Şimdi Ara

ADİDAS'TA UYGUN FİYATA BASKETBALL AYAKKABISI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
4.398
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkdaşım trendyol fason adidas, nike vb satanlarla dolu. Youtube'dan bakarsanız fason satanlar ile ilgili dünya kadar video var. O yüzden trendyolda satılan markalı ürünlerde dikkatli olmak lazım. Paylaştığımız link orjinal adidas'ın web sitesi.

• DJlogic kullanıcısına yanıt
    Amacım çamur atmak değil ödeme aşamasındayken vazgeçtim bazı ayakkabılar da yapısal sorunlar oluyor yurtdışı da bazı geribildirimler var alanlara hayırlı olsun fiyat uygun ADİDAS'TA UYGUN FİYATA BASKETBALL AYAKKABISI

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Siparişi iptal edemedim. Hocam onlar f5 tuşuna basa dursun chrome eklentisi ile stok geldiğinde girip aldım :D

ADİDAS'TA UYGUN FİYATA BASKETBALL AYAKKABISI
  • 7 ayda açılmış. her sene 3 ay gitsem 3 yıl çıkarır. birde her gün aynı ayakkabıyı giymemek lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • muhammed46 kullanıcısına yanıt
    Hangi eklenti o?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Easy Auto Refresh

2016 yılında Teknosa küçülmeye gidip malları bedavaya verdiğinde çok ekmeğini yedim bu eklentinin...

• "Distill Web Monitor" eklenti bu. Kısaca çalışma mantığı websitesinde seçtiğiniz bir alanda değişiklik olduğunda bildirim sesi veriyor. Ben nasıl kullanıyorum sayfada stok yok veya haberdar et kısmını seçiyorum. 1-2 dk aralıklarla sayfayı kontrol et diyorum. Stok var veya ayakkabı numarası çıktığında yada fiyatta değişim olduğunda hemen satın alıyorum. Chrome açık olduğu sürece arka planda eklenti kontrol ediyor sayfayı sürekli F5 yapmam gerekmiyor :D

DH Sıcak fırsatlar üyelerine katkım olsun :)

https://chrome.google.com/webstore/detail/distill-web-monitor/inlikjemeeknofckkjolnjbpehgadgge

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhammed46 -- 8 Haziran 2022; 15:17:12 >

• Ayakkabı bitmiş %25 indirim kuponum var isteyene ayakkabı çözeriz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bugün teslim edildi.
    Göründüğünden daha güzel ve kaliteli.
    Normalde 44,5 - 45 giyerim ama 45 1/3 tam oldu.
    Keşke 5-6 çift alsaydım...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cem_Alim C kullanıcısına yanıt

Bende tam zıttı izlenim bıraktı özellikle ön tarafı hiç güzel değil.

doğru önü güzel değil ama yandan gayet güzel. zaten iyi tasarımlı basketbol ayakakbıları 1500den başlıyor.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.