Şimdi Ara

Lescon Airtube Cosmic Spor Ayakkabı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
1
Favori
7.134
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B9F331545 -- 28 Ocak 2020; 15:28:26 >

• Zamanında bu tube tabanlı ayakkabısını almıştım Lescon'un, taş gibi tabanı vardı. Sürekli indirime giren normal tabanlı Reebok bundan kat kat iyi. Nike Air modellerinin ise yakınından bile geçemez. Ben tavsiye etmiyorum.
    Ekleme: Bahsettiğim ayakkabı en az 3 yıllıktır muhtemelen. Eğer taban teknolojisi değiştiyse bilemiyorum.
    O kadar da değil, şahsen ben ayakkabılarını tercih etmem, kampanyalardan uygun fiyata aldığım polar, outdoor pantolon, t-shirt, mont gibi ürünlerini kullanmışımdır ve hala kullanıyorum. Lescon eskidende iyi bir markaydı sonra amblem değiştirdiler. Hatta bazı süperlig kulüplerinin formasını üretiyorlardı bir ara.
    Fiyat performans ürünü diyebilirim, ayakkabıları hariç. Bence giyinmesini bilen insan işe önce iç çamaşırından sonra ayaklarından başlayandır.
  • Güzel ayakkabı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 27 Kasımdan beri bu fiyata satılıyormuş zaten bu ayakkabı.

• myadam kullanıcısına yanıt
    nerede yazıyor ? Bu tip bir ayakkabı almak için takip ediyorum air ayakkabıları hiç bu fiyata görmedim. Sipariş verdim bir tane bakalım.
  • Ayakkabı Hepsiburada vb. sitelerdede aynı fiyat arkadaşlar çek ile daha uyguna getirebilir. 42 Numarası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 564yasin -- 13 Ocak 2020; 11:43:3 >
  • 564yasin kullanıcısına yanıt
    Aynen onu yazmayı unuttum.
  • Zamanında bu tube tabanlı ayakkabısını almıştım Lescon'un, taş gibi tabanı vardı. Sürekli indirime giren normal tabanlı Reebok bundan kat kat iyi. Nike Air modellerinin ise yakınından bile geçemez. Ben tavsiye etmiyorum.
    Ekleme: Bahsettiğim ayakkabı en az 3 yıllıktır muhtemelen. Eğer taban teknolojisi değiştiyse bilemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marslan1999 -- 13 Ocak 2020; 12:1:41 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu lescon türk markasımı?
  • iskender86 kullanıcısına yanıt
    Türk markası diye biliyorum.
  • Bu forum gerçekten lescona 175 lira mi verecek.

• Nike air max çakması duruyor

• Yapmayın beyler, lescon öyle kalitesiz bir ürün değil. Denediniz mi daha önce ? 250 nin aşağısında air ayakkabı bulan varsa alalım. Gidipte bir ayakkabıya 500 lira vereceksek burada konu açmanın anlamı yok.

• aşağıdaki linke tıklayıp "fiyat analizi"ni kontrol edebilirsiniz.

Cimri.com - En ucuz fiyatı bulur, cebinize çalışır!
    Lescon Airtube Cosmic Erkek Spor Ayakkabı Siyah Fiyatları
    https://www.cimri.com/spor-ayakkabi/en-ucuz-lescon-airtube-cosmic-erkek-spor-ayakkabi-siyah-fiyatlari,346358852

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-B9F331545

Yapmayın beyler, lescon öyle kalitesiz bir ürün değil. Denediniz mi daha önce ? 250 nin aşağısında air ayakkabı bulan varsa alalım. Gidipte bir ayakkabıya 500 lira vereceksek burada konu açmanın anlamı yok.
    Kullanmadığım ayakkabı markası neredeyse kalmadı aralarında en kalitelileri lescon üretiyor. Ne bir yırtılma ne bir soyulma ne bir ezilme. 3 tane air aldım farklı markalardan hepsinin airi patladı lescon halen taş gibi

• Japonya kullanıcısına yanıt
    Ben kullanmadım ama kardeşimden biliyorum. Güzel kaliteli bir ürün. Herhalde fazla bilinmiyor ondan bu olumsuz eleştiriler. Kullanıyorsanız bilirsiniz, fiyat olarak baya uygun geldi bana. Sebebi seri sonu olabilir, bilmiyorum.
  • Lescon ne zaman bu kadar oldu ya peh peh peh Millet parayı çok kolay kazanıyor zannediyor bunlar, yazıktır ya bunun maliyetle vergiyle falan alakası yok kardeşim bu fiyata yerli malı ayakkabı mı satılır el insaf...
  • onceleri sadece pazarlarda satiliyordu.. simdi avmlerde bile var

• O kadar da değil, şahsen ben ayakkabılarını tercih etmem, kampanyalardan uygun fiyata aldığım polar, outdoor pantolon, t-shirt, mont gibi ürünlerini kullanmışımdır ve hala kullanıyorum. Lescon eskidende iyi bir markaydı sonra amblem değiştirdiler. Hatta bazı süperlig kulüplerinin formasını üretiyorlardı bir ara.
    Fiyat performans ürünü diyebilirim, ayakkabıları hariç. Bence giyinmesini bilen insan işe önce iç çamaşırından sonra ayaklarından başlayandır.

• Kaç tanesi 175 lira

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.