Şimdi Ara

Adil Kullanım Kotası :D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Senelerdir NETLİMİTSİZ kullanıyorum ve daha başıma bir kere bile gelmemişti her ay toplam downloadım 70gb ın altında değildir fakat bu bugün itabiriyle 8mbt lik hızım 1mbt hatta daha azına düşünce bir an durdum ve zar zor kendime geldim 8mbt olmasına ragmen 11 12 hatta 14 mbt e kadar kullanabiliyordum.Ufak bir araştırma yaptım ve gerçekten çoğu kişi bu durumdan şikayetçi tabiki hangi firmadan bahsettiğimi anlamışsınızdır.Türkiyede adil kullanım kotası diye bir saçmalığı bünyesinde barındırmayan bir firma varmı bu konuya çözüm getirebilmiş biri yardımcı olursa sevinirim.

BU NEDİR YA

Diye bir konu açmıştım konudışına tabi yanlış yerde olduğundan silindi bazı arkadaşlar çözüm olduğundan falan bahsediyordu burda devam etmeyi umuyorum

•  Adil Kullanım Kotası :D
  • Usta ne olcak bu memleketin hali ya kafayı yicem valla hadi bu ayı atlattık diyelim de bidahaki ay 50gb nereme yeticek bilmiyorum.
  • tek çare kapattırmak alternetifimde yok doğayı salıcam kendimi
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdar1941

tek çare kapattırmak alternetifimde yok doğayı salıcam kendimi

En iyisi uğraşılmaz bunlarla mağara akar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XsLisT -- 21 Nisan 2012; 22:42:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: XsLisT

Orijinalden alıntı: XsLisT

Senelerdir NETLİMİTSİZ kullanıyorum ve daha başıma bir kere bile gelmemişti her ay toplam downloadım 70gb ın altında değildir fakat bu bugün itabiriyle 8mbt lik hızım 1mbt hatta daha azına düşünce bir an durdum ve zar zor kendime geldim 8mbt olmasına ragmen 11 12 hatta 14 mbt e kadar kullanabiliyordum.Ufak bir araştırma yaptım ve gerçekten çoğu kişi bu durumdan şikayetçi tabiki hangi firmadan bahsettiğimi anlamışsınızdır.Türkiyede adil kullanım kotası diye bir saçmalığı bünyesinde barındırmayan bir firma varmı bu konuya çözüm getirebilmiş biri yardımcı olursa sevinirim.

BU NEDİR YA

Diye bir konu açmıştım konudışına tabi yanlış yerde olduğundan silindi bazı arkadaşlar çözüm olduğundan falan bahsediyordu burda devam etmeyi umuyorum

cuma gününden beridir benimde net yavaşladı 1 Mbit e kadar düştü bende netlimitsiz kullanıyorum ama ...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.