Şimdi Ara

Amazondan ayakkabı alımı (skechers,tomy hilfigher,Nike vs)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
9
Favori
8.056
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar diğer konuların elektronik ağırlıklı Oldugunu görünce bu konuyu açmak istedim özellikle ayakkabı kalıplarının dar geniş vs Konuları buradan tartışıp f/p ya da bizde çok Uçuk rakamlı ayakkabıların uygun fiyat takibi içeren linkleri paylaşabiliriz.oncelikle ayakkabı Alıp siparişi ulaşan arkadaşlar resim inceleme vs yazarlarsa daha az kirlenen makul bir konu olur

EDİT ISTEK ÜZERINE SKECHERS BEDEN ÖLÇÜ LINK
    http://sh.skechers.com/skechers/new-site/mens-size-chart-uk.pdf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boatswain -- 5 Aralık 2015; 23:31:01 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• ayakkabı getirmek yasaklandı vs gibi haberler vardı ama tam bilgim yok konu hakkında
  • version53 kullanıcısına yanıt
    Alan arkadaşlar ana konuda mevcut hocam o kesimi buraya toplarsak amacımıza ulaşmış oluruz ben sipariş verdim yolda henüz gelmedi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 adet skechers aldım hiçbir sorun yok.
  • ladylove kullanıcısına yanıt
    Kalıpları nasıldı Nike a göre büyük diye Söylüyorlar

• hiç nike ayakkabı kullanmadım o yüzden karşılaştırmayı yapamayacağım özür dilerim.kalıplar bana normal geldi.yanlız ilk ayakkabıyı alırken 43 numara us numarasıyla 10 olarak görünüyordu.öyle sipariş ettim ayağıma oldu.2 hafta sonra 43 numara 9.5 olarak gösteriyordu.sanırım ayakkabılara verilen genel feedback lere göre düzenleniyor.yani size chart daki bilgiler doğru.
  • İlk sayfaya kalıplarla ilgili bilgileri ekleyebilir misiniz?

Divarese, Hotiç, Hummel, New Balance 44 giyiyorum. Adidasta 46 bile olmuyor bazen. Sketcher kaç numara olur sizce?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • TzisTa kullanıcısına yanıt
    Hocam kalıpları eklemek biraz zor neden dersen Nike 10.5 = 44,5 gözükürken skechers 10.5=44 gözükmekte bende siparişi verdim 10.5 olarak normal ayakkabıda 44 giyiyorum kalıpları geniş dedikleri için o şekilde sipariş verdim sizin aklınızda model var mi ? Ben madem kargo ödüyorum f/p olarak skech air brain freeze alayım dedim şimdilik us da hala 1 haftaya gelir heralde

• Kaliplardan ziyade baska bir sorum olacak, dün Skechers marka bir ayakkabiyi cyberwk dolayisiyla 30 dolara buldum, tam alacakken kargo fiyati 15 dolar cikti, bu asagi yukari her ayakkabi icin ayni midir?

İkinci olarak da skechersin hangi modelini onerirsiniz? Flex advantage var memory foamli ve gayet memnunum ama air falan nasildir veya gel top nedir?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • RuiNatioN kullanıcısına yanıt
    Hocam ayakkabılarda standart gibi o kargo ücretleri ben daha önce spor olarak Nike Adidas nb kullandım skechers için yorumlar ve Rahatlık konusundan dolayı sipariş verdim skechers TR sitesinden bakabilirsiniz şahsen pahalısı iyidir diye air serisine baktım ve brain freeze den sipariş geçtim

• yaklaşık 1 aydır brain freeze modelini kullanıyorum.ayakkabı gerçekten çok rahat.memory foam özelliği var.kullandıkça o özelliği geçiyor diyolar ama üst üste 3 gün giymedikçe birşey olacağını düşünmüyorum.tabi farklı bir ayakkabı giyincede ayağım arıyor resmen skechersi.ben tavsiye ederim her ayakkabısını.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ladylove

yaklaşık 1 aydır brain freeze modelini kullanıyorum.ayakkabı gerçekten çok rahat.memory foam özelliği var.kullandıkça o özelliği geçiyor diyolar ama üst üste 3 gün giymedikçe birşey olacağını düşünmüyorum.tabi farklı bir ayakkabı giyincede ayağım arıyor resmen skechersi.ben tavsiye ederim her ayakkabısını.

Yurtdisi gezisinde Skechersimi goturdum, daha sifir almistim, bir hafta ust uste giydim ve topuk kisminda memory foam ozelligi kayboldu. Hala cok rahat o ayri.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • gümrükden ayakkabı geçirmek yasaklandır diye biliyorum,doğruluğu var mı ?
  • drakin kullanıcısına yanıt
    75€ değer Altı alabiliyorsunuz hocam ana konuda onlarca ayakkabı alan arkadaşımız var

• boatswain kullanıcısına yanıt
    evet alınıyormuş fakat vergi ekleniyormuş sanırım değeri ne olursa olsun
    https://bilgedefteri.net/yurtdisindan-ayakkabiya-vergi-sorunu.html
  • drakin kullanıcısına yanıt
    http://bilgedefteri.net/yurtdisindan-ayakkabi-siparislerinde-vergiler-silindi.html

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben kızıma aldım skechers bugün gelmiş 3M olarak normalde 32 giyiyor tam oldu, hafta sonu boynerde bakmıştık skechers nuaralarına ve kulakçıklıklarındaki numaraya göre olsa bnim amazondan aldıkşlarım 35 filan olması lazımdı
  • cloves C kullanıcısına yanıt
    Hocam TR deki skechers kalıp ya da numaralandırma olayı farklı galiba

• bencede farklı 3M kız çocuk 32-33 arası oluyor
  • Takip edeyim ben de konuyu.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.