Şimdi Ara

ADIMI DAHA ÇOK DUYACAKSINIZ (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
137
Cevap
0
Favori
1.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

tıklayın resimlere bakın stres atın.. isterseniz satın alın ben yaptım biraz amatörce ama hiç yoktan iyidir. Komutanıma Hediyem Konuk defterine mesaj atmadan çıkan uff olsun emi
  • SEN BENİM KUZENİME DALKAVUK DİYEMEZSİN VE BENİM AÇTIĞIM BU TOPİCE BİDAHA CVP YAZMA BEN BURDA DOSTLARIMLA MUHABBET EDİCEM... ŞİMDİ ABBAS YOLCUGİT BU TOPİCTEN BENİ DOSTLARIMLA YALNIZ BIRAK
  • neyse arkadaşlar verdiğim geçiçi rahatsızlıktan dolayı özür dilerimm

çok eğlendim yaaaaaaaaa
  • quote:

Orjinalden alıntı: ByMeto

http://ressamacet.sitemynet.com

tıklayın resimlere bakın stres atın.. isterseniz satın alın ben yaptım biraz amatörce ama hiç yoktan iyidir. Komutanıma Hediyem Konuk defterine mesaj atmadan çıkan uff olsun emi

sıte hıc yoktan ıyıdır.ama zıyaretcı defterı calısmadı..baska bı sayfaya gıttı bulunamadı dıyo

quote:

SEN BENİM KUZENİME DALKAVUK DİYEMEZSİN VE BENİM AÇTIĞIM BU TOPİCE BİDAHA CVP YAZMA BEN BURDA DOSTLARIMLA MUHABBET EDİCEM... ŞİMDİ ABBAS YOLCU GİT BU TOPİCTEN BENİ DOSTLARIMLA YALNIZ BIRAK

bu son uyarım olsun.bı daha ıstemıyorum.gıderım valla

• HE GÜLÜM YÜRÜ ŞİMDİ ANCA GİDERSİNNNBAKTIKİ HERKES ONA KARŞI GELDİ, KİMSE ONUN YANINDA DİİL EEE TABİ NEYAPSIN EĞLENDİM BAHANESİYLE go to yapıyo hadi cvp yazma daha benim topicimeee

• Gercekten gereksızım demekkı.kımsenın salladıgı yok..Hadı herkese ıyı gunler
  • zogel yeni farkettim ziyaretçi defteri uff olmuş.. bildiğin bi sit varmı ziyaretçi defteri veren hemen değiştirelim
  • yok efendimm,sen merak etme beni tutan çok perde arkasından

ama seninle muhattap olmak isteyen yok

çok istiyosan kalırım topiğindeee
    quote:

Orjinalden alıntı: Ş/A/H/M/E/R/A/N

HE GÜLÜM YÜRÜ ŞİMDİ ANCA GİDERSİNNNBAKTIKİ HERKES ONA KARŞI GELDİ, KİMSE ONUN YANINDA DİİL EEE TABİ NEYAPSIN EĞLENDİM BAHANESİYLE go to yapıyo hadi cvp yazma daha benim topicimeee

• nedense hiç göremiyoruz seni tutanları benimkiler ortadalar ama. canlarım benim dostlarım için ölürüm. sen anca böööle saçma kavgalar yaratıp eğlenmeye çalışırsın ama onuda başaramayıp saçmalarsın. seni iyi tanısın herkes
  •  ADIMI DAHA ÇOK DUYACAKSINIZ
  • quote:

nedense hiç göremiyoruz seni tutanları benimkiler ortadalar ama. canlarım benim dostlarım için ölürüm. sen anca böööle saçma kavgalar yaratıp eğlenmeye çalışırsın ama onuda başaramayıp saçmalarsın. seni iyi tanısın herkes

ben gayet cıddıydım..ama kımse sallamadı..2 ıncı ve son uyarımı yukarda yaptım.sımdı gıdıyorum..

