Şimdi Ara

Adil Kullanım Kotası kısaca kotalı internet neden var? Gerçekten “Adil” mi? (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
451
Cevap
4
Favori
11.854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ₯

Silah zoruyla mı yazdırdılar ?

Ülkemizde bir şeyi yaptırmak için illa silaha başvurmak gerekmiyor ama böyle şeyler forum gibi herkesin erişimine açık bir ortamda paylaşılamayacağı için burada da yazmak doğru olmaz.
  • BJK kullanıcısına yanıt
    kardeşim iyi güzel yazmışsın da "31.12.2018" gibi bir tarih var bu neyin kafası ? bu millet o tarihe kadar kotasını doldurunca ay sonuna kadar 3 mbit mi kullanacak internetini ! bir şeyi savunurken çok kapsamlı düşünüp ifadelerinizi objektif kullanın ve yazın
  • ascdm kullanıcısına yanıt
    mesut bey bu konuyu yazdıktan sonra bildirimlerini kapatmıştır çünkü pişman olmuştur böyle bir yazıyı yazdığına daha bu tepkiler az bile; kaş yapayım derken göz çıkarmaktır tabir-i caizse bu konu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Php

Bu kadar üzülüyorsanız vermeyin kardeşim AKP ye oyunuzu.. Türk telekomu araplara satan bunlar, depremzedeler için toplanan vergileri asfalta yatırıp yol yaptık diyenler bunlar (maliye bakanı açıkladı). Kadrolaşıp keselerini her yerde dolduran , bütün devleti fesat karıştırılmış ihalelerle ucuza satan bunlar ( açın tüpraş ihalesi nasıl yapılmış bir okuyun)
    Her yerde sizi ezenlere 14 sene oy verip sonra avrupayı kıskanmayın. Bak şimdi bu yoruma bunun akp ile ne alakası var diyenler de çıkacak, o kadar farkında değil garibim.
    20 euroya asimetrik 200mbit, 35 euroya simetrik (200mbit upload/download) kullanıyor avrupa.. Çünkü kişisel zevki için saray yaptırmıyor adamlar.

konuyu akp ye ne zaman gelecek diye merak ediyordum yazdınız; madem internet sizinde muzdarip olduğunuz bir konu siz kurun bir parti oyumu size vereceğim vermeyen namerttir, vaatleriniz nedir ? sizi seçmem için bana güzel yalanlar söyleyebilir misiniz? eğer bu yükümlülüğün altına giremeyecekseniz lütfen ona oy vemeseydiniz buna oy vermeseydiniz gibi söylemlerde bulunmayınız! aklı başında bir parti varmı ? problemin bir parçası olacağınıza çözümün bir parçası olunuz (not: akp ye hiç bir zaman oy vermedim vermemde)

• Gelişmiş ülkelerde AKK'den bahsedilmiş ama bırakın gelişmiş ülkeleri, gelişmemiş ülkelerde bile AKK yok ve hızlar bizim ülkemizin çok üzerinde. Hem de çok daha ucuz. Bizim operatörlerin kâr oranlarını dünya ülkelerinin operatörleriyle karşılaştırdığımızda durumun vahameti ortaya çıkıyor.

• lakers45 kullanıcısına yanıt
    son kez yazıyorum bu topik e bildirimlerimi kapatacağım bir kaç şey yazmak gereği duydum; bu ülkede üretim var mı ? üretim varsa ne üretiyoruz ? diyeceksiniz ülkemiz tarıma çok uygun ürettiğimiz şeyler var külliyen yalan tohum üretme çiftliklerimiz bile çalışmıyor, başka ne kadı hayvancılık mı o da yok yurtdışından alıyoruz angusları onlarda hastalıklı mı bilmiyoruz onu da geç balıkçılık; kaç kişi evine balık görürebiliyor her hafta ? haftayı geç her ay diyelim ? bu ülkede bir şeylerin değişmesini istersek önce kendimizi birey olarak kastediyorum kendimizi değiştirelim sonra değişimle beraber etafımızdakilerde değişecek! problemin parçası olacağınıza çözümün parçası olun ! iyi forumlar
  • Uzun uzun yazmıştım ama gitmedi, özet geçeyim. Sen eşek olduktan sonra semer vuran çok olur. Ve evet bu iş ülkeyi yöneten ve onları destekleyenlere kadar gider. O kesim için internet varmış, yokmuş önemli değil, siz kotayı konuşuyorsunuz. Ülkemin başbakanına bir sorun bakalım internette Tweeter ve Facebook'a girmek dışında ne yapıyor ?

