Kardeşim azıcık sabredeceksin başka bir yolu yok, ben de meslek lisesi mezunuyum. Gerçi bizim bölüm Kız Teknik içindeydi de Neyse, demek istediğim okulun bittikten sonra diğerlerinden hiçbir farkın olmadığını anlayacaksın. Ben bir sene üniversite okudum dört senelik branşım ile ilgili, sonra bıraktım. Şimdi Psikoloji için hazırlanıyorum mesela, sen zaten yüzüp yüzüp kuyruğuna gelmişsin, okulun bittikten sonra tamamen kendi iradene bakar.. Ben de çok pişman oldum zamanında meslek lisesine gittiğime ama hatalar düzeltilebilir, azimli olmak gerek.
Senin avantajın okuduğum kadarıyla bilgisayar ile uğraşmayı, ne bileyim programlamayı falan seviyorsun. Bende o da yok mesela, meslek lisesi olmasına rağmen 2.cilikle bitirmiştim okulu ama sevmiyorum kod yazmayı, bilgisayar başında uzun vakitler geçirmeyi.. bunu geç anladım mesela. Senin kurtuluşun istediğin mesleği yapmakta, mühendislik istiyorsan gidip okuyacaksın, çalıştıktan sonra hiçbir şey zor değildir. Ha sosyal yönden bakarsak mühendislikler de erkek kaynıyor kardeşim..
İşte o yüzden bırakıyorum hocam.Özel bir üni de bilgisayar mühendisliği bölümünde kurs gibi bir şey gördük.Öğrencilerde gelip bize yardımcı oluyorlardı sigara içerken falan samimiyet arttı sordum bir gün sizin bölümde kaç kız kaç erkek var diye.O da aynen şöyle dedi bir senede bilgisayar mühendisliğine atıyorum 50 kişi girmişse bunun en az 40'ı erkektir dedi ben bir an dumur oldum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme