Şimdi Ara

Adım Adım EkoKing Sistem Toplama Rehberi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
1.703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: *INVICTUS*

İşte o yarım yarımları kumbaraya atıyorsun, damlaya damlaya göl oluyor. Böylece hayati önem arzeden parçaları sağlam kazığa bağlıyorsun. 5 yıllık kalkınma planı ile alın terinin toplamı bu kasa.Seni rahatsiz ettiyse konseptim atom işlemcili on board gpu daha ekonomik bir sistem toplayabilirsin o dediğin parçalarla. Yabancı forumlarda millet gtx 7xx ti öneriyor halen. Yani iki ucu açık bir kavram ekonomi ve teknoloji.
    Sana göre bize göre değil. Emeğini güle güle kullan.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam eline sağlık güzel konu hayırlı olsun güle güle kullanın. Her zaman çıkar can sıkıcı yorum takılmayın , güzel paylaşım
  • ROUGE44 R kullanıcısına yanıt
    Estağfurullah ne kusuru. Şimdi bu kasa 2011 sonu üretim. 2013te gördüm aslında ama 2015te sahip oldum ancak. Henüz temper, rgb vs piyasada yoktu yani. Eminim şimdi ne bombalar vardır. Ama atıp satmaya kıyamadım. Onca badire atlattık birlikte değsin istedim. Darısı olmayanların başına en kralı olsun tabi mesela şu anda CM RGB 500X çok klas duruyor. Yinede yaş aldık çok ışıklanmaya da gerek yok diye düşündüm. Bir sonraki sisteme bakalım neler çıkacak. Heyecanla bekliyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: *INVICTUS*

Estağfurullah ne kusuru. Şimdi bu kasa 2011 sonu üretim. 2013te gördüm aslında ama 2015te sahip oldum ancak. Henüz temper, rgb vs piyasada yoktu yani. Eminim şimdi ne bombalar vardır. Ama atıp satmaya kıyamadım. Onca badire atlattık birlikte değsin istedim. Darısı olmayanların başına en kralı olsun tabi mesela şu anda CM RGB 500X çok klas duruyor. Yinede yaş aldık çok ışıklanmaya da gerek yok diye düşündüm. Bir sonraki sisteme bakalım neler çıkacak. Heyecanla bekliyorum.
    İlk göz agrın gibi olmus :) yanlarına tülden falan toz filitresi yapmayı unutma. Sagindan solundan çok toz girer. Denemedim daha önce ama yapsam yaparım yani basit bisey gibi geliyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sisteminiz gayet iyi olmuş. İlerleyen zamanlarda ekran kartı güncellemesi ile tadından yenmez. Olumsuz yorumları takmayın güzellik beğeni göreceli kavramlardır. Sizin içinize sindiyse sorun yoktur.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.