• ▒ ★19 EYLÜL 2016 AKK(AKN)'sız Yani Hız Kotasız Tüm Paketler ★ ▒

https://forum.donanimhaber.com/m_113889628/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cohannan -- 19 Eylül 2016; 3:17:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cohannan

▒ ★19 EYLÜL 2016 AKK(AKN)'sız Yani Hız Kotasız Tüm Paketler ★ ▒

https://forum.donanimhaber.com/m_113889628/tm.htm

Konunuz çok güzel kendi adıma teşekkür ederim. Sadece tek bir olumlu eleştirim olacak o da Türkiye geneli hizmet veren firmalar ile 1-2 şehirde hizmet veren bölgesel firmaları keşke ayrı ayrı tanıtsaydınız. Örneğin Kentnet sadece Ankara ve Malatya'da hizmet veriyormuş ve kısıtlı bir bölgede. Bir örnek daha vereyim Atlantisnet İstanbul'da hizmet veriyorum diyor ama sadece Avcılar ve Esenyurt bölgesinde hizmet veriyor buna göre lisans almış. Bunların genel kullanıcıya faydası olmadığı için Türkiye geneli ve bölgesel diye ya iki ayrı konu olmalı ya konu içinde ayrı ayrı bölümler olmalı diye düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Seko92

Uzun uzun yazmıştım ama gitmedi, özet geçeyim. Sen eşek olduktan sonra semer vuran çok olur. Ve evet bu iş ülkeyi yöneten ve onları destekleyenlere kadar gider. O kesim için internet varmış, yokmuş önemli değil, siz kotayı konuşuyorsunuz. Ülkemin başbakanına bir sorun bakalım internette Tweeter ve Facebook'a girmek dışında ne yapıyor ?

eşşek oldugunun dan şüphe yok başbakan'a internete giriyormusun girmiyormusun diye sormayada gerek yok başbakanın senin benim gibi boş beleş işlerle uğraşacak vaktide yok bir sürü danışmanları var bu ülkeyi yöneten ve destekleyenler için internetin önemide yok siz hayatınızı internette internetle yaşıyorunuz diye haklımı oluyorsunuz ? akk için avazın çıktıgı kadar bağırıyorsunda tüm yaşamını etkileyecek darbe gecesi ssin solugun çıktımı ? yoksa o sıra maç seyreder gibi seyrediyormuydun internetten hayatı ?

• kişi başı milli geliri bizim kişi başı milli gelirimizin iki katı olan suudi arabistandan 50 mbps limitsiz internet Türkiye parası ile 200 lira iken Türkiye'de 365 lira

http://www.stc.com.sa/wps/wcm/connect/english/individual/internet/internetathome

ve Türk Telekom'un %55 hissesi de suudi arabistanlı bir şirketin

elin suudisi gelip bizi internette süründürürken kendi vatandaşına nasıl da kaliteli hizmet götürüyor.

biz de burada adil kullanım kotası olmalı mı olmamalı mı onu tartışalım
  • Suudi Arabistan internet hizmetleri düşünüldüğünde bizden çok ilerde Katar, Kuveyt, Birleşik Arap Emirlikleri gibi ülkelerde bizden çok ilerdeler. Ancak şunu da unutmamak gerekiyor Suudi Arabistandaki BTK, Rtük tarzı engellemeler bizdekinden misliyle fazla ve internet bağlantılarının tamamını devlet kontrol ediyor. Wikipedia sayfasını okuyunca insan dehşete düşüyor.

https://tr.wikipedia.org/wiki/Suudi_Arabistan'da_sans%C3%BCr
  • yazıdan anladığım kadarıyla burda kazanan netflix ve youtube gibi firmalar....

hatta altyapının alayını meşgul eden de onlar.

