Arkdaşım trendyol fason adidas, nike vb satanlarla dolu. Youtube'dan bakarsanız fason satanlar ile ilgili dünya kadar video var. O yüzden trendyolda satılan markalı ürünlerde dikkatli olmak lazım. Paylaştığımız link orjinal adidas'ın web sitesi. |
ADİDAS'TA UYGUN FİYATA BASKETBALL AYAKKABISI (2. sayfa)
-
-
-
Siparişi iptal edemedim. Hocam onlar f5 tuşuna basa dursun chrome eklentisi ile stok geldiğinde girip aldım :D
-
7 ayda açılmış. her sene 3 ay gitsem 3 yıl çıkarır. birde her gün aynı ayakkabıyı giymemek lazım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hangi eklenti o?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Easy Auto Refresh
2016 yılında Teknosa küçülmeye gidip malları bedavaya verdiğinde çok ekmeğini yedim bu eklentinin...
-
"Distill Web Monitor" eklenti bu. Kısaca çalışma mantığı websitesinde seçtiğiniz bir alanda değişiklik olduğunda bildirim sesi veriyor. Ben nasıl kullanıyorum sayfada stok yok veya haberdar et kısmını seçiyorum. 1-2 dk aralıklarla sayfayı kontrol et diyorum. Stok var veya ayakkabı numarası çıktığında yada fiyatta değişim olduğunda hemen satın alıyorum. Chrome açık olduğu sürece arka planda eklenti kontrol ediyor sayfayı sürekli F5 yapmam gerekmiyor :D
DH Sıcak fırsatlar üyelerine katkım olsun :)
https://chrome.google.com/webstore/detail/distill-web-monitor/inlikjemeeknofckkjolnjbpehgadgge
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhammed46 -- 8 Haziran 2022; 15:17:12 >
-
-
Ayakkabı bitmiş %25 indirim kuponum var isteyene ayakkabı çözeriz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bugün teslim edildi.
Göründüğünden daha güzel ve kaliteli.
Normalde 44,5 - 45 giyerim ama 45 1/3 tam oldu.
Keşke 5-6 çift alsaydım...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende tam zıttı izlenim bıraktı özellikle ön tarafı hiç güzel değil.
-
doğru önü güzel değil ama yandan gayet güzel. zaten iyi tasarımlı basketbol ayakakbıları 1500den başlıyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X