda göndermişler. üzerinde de etiketler var ayakkabının. vietnamda üretilmiş ve az da olsa yapıştırıcı izleri mevcut birleştirme yerlerinde... bana sahte görünmedi |
Bana da ürün orijinal kutusunda geldi ve internette yaptığım orijinallik sorgulamasına göre ürün orijinal. Benimki de Vietnamda üretilmiş. Zaten elinize aldığınızda anlıyorsunuz malzeme kalitesinden, hissiyatdan orijinal olduğunu < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahuramazdatr -- 28 Ocak 2021; 23:29:30 > |
|
Hocam ben iade ettim orijinal olsa bile beğenmedim. Üretim yeri farklı gözüküyor Endonezya yazıyor, qr kodu tanımıyor falan... Birde yarım numara küçük geldi baş parmağım gözüktü biraz bunlarda bahanesi oldu işin.. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legendary! -- 30 Ocak 2021; 13:16:28 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|