durum böyleyken milyonlara neden akk uygulanıyor, acısını onlardan çıkarsınlar.

hiç bir şekilde katlanmak zorunda değiliz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcrew

kişi başı milli geliri bizim kişi başı milli gelirimizin iki katı olan suudi arabistandan 50 mbps limitsiz internet Türkiye parası ile 200 lira iken Türkiye'de 365 lira

http://www.stc.com.sa/wps/wcm/connect/english/individual/internet/internetathome

ve Türk Telekom'un %55 hissesi de suudi arabistanlı bir şirketin

elin suudisi gelip bizi internette süründürürken kendi vatandaşına nasıl da kaliteli hizmet götürüyor.

biz de burada adil kullanım kotası olmalı mı olmamalı mı onu tartışalım

sudi nüfusunu ve kaç kişinin internet hizmetinden faydalandıgını biliyormusun abidik gubidik ülkellerle buraları karşılaştırıyorsunuz ?

• He ayın birinde internet altyapımız aşırı yükleniyor ve çöküyor zaten değil mi? :)

• Allahım ne güzel bir gündür bugün.2 yıllık taahhütüm bugün bitiyor. Ve ben Elveda ttnet ve telekom diyeceğim inşallah.

• yazi bastan sona sacmalilar ve kulaktan dolma bilgilerle dolu. bir defa btk ya da herhangi bir kurum 512k ve üzerini genisband kabul ediyor diye biz de kabul etmek zorunda degiliz. 1 mb genisband mi demek allah askina, dalga mi geciyorsunuz milletle.
    niye amerikayi referans aliyoruz ki, amerika disinda dünya'da baska ülke mi yok ? avrupada nerede akk var, biri göstersin bana. amerikada var diye, her yerde olmak zorunda mi ?
    altyapi demek bir tek fiber dösemek mi demek ? fiber döseyince hersey biliyor mu ? bunun firewall'u omurgasi baska cihazlari yok mu ?
    operatörlere bi tane laf söylenmemis. altyapi yetersiz, akk gerekli. ee yapin yatirim o zaman altyapiya, cuvalla para kazaniyorsunuz. buna deginen yok.

• Parola_18 kullanıcısına yanıt
    O şekilde değil, her zaman ayın ilk günlerinde yoğunluk diğer günlerden fazla ve günlük olarak en yoğun akşam 19-23 arası.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LNB

quote:

Orijinalden alıntı: ₯

Silah zoruyla mı yazdırdılar ?

Ülkemizde bir şeyi yaptırmak için illa silaha başvurmak gerekmiyor ama böyle şeyler forum gibi herkesin erişimine açık bir ortamda paylaşılamayacağı için burada da yazmak doğru olmaz.

Herkesi ilgilendiriyorsa konuşulur. Herkesi ilgilendiripte gizli kalmaması gereken ama gizli kalan şeyler yüzünden bu hallere düşüyoruz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • dreamblue35 D kullanıcısına yanıt
    internet benim müzdarip olduğum bir konu değil. Ben yaklaşık 4 sene önce hollandaya kalıcı olarak yerleştim 300mbit simetrik internet kullanıyorum. Tatildede 10gb 4g paketi alıyorum zaten bitmiyor. Ben AKK nin kalıcı olması taraftarıyım. AKK yokken "para veriyoruz boşuna mı gitsin" diye gece gündüz izlemeyeceği şeylerin arşivini yapan adamlarla dolu türkiye. Bu kesim %3-4 olsa neyse diyeceğim %90 ı böyle. AKK kalkmasın ama netflix steam gibi parasını verip içerik satın aldığın sitelere limit olmasın.
    Siyasi konuda ise siz her yalana sazan gibi atlayacaksınz ben size yalandan fazlasını da bulur yaparım da mizacıma uymaz. Ama siz koyun gibi ilk yalanın peşine düşmeyi hedef seçmişsiniz kendinize. Her statüko karşıtı işi gücü aileyi bırakıp siyasete mi girsin ? Lütfen mantıkdışı konuşmayın, yazmaya ayırdığınız zamanın 10 da 1ini düşünmeye harcasanız aydınlanırdınız.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.