Şimdi Ara

Converse vs Vans vs Superga

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ya da tavsiye ettiğiniz başka ayakkabı markası ? Rahat ve sağlamlığı önemli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Corumluyum Gomutanım -- 7 Ağustos 2014; 14:19:48 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Converse vs Vans vs Superga: Hangi Marka Sizin İçin Uygun?

Spor ayakkabı dünyasında Converse, Vans ve Superga, zamansız tasarımları ve ikonik stillerleriyle öne çıkıyor. Bu markalar, günlük giyimden özel etkinliklere kadar çeşitli durumlar için farklı özellikler sunuyor.

Converse

• 1908'de kurulan Converse, spor ayakkabılarıyla ünlüdür.
    • Chuck Taylor All-Star'lar, markanın en ikonik modeli olup 1917'den beri üretiliyor.
    • Converse'ler genellikle tuval veya deri üst kısımlara ve kauçuk tabanlara sahiptir.
    • Klasik ve minimalist tasarımlarıyla bilinirler ve günlük giyim ve rahat etkinlikler için uygundurlar.

Vans

• 1966'da kurulan Vans, kaykaycılar arasında popülerdir.
    • Old Skool ve Authentic modelleri markanın en ünlü stilleridir.
    • Vans'ler genellikle tuval veya süet üst kısımlara ve kauçuk waffle tabanlara sahiptir.
    • Rahatlıkları, dayanıklılıkları ve çok yönlülükleriyle bilinirler.

Superga

• 1911'de kurulan Superga, İtalyan ayakkabı markasıdır.
    • 2750 modeli, markanın imza stilidir ve beyaz kauçuk taban ve tuval üst kısma sahiptir.
    • Superga'lar genellikle daha zarif ve şık bir tasarıma sahiptir ve casual ve resmi durumlar için uygundurlar.

Hangisi Uygun?

• Günlük kullanım için: Rahatlık ve çok yönlülük istiyorsanız Converse veya Vans'i seçin.
    • Özel etkinlikler için: Daha şık bir görünüm istiyorsanız Superga'yı seçin.
    • Kaykay için: Dayanıklılık ve destek istiyorsanız Vans'i seçin.
    • Kişisel tarz: Nihayetinde en iyi seçim, kişisel tarzınıza ve ihtiyaçlarınıza bağlıdır. Converse mi Vans mı Superga mı sizin için uygun olduğuna karar vermek için her markanın özelliklerini ve stillerini göz önünde bulundurun.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Ayakkabı markalarıdır.
  • kedi tuvaleti

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • upppppp
  • Ne biçim soru lan bu Tabi ki ayakkabı markasıdır. Sen galiba tavsiye istiyosan vans era'lar var onlar sağlam değil. Diğerleri hakkında fikrim yok kullanmadım hiç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 Yıldır Superga dan başka ayakkabı kullanmadım. Bence gayet sağlam,iyi görünen bir ayakkabı. Tek kötü yanı biraz ağır olması. Uzun yol yürümek biraz sıkıntı oluyor. Onun dışında iyidir zaten İtalyan malı Ben tavsiye ediyorum. Hem vans converse gibi ergen ayakkabısı olarak bilinmiyor çok.
  • upppppp
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • üçüde çöp
  • quote:

Orijinalden alıntı: EAyca

2 Yıldır Superga dan başka ayakkabı kullanmadım. Bence gayet sağlam,iyi görünen bir ayakkabı. Tek kötü yanı biraz ağır olması. Uzun yol yürümek biraz sıkıntı oluyor. Onun dışında iyidir zaten İtalyan malı Ben tavsiye ediyorum. Hem vans converse gibi ergen ayakkabısı olarak bilinmiyor çok.

Superga çorapsız mı giyiliyor hocam ya anlamadım bilmediğimden soruyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Corumluyum Gomutanım

quote:

2 Yıldır Superga dan başka ayakkabı kullanmadım. Bence gayet sağlam,iyi görünen bir ayakkabı. Tek kötü yanı biraz ağır olması. Uzun yol yürümek biraz sıkıntı oluyor. Onun dışında iyidir zaten İtalyan malı Ben tavsiye ediyorum. Hem vans converse gibi ergen ayakkabısı olarak bilinmiyor çok.

Çorapla giyiliyor. Çorapsız giyersen koku yapar.
  • No ayakkabı no cry

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Corumluyum Gomutanım

quote:

Çorapla giyiliyor. Çorapsız giyersen koku yapar.

Bir de Superga ayakkabılarda bazılarının alt tarafı beyaz,bazılarının sarı-krem rengi oluyor. İkisi de gerçektir yani sahte vs sanmayın diye söylüyorum. Bence krem olanlar daha güzel duruyor.
    http://www.n11.com/superga-bayan-ayakkabi-s000010-f67-P23037266
    http://www.n11.com/superga-s000010-c84-dk-bordeaux-unisex-gunluk-ayakkabi-P17421022

• Kız isen beyaz şort beyaz t shirt. Ve kısa coverse ohhhh

• kars :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.