Şimdi Ara

Amazondan ayakkabı alımı (skechers,tomy hilfigher,Nike vs) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
9
Favori
8.056
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler deneme yanılma yapmak istemiyorum eskiden 2 tane ayakkabı aldım aliexpress dden iki ayakkabının toplamı 30 40 dolardı ama tanesine 75 tl vergi istediiler alamadım geri gitti 15 er tl kargo ücreti ödemek zorunda kaldım son durum nedir şimdi alsak sorun çıkar mı ??
  • Amazondan kargo ile 59 dolara aldım vergi yok hocam giyiyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.amazon.com/gp/product/B00B093EJO?psc=1&redirect=true&ref_=oh_aui_detailpage_o00_s00
    bugün bu ürün için sipariş verdim kargo dahil 58 dolar tuttu.
    amazondan ilk alışverişim olacak. hayırlısı bakalım.
  • feda1988 kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam Alınca yorum yazarsınız Arkadaşlara yol gösterici olur

• boatswain kullanıcısına yanıt
    bende balack fridayden almıştım 2 tane ayakkabı gelicek bakalım daha yolda.ama kargo çok pahalı tuttu 2 adet için 24 dolar biraz fazla ama 17 dolara aldığım ayakkabı şuan 65 dolar oda ayrı geldiğinde nasılmış diye tekrar yazarım.
  • Amazon'dan %25 Holiday indirim kodu ile 2 ayrı Skechers ayakkabı aldım. 1 tanesi 100 TL, diğeri 140 TL'ye mâl oldu (kargo vs. dahil). 10 günde elime ulaştı.

Vereceğim linkteki ayakkabılarda, %25 indirim uygulayabiliyorsunuz. Kod: HOLIDAYS25
    Ayakkabıyı sepete atıp, kart bilgilerini girdikten sonra çıkan sayfada kodu yazabilirsiniz.
    Verdiğim linkteki tüm ayakkabılar TR gönderim oluyor.

Ucuza ayakkabı yakalama fırsatınız var. Bazı ayakkabı modellerinin bazı numaralarında aşırı indirim olabiliyor. Mesela Skechers Flash model bir ayakkabının 41 numarası 50$ iken, aynı ayakkabının 40 numarası bir bakıyorsunuz 25$. Tek tek bakmanız, iyi araştırmanız gerekiyor.

%25 kod kullanabileceğiniz ve TR gönderim yapan ayakkabılar;

http://www.amazon.com/s/ref=sr_nr_p_n_shipping_option-_0?fst=as%3Aoff&rh=n%3A7141123011%2Cn%3A13552733011%2Cn%3A7147441011%2Cn%3A679255011%2Cp_6%3AATVPDKIKX0DER%2Cp_n_shipping_option-bin%3A3242350011&bbn=13552733011&ie=UTF8&qid=1450282030&rnid=2944662011&lo=fashion-mens-shoes

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kill or Be Killed -- 22 Aralık 2015; 7:36:46 >

• Foem memory olan f/p bi ürün onerirmisiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayağımdaki 10/43,5 numara skechers'a güvenerek 10 numara sipariş ettim. 43 mü gelecek şimdi ? :(

• quote:

Orijinalden alıntı: Superdrone

Amazon'dan %25 Holiday indirim kodu ile 2 ayrı Skechers ayakkabı aldım. 1 tanesi 100 TL, diğeri 140 TL'ye mâl oldu (kargo vs. dahil). 10 günde elime ulaştı.

Amazon'daki ayakkabı numarasını gösteren tablo yanlış. Bu konunun başındaki tabloyu dikkate alın.

Vereceğim linkteki ayakkabılarda, alışverişin son kısmında kod girilen yerde %25 indirim uygulayabiliyorsunuz. Kod: HOLIDAYS25
    Linkteki tüm ayakkabılar TR gönderim oluyor.
    Ucuza ayakkabı yakalama fırsatınız var. Bazı ayakkabı modellerinde ve o modelin numaralarında aşırı derecede indirim olabiliyor. Mesela Skechers Flash modeli bir ayakkabının 42 numarası 40 dolar iken 39 numarasına baktığınızda birden 25$'a düşebiliyor. Tamamen şans işi ve iyi didiklemeniz gerekiyor ayakkabıların tamamını. Bu şekilde TR'de 250 TL üstü olan ayakkabıları çok uygun fiyata bu şekilde aldım. Tek sıkıntı 1 numara büyük almış oldum. Hatta gidip Flo'da hangi numara ayağıma oluyor diye denedim. Buna rağmen US'daki numaralarla birebir uymadı kalıplar.

