Bu ne yav. Adam ilk sezondan David Villa'yı almış. Ben Valencia ile başladığımda 5M$ bile zor vardı. Kadroda düşünmedigim oyuncuları satıp yaklaşık 10-15M$ gelir elde etmiştim. Bu paralarla uygun transferler yaptım. Zaten yeterli bir kadrosu var Valencianın. Bir kaç eksik dışında (ilk sene için Defansın göbegine takviye şart.-2.sene için ise Morientes'i yollayıp yerine Nihat ayarında forvet). Uefa kupasını aldım ilk sezondan. Şansım vardı ki Milan grupdan bile çıkamadı averajla.Ligi 2.bitirdim çok büyük para geldi yayın haklarından ve oyuncu satmaya devam ettim... Sabırlı olmayı öğrenmen gerek. Bir geçici hevestir diyorum. Hilesiz zevk almaya bak. Sen o şekilde eğleniyorsan biz karışamayız tabi. CM03-04 ilk oynadıgım zamanki kadrom aklıma geldi
Gk: Casillias DL: R.Carlos DR:C.Puyol DC:A.Nesta DC:W.Samuel AML:Ronaldinho AMR:Hatırlayamadım ama mevkisinin en iyisiydi :) AMC:Z.Zidane DMC:Bunuda Hatırlayamadım FC: T.Henry FC: R.v.Nistelrooy Takım ManU. Bu kadro ile CL Finalinde FC Bayern'i yenemiyordum
Dediğin gibi ilk sezon çok az para var.
İkinci sezon yönetim ek bütçe veriyor. 64Mn bütçem vardı
sana ıspatlıyacagım bekle
1 ay onceki mesajları gostermiyor gosterse sana yonetimin degiştigini gosterirdim
quote:
Orjinalden alıntı: l3bron
Dediğin gibi ilk sezon çok az para var.
İkinci sezon yönetim ek bütçe veriyor. 64Mn bütçem vardı
benim 4. sezenum baslıyor ve yonetim degisti 187 milyon euro butce verdiler
higuain i 13 milyon euro dan kuluplere onerdim 10-15 takım teklif etti hepsini geri cevirdim 1 hafta sonra milan 29 milyon euro teklif etti ama vermiyecegim rakibe futbolcu vermem geçen sezon sampiyon oldular zaten
quote:
Orjinalden alıntı: lazrail_ua
higuain i 13 milyon euro dan kuluplere onerdim 10-15 takım teklif etti hepsini geri cevirdim 1 hafta sonra milan 29 milyon euro teklif etti ama vermiyecegim rakibe futbolcu vermem geçen sezon sampiyon oldular zaten
takımı cinliler almış
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme