Bildirim
Adil Kullanım Kotası’nda önemli 1 Mayıs düzenlemesi: Tarifeler ISS'lere gönderildi! (9. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Kalasso
Ee benim Superonline 50mb ve gece kuşu tarifem var zaten 12-6 arası kotaya sayılmıyor. Ne diye para veriyorum ben o zaman ?
+1 aynı tarifedeyim bende. Biz boş yere havaya ekstra ödeme yapacağız anlaşılan.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
-
quote:
Orijinalden alıntı: mbs02
quote:
Orijinalden alıntı: ottomans1453
Uydunette cakal ben 50 mbps paketteyim suan simdi yeni paketleri 50 ye kadar diyerek degistirmisler ben ttnetten bu yuzden cikmistim bravo su cakal mantik burayada gelmis!
abi ben bunun için şimdiden SS almaya başlayın dedim pek takan olmadı. Bu yeni düzenleme ile 1 mbps bile önemli oldu.
Ben bu gün Superonline 4x4 lük pakete geçtim online işlemlerde 25 mbps olarak görünüyor SS aldım çakallık yaparlarsa ayne BTK'ya ileteceğim.
Benim sozlesme temmuzda bitiyor ayni paketten devam etme sansim varmi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kardeş bunları bi yerlerini yırtarak yapıyorlar zaten hızı arttıracaklarını mı düşünüyorsun ? bi umut.. -
quote:
Orijinalden alıntı: R.Rondo9
quote:
Orijinalden alıntı: Kalasso
Ee benim Superonline 50mb ve gece kuşu tarifem var zaten 12-6 arası kotaya sayılmıyor. Ne diye para veriyorum ben o zaman ?
+1 aynı tarifedeyim bende. Biz boş yere havaya ekstra ödeme yapacağız anlaşılan.
Hocam ben konuşurum arayıp benim tarifemin saatlerini o aralıktan çekin yada üyeliğimi ücretsiz kapatın. Kapatmazlarsa tüketici haklarına giderim sonuc olarak yasa değişti ve ben bedava olan şeyin tarifesini kullanmak gibi bi saçmalık için para mı odeyecegim ? Sen bana pm at dursun şu yasa bi kesinleşen eğer biz degismeyiz ucretide azaltmayiz derlerse bi şekilde iptal ettirip turknete geçerim adamlar akksiz net sağlıyor enayimiyiz biz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
02,00 ve 08,00 arası download yaparız ama bunu bir şekilde yansıtırlar kesin. -
quote:
quote:
quote:
Uydunette cakal ben 50 mbps paketteyim suan simdi yeni paketleri 50 ye kadar diyerek degistirmisler ben ttnetten bu yuzden cikmistim bravo su cakal mantik burayada gelmis!
abi ben bunun için şimdiden SS almaya başlayın dedim pek takan olmadı. Bu yeni düzenleme ile 1 mbps bile önemli oldu.
Ben bu gün Superonline 4x4 lük pakete geçtim online işlemlerde 25 mbps olarak görünüyor SS aldım çakallık yaparlarsa ayne BTK'ya ileteceğim.
Benim sozlesme temmuzda bitiyor ayni paketten devam etme sansim varmi?
Hocam onu ben bilemem ben bu gün 2 yıllık taahhüt verdim. Belki 1 Mayısta bile fiyatlar katlanabilir belkide rekabet olup düşebilir
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: fthyrr1976fy
bunlar gerçek mi şimdi
ayın 5 de adil ama adı gibi adil olmayan kotayı dolduran benim için iyimi kötümü
Tamamen kalmasından kötü ama eski halinden çok iyi
çakallıktan başka bişey değil
adil kullanım kalması gerekirken
ali cengiz oyunları
hak ediyoruz biz -
benim paketim 25 mbps uydunet şimdi ben de mi 24 - 50 arasına giriyorum :) -
Dalga geçmeyi bırakın da kaldırın artık.
Hız veriyorsunuz o hız anında bitiyor, resmen sömürgeci bir yaklaşım bu. -
Aşağıdaki sayfada altyapı durumunuzu kontrol ederseniz %100 olmasa da çok yakın doğrulukta sonuç çıkacaktır.
http://www.vodafone.com.tr/Internet/fiber-sorgulama.php
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
16 mb lik paket kullanıyorum.Benım hızım tam olarak kaça düşecek ? -
quote:
Orijinalden alıntı: TulparHAN
16 mb lik paket kullanıyorum.Benım hızım tam olarak kaça düşecek ?
İlk mesajda var bütün soruların cevapları
quote:
Orijinalden alıntı: TulparHAN
16 mb lik paket kullanıyorum.Benım hızım tam olarak kaça düşecek ?
5
Turkcell de kota sıkıntısı yaşayanlar 67 TL bir ücretli sınırsız internet biliyorum ilgilenenler özelden mesaj atsın
Bu ülkenin gelişememesinin nedenlerinden biri de bu AKK illetidir!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÖZELKUVVET -- 6 Nisan 2017; 22:56:49 >
Gece 2 ile 8 arasında yapılan indirmede mevcut tarife hızını kullanmamız gerekiyordu, şimdi ise sadece kota sayilmacagi yazıyor, şaşırdım ne olacak acaba?
quote:
Orijinalden alıntı: Blindfire
Gece 2 ile 8 arasında yapılan indirmede mevcut tarife hızını kullanmamız gerekiyordu, şimdi ise sadece kota sayilmacagi yazıyor, şaşırdım ne olacak acaba?
Hem kota sayılmayacal hem mevcut tarife hızını kullanacaksın
Hocam bende öyle biliyorum yalnız Btk açıklamayı değiştirmiş sanırım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X