%25 kod kullanabileceğiniz ve TR gönderim yapan ayakkabılar;

http://www.amazon.com/s/ref=sr_nr_p_n_shipping_option-_0?fst=as%3Aoff&rh=n%3A7141123011%2Cn%3A13552733011%2Cn%3A7147441011%2Cn%3A679255011%2Cp_6%3AATVPDKIKX0DER%2Cp_n_shipping_option-bin%3A3242350011&bbn=13552733011&ie=UTF8&qid=1450282030&rnid=2944662011&lo=fashion-mens-shoes

Peki Holidays25 kodunun geçerli olduğu ürünlerde 5$'lık mobil indirim kodunu kullanamıyoruz sanırım değil mi?

• RuiNatioN kullanıcısına yanıt
    Maalesef.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Salomon bakan var mı? Bana biraz pahalı geldi. Diğer sitelerde daha ucuza bulabiliyoruz.
  • bende alacağım fakat amazondan başka şöyle düşük shipping ücretli siteler var mı ?
  • merhaba arkadaşlar. ben bir tane outdoor ayakkabı almak istiyorum. nike rongbuk gtx diye bir model beğendim fakat türkiyedeki hiçbir sitede bulamadım. bu ürünle ilgili bulabileceğim bir yer biliyor musunuz? ayrıca benzeri ürün tavsiyelerinizi alabilir miyim?
  • Skech air Brainfreeze 2.0 dan sonra gündelik kullanmak icin aldığım broger kenster modeli chacoral blue renkli ayakkabılarımda geldi (brainfreeze e göre milimetrik olsada daha geniş bir ayakkabı) relaxed Fit diyor zaten nispeten daha hafif ama fiyatından ve modelinden ötürü daha ucuz malzeme (kumaş sentetik) olduğundan dolayı Bahar yaz mevsimleri icin ideal bir model 27 dolar + kargo ile aldım sırf memory foam icin bile alınabilecek bir model öneririm 10 günde geldi...

• 15 Aralıkta aldığım ürün 19 aralıkta kargoya verildi ve bugün elime ulaştı. Normalde 40,5-41 giyiyorum. 7,5 numara aldım tam oldu ayağıma. Gerçekten çok rahat bir ayakkabı, benim hoşuma gitti.
    http://www.amazon.com/gp/product/B00B093EJO?psc=1&redirect=true&ref_=oh_archive_modal_detailpage
  • quote:

Orijinalden alıntı: feda1988

15 Aralıkta aldığım ürün 19 aralıkta kargoya verildi ve bugün elime ulaştı. Normalde 40,5-41 giyiyorum. 7,5 numara aldım tam oldu ayağıma. Gerçekten çok rahat bir ayakkabı, benim hoşuma gitti.
    http://www.amazon.com/gp/product/B00B093EJO?psc=1&redirect=true&ref_=oh_archive_modal_detailpage

gerçekten cok rahat ayakkabıdır, yalnız memory foam özelliğini zamanla kaybediyor. kaybetmesine rağmen rahat o başka, fakat çok sık kullanmamanızı, en azından üst üste her gün giymemenizi tavsiye ederim.

bir haftalık yurtdşı gezimde, topuk kısmındaki memory foam özelliği 4. günde kaybolmuştu tabii her gün saatlerce onunla yürümemin de etkisi var. Normal bri kullanımda bir yıl rahat gider sanırım memory foam.

• memory foam ; ayakkabı haricinde satılıyor mudur?
  • Bana şöyle keten pantolon altına giyilebilecek giyimi rahat şık duran kaliteli bir ayakkabı tavsiye edebilecek var mı?
  • 62 dolarlık ayakkabı alacağım

ne kadar vergi çıkabilir (replika nike ayakkabı)
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.