< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B9F331545 -- 28 Ocak 2020; 15:28:26 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B9F331545 -- 28 Ocak 2020; 15:28:26 > |
Bu forum gerçekten lescona 175 lira mi verecek.
|
Kaç tanesi 175 lira
|
Lescon ne zaman bu kadar oldu ya peh peh peh
![]() |
Ayakkabı Hepsiburada vb. sitelerdede aynı fiyat arkadaşlar çek ile daha uyguna getirebilir. 42 Numarası.
|
Zamanında bu tube tabanlı ayakkabısını almıştım Lescon'un, taş gibi tabanı vardı. Sürekli indirime giren normal tabanlı Reebok bundan kat kat iyi. Nike Air modellerinin ise yakınından bile geçemez. Ben tavsiye etmiyorum.
Ekleme: Bahsettiğim ayakkabı en az 3 yıllıktır muhtemelen. Eğer taban teknolojisi değiştiyse bilemiyorum. |
O kadar da değil, şahsen ben ayakkabılarını tercih etmem, kampanyalardan uygun fiyata aldığım polar, outdoor pantolon, t-shirt, mont gibi ürünlerini kullanmışımdır ve hala kullanıyorum. Lescon eskidende iyi bir markaydı sonra amblem değiştirdiler. Hatta bazı süperlig kulüplerinin formasını üretiyorlardı bir ara.
Fiyat performans ürünü diyebilirim, ayakkabıları hariç. Bence giyinmesini bilen insan işe önce iç çamaşırından sonra ayaklarından başlayandır. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 564yasin -- 13 Ocak 2020; 11:43:3 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marslan1999 -- 13 Ocak 2020; 12:1:41 > |
|
|
|
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |