|
Bildirim
Neden yedekliyoruz ki asıl soru bu olmalı. Telegramda böyle bir sorun yok. Veriler bende dursa ne olacak metanin sunucularından geçiyor her türlü çalmak istediklerini alıyorlar zaten. Boş gereksiz iş.
|
Whatsapp'tan nedense iyi bir şey beklemeyi bıraktım artık. Sohbet yedeğim de 10 GB olmuş artık. Google alanımız da yetmeyecek gibi. |
Kimse verilerini şirketlerin görmesi umurunda değil. Herkes bedavaya hizmet kullanma derdinde şu verilerimizi okuyorlar muhabbetini geçiniz |
Whatsapp'tan nedense iyi bir şey beklemeyi bıraktım artık. Sohbet yedeğim de 10 GB olmuş artık. Google alanımız da yetmeyecek gibi. |
|
Androidden apple'a geçiş de olsa ya. Tel değiştiricez rezillik. Sözde bulut ikisi de. Ordan oraya aktaramıyor. Sözde endüstri 4.0 yapay zeka b.k püsür. İŞe yarar hiçbişey yok. |
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
İyi bir şey beklemiyorum hocam, yalan değil. Hatta bugün dükkanı kapatıyorum dese, üzülmem değil, düşünmem bile. İlk dönem vazgeçilmezdi. Sonra Telegram'ın vs. arkasında kayboldu gitti. Şuan Bip bile daha fazla işlevsellik sunuyor uygulama olarak baktığında. Kullananlar için telefonda duruyor ve kullanıyoruz. Hani bir uygulamayı geliştirmek bu kadar yavaş ve zor olmamalı. Hâlâ kendi bulut altyapısı olmaması ve Google'a yedek alması komik geliyor. Çoğu kişi de o yedeği kaybediyor en ufak şeyde. Fotoğraf ve videoları HD gönderme diye bir şey getirdi. O bile komik çözünürlüklerde. Mesele ücreti değil. İhtiyacı olan gayet ücretini verir de kullanır. Büyük miktarda verisi olanlardan da tabii ki bir şeyler bekler, 400 GB tutan da kıyar paraya ama telefonda boomer uygulaması hissiyatı vermeye başladı artık. |
|
|
Kimse verilerini şirketlerin görmesi umurunda değil. Herkes bedavaya hizmet kullanma derdinde şu verilerimizi okuyorlar muhabbetini geçiniz |
Bende onu diyorum ya işte okuyorlar her türlü neden bu yedekleme eziyetine katlanıyoruz ki? Telegram gibi sunucuda dursun her şey yedekleme derdimiz olmasın işte. Bunu yapmalarının sebebi verileriniz bizde değil algısı oluşturmak boş muhabbeti ben değil META şirketi yapıyor. |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
verilerin okunmasıyla yedeklemenin ne alakası var birader? geçmiş mesajlarımız kaybolmasın bir şey aradığımızda bulabilelim diye yedekliyoruz. |
Birader telegram kullanmıyorsun herhalde telegram da yedekleme yok bulutta saklıyor her şeyi veya facebook messenger da aynı şekilde mesaj geçmişini videoları fotoğrafları filan kısaca herşeyi bulutta saklıyor. Whatsapp işi ise tıpkı Apple'ın ben güvenliyim algısı kasması gibi biz verilerinizi kendi sunucularımızda tutmuyoruz algısı oluşturmak. |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
iphone 5 gb iclodudda cebelleşirken android döndüm bu seferde 15 ile cebelleşicez hadi bakalım |