Adidas Siyah Erkek Günlük Ayakkabı Runfalcon - 170 TL - GG(korayspor)
-
-
model erkek diyor ama kadına da gider mi -
Kredi karti bilgilerini giresiye baskasi almış 42.5 numarayi.
Teşekkürler -
F36549
kodu ile arama yaparsanız aynı ayakkabının kadını da var.
-
45 yok 49.5 var oda çok büyük olur -
Güzel fiyat, teşekkürler
-
Teşekkürler
-
Akşam akşam gitti 170 -
-
Eğer bu mesajımı herhangi bir telegram sıcak fırsatlar admini okuyorsa onun allah belasını versin. Ref linkleriyle uygulamayı bitirdiler. Adamın açtığı konuyu silip kendi ref linklerini atmışlar. Bu kadar mezarcı olunmaz güzelim sıcak fırsatları kod gruplarına çevirdiniz boş boş kendi listenizi atıp duruyorsunuz. Yok mu reklamsız grup açacak olan bu nedir ya
-
Çok teşekkürler, gece gece bi masrafada ben girdim, en düşük 300 gözüküyor cimride -
Numaranız varsa kaçırmayın. Bu ayakkabıyla gitmediğim yer kalmadı. 30 km trekking yaptım. Dizime kadar sulardan geçtim. Makinada defalarca yıkadım. Bana mısın demedi. Numaram olsa direk alırdım. -
Gerçekten 170₺ çok iyi fiyat sıcak fırsattır, hiç ihtiyacım olmamasına rağmen aldım. -
GG'a kesinlikle güvenmiyorum ama satıcı korayspor olunca ve bu fiyat olunca kaptım bir tane. 43 giyiyorum umarım 43,5 olur
-
ekleyene kadar gitti çok üzüldüm ya
-
botta hangisi iyi marka arkadaslar
scooter vs greyder
-
Greyder bi tık daha iyiquote:
Orijinalden alıntı: ckaracarbotta hangisi iyi marka arkadaslar
scooter vs greyder
-
Adidas ın istisnasız her 3 ayda bir indirime gittiği model bu.. -
49.5 ayak varmı laaa -
Korayspor'un göndermemesi meşhurdur. Umarım alanlara gönderir, 150 TL'ye alabilecekken bu yüzden almadım.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Eğer bu mesajımı herhangi bir telegram sıcak fırsatlar admini okuyorsa onun allah belasını versin. Ref linkleriyle uygulamayı bitirdiler. Adamın açtığı konuyu silip kendi ref linklerini atmışlar. Bu kadar mezarcı olunmaz güzelim sıcak fırsatları kod gruplarına çevirdiniz boş boş kendi listenizi atıp duruyorsunuz. Yok mu reklamsız grup açacak olan bu nedir ya |
Satışın yeri konu altı değil ama. İkinci ele yazabilirsiniz. |
Adidas ın istisnasız her 3 ayda bir indirime gittiği model bu..
|
Benzer içerikler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X