evet peşin alım yapacaksanız da parayı Trumore cüzdana yollayıp ödeme aşamasını tamamlıyorsunuz. Vekaletname tescil işlemleri için gerekli. Evet peşin de ödense vekalet çıkarılıp Trumore de ilgili yere yüklenmeli. Notere mail atın derken size bir vekaletname örneği gönderiliyor. Siz o örneği gittiğiniz notere veriyorsunuz noterde sizin adınıza düzenliyor. Benden örneği mail atmam istendi. Maille notere örneği ulaştırdım, noter düzenleyip bana teslim etti. Sonra sa Trumore uygulamasına fotoğrafını çekip yükledim. |
ADIM ADIM TOGG SATIN ALMA REHBERİ (5. sayfa)
-
-
Haziranda bir yeni kampanya daha var deniliyor bilgisi olan var mı? -
halen kredi kampanyası devam ediyor mu? Bir de kredi çıkmazsa 60.000 TL'yi geri alabiliyor muyuz?
-
Tabii ki siparişi iptal edip 60 bini geri alabilirsiniz. Daha detaylı bilgiyi müşteri temsilcinizden alabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zenaa -- 11 Temmuz 2024; 13:5:45 > -
Değerli arkadaşlar aracımı alalı 3 ay oldu 8000 kilometreye doğru gidiyoruz. Sipariş verdiğimiz zaman gerek Kredi gerek sipariş adımında büyük sorunlar yaşadık Bu sayfada da size iletmiştim. Ama o zamandır unuttuk iyi ki aracıma almışım hepinize de tavsiye ediyorum -
inşallah kampanya kasımda da devam ederse bende marttaki kadar avantajlı olmasa da şimdiki haliyle almaya razı oldum bakalım. Siparişi verdik togg bayideki eleman stoklardan olan konfigiürasyonlardan seçersen aracın daha hızlı teslim edilir dediği için v1 uzun menzil versiyon ön sipariş geçtim (cam tavan ve kırmızı istemiştim onun yönelendirmesiyle mavi renge döndüm, zaten v1 alacaktım). Zam gelirse ya da kredi kampanyası biterse diye bıçak sırtında bekleyeceğim bu hafta proforma faturanın yüklenmesini :(
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Illusive Man -- 26 Ekim 2024; 23:12:4 > -
Hayırlı olsun. Şu anda ki kampanya marttan daha avantajlı. Ben 2.99 dan kullandım krediyi. Yıl başına kadar zam geleceğini düşünmüyorum ama belli olmaz tabi Hayırlı olsun tekrar
-
Togg almaya karar verdim. Daha önce memur olup krediye başvurup red cevsbı alan varmı? Kredisi onaylanmayan yoksa kredide kamu çalışanlarına bi serbestlik varmı? 800 bin 12 ay normalde memur maaşlı birine çıkmaz diye tahmin ediyorum. Bankadan bankaya farkedermi?
Misal garanti 800/12 sıfır faiz vermezse zirrat bankası berirmi? Tek tek bankalara gitmelimiyim? -
Sonuçta bunları kesin olarak kimse söyleyemez. Biz 2 memur maaşıyla 36 ay vadeli 750000 çekerek aldık. Martta 2.99 faiz oranıyla. Ödenecek taksit hane gelirinin yarısını geçmiyorsa sorun olacağını sanmıyorum. Geçerse de sonuçta araç rehin yapılıyor. Çok abartılı oransızlık olmadığı sürece çıkma olasılığı bence var ama bunu gidip bankayla görüşmeniz lazım. Bankadan bankaya fark olabilir. Bir yerden çıkmayıp başka yerden çıkan okudum ama kamu çalışanı değil. Telegram grubunda kasko kredi konusu var. Orayı inceleyebilirsin.
-
Peki hocam son olarak. Ön ödeme olan 60 bini kredi kartı ile ödersek herhangi bir kesinti yada komisyon vs varmı? Hatta dahada ileri götürerek şöyle soruyım taksit vs yapan banka varmı😊
-
Kredi kartına komisyon kesiliyor. Ne kadar olduğunu ilk mesajda yazmıştım. Şimdi hatırlamıyorum ama komisyon var taksit vs yok.
düzeltme
mart ayında 1025 tl komisyon ödemişim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi froce1903 -- 4 Kasım 2024; 22:56:12 > -
Merhabalar arkadaşlar aşamalarda bir değişiklik var mı? Yeni alanlar ilk mesajla kendi deneyimlerini karşılaştırabilir mi? Ayrıca ben de olabildiğince kartla ödemek isterim. İlk 60.000 dışında kartla ödeyebileceğimiz bir seçenek mevcut mu? Yine bu 60.000 TL için her bankanın yaptığı kesinti veya hizmet bedeli aynı mıdır bilen/deneyen var mı? -
Merhabalar bir cevap bulabildiniz mi? Ön ödeme haricinde diğer kalan ödemeleri kredi kartı ile yapabiliyormuyuz? Ve hizmet bedeli aynı mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blamblam -- 8 Aralık 2024; 2:22:5 > -
Normalde sözleşmede aksi yazmıyor ama TOGG MH ısrarla 90 binin üzerinde ödeme yapılamayacağını söylüyor. Hatta bende takvim ayı değişti, yeniden limit tanımlanmış olabilir diye düşündüm ama ona da hayır olmaz toplam 90 bin dediler, süreçler zaten hızlı ilerlemediği için ve karta iade durumlarıyla uğraşmamak için denemedim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X