Ne olur kımse arkamdan gelmesın.benı ıkna etmeye calısmasın.artık benı sallamayan forumda bır dakka bıle durmam..
    Bundan once ıkı kere tesebbus ettım ama hep şahmeran ıstedıgı ıcın kaldım.Artık o da ıstemıyokı benım uyarılarımı dıkkate almadı.
    Buraya uye olalı 1 yılı gectı.Bır cok ınsana yardımcı olmaya calıstım.bıldıklerımı paylastım..Genelde mutlu olmaya calıstım.Son gunlerde yasadıgım bı tatsız olay sonucu gercek nıck ımı kapattırdım.Bu nıckle aranıza daldım.
    Benı seven ve sevmeyen..Ceken ve cekemeyen...Benım laflarıma gulen ., derdıme ortak olan herkese tesekkurler..Selametle Kalın.

Uzdugum kalbını kırdıgım herkesten ozur dılerım...

Sadece bır sekılde donerım..Oda şahmeran a baglı..Tabı benı takarsa

• saçmalama ya
  • battıkça batıyosunn,sus sus allahını seversen koptum burada,şurada ağız tadıyla eğleniyodum,kafa buluyodumiçine etttin,bu sefer fena saçmaladınn

neyse sana hayali arkadaşlarınla hoş sohbelerr

quote:

nedense hiç göremiyoruz seni tutanları benimkiler ortadalar ama. canlarım benim dostlarım için ölürüm. sen anca böööle saçma kavgalar yaratıp eğlenmeye çalışırsın ama onuda başaramayıp saçmalarsın. seni iyi tanısın herkes

• ya adam kes diyo. konuşmayı bırakın yoksa gidecem diyo daha ne desin hala konuşuyonuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tembeler -- 17 Nisan 2005, 21:59:56 >
  • aaah çocuk yaaa aslında senle sabırla uğraşmam lazım çünkü iki yıl sonra okulumdan mezun olup öğretmen olucam ya sabır ya sabır çekmem lazım, şimdiden sen beni alıştır işte ama bi sorun var ben anaokulu öğretmeni değil, lise öğretmeni olacağım o yüzden senin seviyene inmekte zorluk çekiyorum
  • sahmeran zogel e engel ol

onu hak et mıyosun bence

zogel gıbı bı insanı senın yuzunden

forum kaybedecek

zogelı uzuersen ve burdan gıderse ciddi bu dusman edınırsın ken dıne
  • zombi sacmalama...benı burda hakeden bırısı varsa o da şahmeran..ama ben onu haketmıyorum ....burdakı konusmalardan bunu anlıyorum
  • ohooo adam elden gidiyo bu hala burada çene yapıyoo

yazık vala,sendende hoca olacaksa;öğrencilere acıyorum;özellikle erkek öğrencilere

bu arada benim seviyem belli;burada kiminn tıkanıpp,sürekli bişeyler ileri sürerek beni yıldırmaya çalışan ben değilim heraldeneyse devam et bakalım ;belki pes ederim

ha aklıma gelmişken,seni gitti heralde,bi bak öldümü kaldımı,yazık çocuğaa
    quote:

aaah çocuk yaaa aslında senle sabırla uğraşmam lazım çünkü iki yıl sonra okulumdan mezun olup öğretmen olucam ya sabır ya sabır çekmem lazım, şimdiden sen beni alıştır işte ama bi sorun var ben anaokulu öğretmeni değil, lise öğretmeni olacağım o yüzden senin seviyene inmekte zorluk çekiyorum

• niye erkek öğrencilerime acıyosun ne kadar şerefsiz ,pislik ve adi bir insansın sen ya ne demek bu yaaaa.... gerizekalı beni ne zannediyosun sen ben öğretmen olacam başka bişey değil. ADİ İNSAN
  • jogo kes artık.kapa cenenı .yoksa ben baslıcam konusmaya..artık sınırlerım gerıldı..kımsenın sozlerını kaldırcak halde degılım.eger susmas o dusuk cenenı yormaya devam edersen sana senın anlıyacagın dılden(cırkeflık) cevap verıcem.

Yeter artık ya..nedır bu cekememezlık..Sanal alemde bıle cekememezlık yasıyosunuz..neyse.ben cekılıyorum aradn.sız ne yapıyosanız yapn.

Rahat bırakıyorum..Kımseyı sıkmıyorum artık.gorusmek uzere
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.