Şimdi Ara

Adil Kullanım Kotası’nda önemli 1 Mayıs düzenlemesi: Tarifeler ISS'lere gönderildi! (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
316
Cevap
1
Favori
17.936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yazık gerçekten, Polonyada YURTTA kalıyorum ve aldığım değerler genel olarak 50mbps download, 100mpbs upload

Türkiyede bu kadar para alıyorlar ve verdikleri hizmete?! bak, kötü Polonyada bile (kötü derken diğer avrupa ülkelerine bakaraktan) 50mb 100mb lık paketler 50-60 tl değerinde, hemde AKK'siz !!

Adil Kullanım Kotası’nda önemli 1 Mayıs düzenlemesi: Tarifeler ISS'lere gönderildi!

• quote:

Orijinalden alıntı: Kalasso

Ee benim Superonline 50mb ve gece kuşu tarifem var zaten 12-6 arası kotaya sayılmıyor. Ne diye para veriyorum ben o zaman ?

+1 aynı tarifedeyim bende. Biz boş yere havaya ekstra ödeme yapacağız anlaşılan.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nickim Minaj

Yazık gerçekten, Polonyada YURTTA kalıyorum ve aldığım değerler genel olarak 50mbps download, 100mpbs upload

Türkiyede bu kadar para alıyorlar ve verdikleri hizmete?! bak, kötü Polonyada bile (kötü derken diğer avrupa ülkelerine bakaraktan) 50mb 100mb lık paketler 50-60 tl değerinde, hemde AKK'siz !!

Adil Kullanım Kotası’nda önemli 1 Mayıs düzenlemesi: Tarifeler ISS'lere gönderildi!

valla kardeşim benim arkadaşta Szczecin'de kalmıştı aynen böyle oranlar vardı adam ne var ne yok depoluyordu şimdi mumla arıyor.5 yıl oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: mbs02

quote:

Orijinalden alıntı: ottomans1453

Uydunette cakal ben 50 mbps paketteyim suan simdi yeni paketleri 50 ye kadar diyerek degistirmisler ben ttnetten bu yuzden cikmistim bravo su cakal mantik burayada gelmis!

abi ben bunun için şimdiden SS almaya başlayın dedim pek takan olmadı. Bu yeni düzenleme ile 1 mbps bile önemli oldu.

Ben bu gün Superonline 4x4 lük pakete geçtim online işlemlerde 25 mbps olarak görünüyor SS aldım çakallık yaparlarsa ayne BTK'ya ileteceğim.

Benim sozlesme temmuzda bitiyor ayni paketten devam etme sansim varmi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Man Of Earth kullanıcısına yanıt
    Kardeş bunları bi yerlerini yırtarak yapıyorlar zaten hızı arttıracaklarını mı düşünüyorsun ? bi umut..
  • quote:

Orijinalden alıntı: R.Rondo9

quote:

Orijinalden alıntı: Kalasso

Ee benim Superonline 50mb ve gece kuşu tarifem var zaten 12-6 arası kotaya sayılmıyor. Ne diye para veriyorum ben o zaman ?

+1 aynı tarifedeyim bende. Biz boş yere havaya ekstra ödeme yapacağız anlaşılan.

Hocam ben konuşurum arayıp benim tarifemin saatlerini o aralıktan çekin yada üyeliğimi ücretsiz kapatın. Kapatmazlarsa tüketici haklarına giderim sonuc olarak yasa değişti ve ben bedava olan şeyin tarifesini kullanmak gibi bi saçmalık için para mı odeyecegim ? Sen bana pm at dursun şu yasa bi kesinleşen eğer biz degismeyiz ucretide azaltmayiz derlerse bi şekilde iptal ettirip turknete geçerim adamlar akksiz net sağlıyor enayimiyiz biz.

• 02,00 ve 08,00 arası download yaparız ama bunu bir şekilde yansıtırlar kesin.
  • quote:

quote:

quote:

Uydunette cakal ben 50 mbps paketteyim suan simdi yeni paketleri 50 ye kadar diyerek degistirmisler ben ttnetten bu yuzden cikmistim bravo su cakal mantik burayada gelmis!

abi ben bunun için şimdiden SS almaya başlayın dedim pek takan olmadı. Bu yeni düzenleme ile 1 mbps bile önemli oldu.

Ben bu gün Superonline 4x4 lük pakete geçtim online işlemlerde 25 mbps olarak görünüyor SS aldım çakallık yaparlarsa ayne BTK'ya ileteceğim.

Benim sozlesme temmuzda bitiyor ayni paketten devam etme sansim varmi?

Hocam onu ben bilemem ben bu gün 2 yıllık taahhüt verdim. Belki 1 Mayısta bile fiyatlar katlanabilir belkide rekabet olup düşebilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fthyrr1976fy

bunlar gerçek mi şimdi

ayın 5 de adil ama adı gibi adil olmayan kotayı dolduran benim için iyimi kötümü

Tamamen kalmasından kötü ama eski halinden çok iyi

çakallıktan başka bişey değil
    adil kullanım kalması gerekirken

ali cengiz oyunları

hak ediyoruz biz
  • benim paketim 25 mbps uydunet şimdi ben de mi 24 - 50 arasına giriyorum :)
  • Dalga geçmeyi bırakın da kaldırın artık.
    Hız veriyorsunuz o hız anında bitiyor, resmen sömürgeci bir yaklaşım bu.
  • einhander kullanıcısına yanıt
    Aşağıdaki sayfada altyapı durumunuzu kontrol ederseniz %100 olmasa da çok yakın doğrulukta sonuç çıkacaktır.

http://www.vodafone.com.tr/Internet/fiber-sorgulama.php

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 16 mb lik paket kullanıyorum.Benım hızım tam olarak kaça düşecek ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TulparHAN

16 mb lik paket kullanıyorum.Benım hızım tam olarak kaça düşecek ?

İlk mesajda var bütün soruların cevapları

• quote:

Orijinalden alıntı: TulparHAN

16 mb lik paket kullanıyorum.Benım hızım tam olarak kaça düşecek ?

5

• Turkcell de kota sıkıntısı yaşayanlar 67 TL bir ücretli sınırsız internet biliyorum ilgilenenler özelden mesaj atsın

• Bu ülkenin gelişememesinin nedenlerinden biri de bu AKK illetidir!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÖZELKUVVET -- 6 Nisan 2017; 22:56:49 >
  • Gece 2 ile 8 arasında yapılan indirmede mevcut tarife hızını kullanmamız gerekiyordu, şimdi ise sadece kota sayilmacagi yazıyor, şaşırdım ne olacak acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: Blindfire

Gece 2 ile 8 arasında yapılan indirmede mevcut tarife hızını kullanmamız gerekiyordu, şimdi ise sadece kota sayilmacagi yazıyor, şaşırdım ne olacak acaba?

Hem kota sayılmayacal hem mevcut tarife hızını kullanacaksın

• Supernova1071 kullanıcısına yanıt
    Hocam bende öyle biliyorum yalnız Btk açıklamayı değiştirmiş sanırım

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.