Şimdi Ara

Lescon Airtube Cosmic Spor Ayakkabı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
1
Favori
7.134
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Lescon kalitelidir ama ucuz değildir marka bilinirliğine göre. Letoon ile karıştırıldığını düşünüyorum. En az Nike ve Adidas kadar kaliletidir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Elin dandik lescon'u bile indirimli fiyatla 175 TL'ye satılır olmuş ya asıl haber budur...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yorumlara bak beyler merak etmeyin nike ve adidas 'ın 300 liralık ayakkabısını da denedim bunuda. arada çok fark var. size en yakın avm ye gidip almayın, sadece deneyin. ön yargınızı bir kenara bırakın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mituys

Lescon kalitelidir ama ucuz değildir marka bilinirliğine göre. Letoon ile karıştırıldığını düşünüyorum. En az Nike ve Adidas kadar kaliletidir.
    Lescon Airtube Cosmic Spor Ayakkabı

buna 175 tl veren arkadaşa söyleyecek sözüm yok Allah mutlu mesut etsin hayatında hiç üst düzey kaliteli marka giymemiş arkadaşlar ayakkabıdan bahsediyor komik

bu rencide etmek için değil tam tersine paranızı akıllı kullanmanız açısından
    vermeyin buna bu parayı 100 tl ye slazenger vs bişiy alın daha iyi

• Kardeş, slazenger mağazası bulursan git dene derim ama yok :). lescon yerli markadır ama yurtdışında üretim yapar. slazenger dediğin ayakkabı sultançiftliğinde merdivenaltı atölyelerde yapılır.
    iyi modelleri üst kalitedir ama ucuzlarıda piyasa ayakkabısıdır yani ben airtubelardan gayet memnunum.gidip 500 lira 1000lira başkasına bayılmaya gerek yok.denemeden karar vermeyin derim.
  • Lescon ve 175 lira sıcak? Vay babayın kemiğine..
    Ulkede kriz yok derler bide.

• L-6008 Airtube var maalesef en uçtan hafif açılma yaptı.Çin de üretilen lesconların kalitesiz olduğunu düşünüyorum.Türkiyede üretilenler daha dayanıklı ve uzun ömürlü oluyor.bu nerede üretilmiş
  • Vay arkadaş lescon için 175 liraya sıcak fırsat konusu açılıyor, birde yorumlarda lescon için en az Nike ve adidas kadar kalitelidir yorumu yapılıyor.

Evet en az Beyazıt da satılan çakma adidas ve nike kadar kalitelidir.

• akonay kullanıcısına yanıt
    Beyazıt değil gidip boyner de denedim 300 liralık ayakkabılarını lescon un yanından bile geçemez. Millette marka tutkusu almış başını gitmiş. Sizin o övmekle bitiremediginiz ayakkabılar 1000 liralık olanlar. Herhalde bize 175 nasil veriyorsunuz diyenler 1000 liralık ayakkabı alıyor.

• Ben de yıllardır Lescon kullanıyorum. Marka ayakkabıların bir çoğundan çok daha dayanıklı ve rahat. Tenis ayakkabısı alıyorum. Günün çoğunu ayakta geçirdiğim için rahatlık çok önemli. Kullanmamış olanların boş yorumlarını dikkate almayın. En azından gidip deneyin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu Lescon a ne oldu arkadaşlar. Tasarımcısı falan mı değişti.

2019 yılındaki tüm ayakkabıları müthiş güzel

• Ben de bunu kullanıyorum. Tabanına içerden visco tarzı bir tabanlık koymuşlar. İnanılmaz rahat. Yağmursuz günlerde soğukta bile sıcak tutuyor. Tek kusuru hava aldırmadığı için ayağı terletiyor.

https://www.lescon.com.tr/flash-beyaz-erkek-tenis-ayakkabisi/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burbarian -- 15 Ocak 2020; 11:0:54 >
  • Geçenlerde lesconun şu modelini 140 tl gibi bir paraya aldım.Aşırı memnunum 1 ayı geçti yağmur çamur demeden kullanıyorum.Bakalım ne kadar dayanacak.
    https://www.lescon.com.tr/trail-tempo-kirmizi-erkek-spor-ayakkabi/
  • Nereden aldınız

• Gerçekten sıcak bir fırsat olsa 4 dakikada biterdi. 4 gün önce açılmış daha dolu stok var.
    Bu ayakkabıya bu parayı veren zengindir...

• Markadan dolayı alınmadı yoksa fiyat olarak gayet uygun.
  • Ayakkabı güzelmiş

• Fırsat için teşekkürler öncelikle. Ancak ya konuştuğumuz markalar farklı ya da ortada garip bir durum var.

Denemediğim marka kalmadı demiş bir üye. Denemediği marka kalmamış bir insan lesconun 'fiyatına göre' kaliteli bir ürün olmadığını bilir zaten. Ha bu deneme yorum tek ayakkabı üstünden yapılmışsa belki iyi ayakkabı denk gelmiştir orası ayrı. Ama şu an ayakkabı dolabımda 50 liradan 1200 liraya kadar farklı fiyat aralığında ayakkabı olan biri olarak diyebilirim ki lescon kesinlikle fiyatının ayakkabısı değil. Bilinirlikle alakası yok. Tabanı taş gibi bi kere(aynı fiyattaki hummel, slezenger, pumaya nazaran). Halısaha ayakkabıları rezalet ötesi. Genel rahatlık kişiden kişiye değişebilir ancak her giyeyin vaoov inanılmaz rahat diyeceği bir ayakkabı değil.

Yani kısacası tek lescon denemişseniz güzel gelebilir ama soft foam tarzında bir taban üretemediği müddetçe lesconun 200 liraya ayakkabı satması keriz avı ya da marka tanıtımı haricinde bişeyi getirmiyo aklıma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LEAME -- 17 Ocak 2020; 10:3:43 >

• Malzeme kalitesine bakmak lazım ön yargıyla ayakkabı alınmaz

ayakkabı tasarımları iyi görünüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 17 Ocak 2020; 10:20:47 >
  • ayakkabıyı alıpta kadrosu gelen ve deneyen var mi ?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.