Şimdi Ara

Adidas Sportbands - Cardsharp - Cuplens

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Sahibinden linki :http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-giyim-aksesuar-erkek-adidas-sportbands-ince-sporcu-bantlari-154792946/detay/
    Tanesi 10 TL arkadaşlar.Fransa'dan almıştım.Hiç kullanmadım.İstanbul içi hemen elden teslim yapabilirim.

İlan şuan onayda, o yüzden belki resimleri göremeyebilirsiniz.Resimdekilerin aynısıdır.Gri ve siyah olan satılıktır.

Ayrıca Cardsharp 15 TL'dir.Bunuda aynı şekilde hemen elden teslim yapabilirim.Sıfır,ambalajındadır.

Cuplens 10 TL'dir arkadaşlar.Şuan elimde 3 adet mevcut.Hemen elden teslim yapabilirim.Açılmamış, ambalajındadır.

Bütün ürünleri elden teslim ediyorum ; çünkü fiyatları uygun oldugu ıcın kargo vs bence gerek yok masrafa.16'sı geceye kadar İstanbul'dayım.21'inde döneceğim.Eğer 17-21 nisan aralığında Ankara'da bu ürünleri isteyen olursa yanımda getirebilir, orada elden verebilirim.21'inden sonra tekrar İstanbul'dan teslim edebilirim.Hepinize hayırlı geceler diliyorum.

Edit : Arkadaşlar belki tanırsınız beni ; gençlik projeleriyle sürekli yurtdışına çıkıyorum.Yukarıda ki ürünleri satın alan arkadaşların eğer zamanı olursa bu gençlik projeleri hakkında küçük bir eğitim vereceğim.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykts -- 15 Nisan 2014; 0:10:29 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Camper Pelotas XLite ayakkabı
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.