Şimdi Ara

Adil Kullanım Kotası Kalkıcak mı ? sizce ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

BTK’nın geçtigimiz haftalarda yayınladığı 2016 yılı planında Adil Kullanım Kotası hakkında çalışmaların bulunması, internet servis sağlayacılarına bu hususta bir müdahele olabileceği için en azından Adil Kullanım kotalarının daha yükseğe menfaatilması bekleniyor.

devamıhttp://fibertekno.net/adil-kullanim-kotasi-kalkicak-mi.html

• Kalmasın niye kalkıyo akk kalkarsa pingler bozuluyor geniş bant tıkanır veri alışveriş yoğunluğu artar.Az öne baktım hız 11mb tekrar baktım 1 dk sonra 2mb yine baktım 13mb bozulmuş ayarlar stabil eski ayarlar yok ani ping artması hız düşüşleri ve daha büyük sorunlar gibi benim görüşüm.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kalkmasın ama ayarlansın
    suanda bıle

70 olan latency 200-300

yanı adıl olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi InsideR -- 26 Şubat 2016; 22:57:38 >
  • 1-Öncelikle türk telekom denilen vizyonsuz ve 3 kuruşun karşılığına 300 lira gibi gibi bir parayı utanmadan arlanmadan isteyen bir firma olduğu sürece ve türkiyedeki altyapının çoğu bu utanmaz hırsız firmanın elinde olduğu sürece kalkmaz.

2-Bireysel-Kurumsal olarak AKK'sız paket kullanan kişiler var.Hadi AKK'lı paket alanlara akk kalktı diyelim peki AKK'sız pahalı net kullanan kişiler ne yapacak?Hemde taahütlü iken.

3-Bu adamlar tüm türkiyedeki altyapıyı fiber'de çekse tüm ülke download'a abandığı taktirde altyapıya bir şeyde olmasa sana en fazla ama en fazla yapacakları 100 gb kota ve düşünce 5 mbit net.

Peki niye böyle?Çünkü bu adamlar hırsız vizyonsuz utanmaz , aslında içinden ne küfürler geçiyorda şu forum ortamında söylenecek şeyler değil.

Neticeye gelelim.AKK olayı bizim ülkede uygulanmıyor.E o nasıl oluyor dersen , %94 kısıtlanıyoruz diye bir başlık var bu forumda.Kontratak isimli arkadaş güzel bir yazı hazırlamış.Dış ülkelerdeki akk ile bizdekini bir oku orada farkı gör bizdeki uygulanan şey akk mı yoksa başka bir şeymi.

O yazıyı BTK'ya öneri ve şikayet mahiyetinde göndermeme rağmen ttnet'in bana dediği ne oldu biliyormusun?

"Siz zaten sözleşmeyi imzaladınız daha üst paketlerimize geçebilirsiniz." Koskoca firma yolladığım şikayete alakasız bir cevap yazdı cevap bile veremediler.

İşte bu adamlar bize internet veriyor yedikleri lokma gırtlaklarında kalsın.Bu adamların elinde tekel olduğu sürece akk kalkmaz abicim.Halk olarak'da hakkını aramaz buna sesini çıkarmazsan böylede gider.

Habire BTK'ya şikayet edin.En ufak şeyleri bile şikayet olarak yazın.Bunlara ceza puanı uygulanıyor galiba.Düzgün hizmet vermiyorlarsa bari ceza çeksinler. BTK'da ilgilenmiyorsa oda olmadı bimer'e yazın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EmuMaster -- 26 Şubat 2016; 23:09:21 >

• kalkmıyor
    kalkmaz
    zaten 1 ayın 28 günü 3mbps ile geçiriyoruz o halde 3mbps hızlı paketler çıkarsınlar ayda 10-15 liralık ondan alalım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.