Şimdi Ara

ADIMI DAHA ÇOK DUYACAKSINIZ (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
137
Cevap
0
Favori
1.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hiştttttt ağır olll,dengesizlik yapma,senin seviyene düşemem,şu ana kadar hep kafa buldum,geyik yapıp eğlendim,bundan sonra ağzımı bozdurma

ben senin gibi ağzı bozuk değilim,bozmamdaa
    quote:

Orjinalden alıntı: Ş/A/H/M/E/R/A/N

niye erkek öğrencilerime acıyosun ne kadar şerefsiz ,pislik ve adi bir insansın sen ya ne demek bu yaaaa.... gerizekalı beni ne zannediyosun sen ben öğretmen olacam başka bişey değil. ADİ İNSAN

• jogo senın kadar cırkef bırısını daha gormedım desem yalan olur bı kere daha gordum..neyse 3-4 gundur şahmeranla ugrasıyosun..sımdı de sevıyesız falan dıyosun..senı son kez uyarmıstım..

Eger burda sevıyesı tartısılcak bırısı varsa o da sensın..kımse şahmeranla ugrasmasken sen geldın adına topıc actın

Bu senın sevıyesız olusunun bırıncı ornegı
    2) senı uyardım ve tamam dedın.susmadın.pm gonderdım sus dıye.gene susmadın..Bu kadar sevıyesız olamaz bı ınsan heralde..
    3) sımdı kapat cenenı..forumda ceza almam onemlı degıl dedım.Senın gıbı serefsız sevıyesız bırısıyle ugrasmak ıstemıyorum..Sımdı sende yuru gıt bebeklerınle oyna..Yoksa mazallah bırılerı calar..
    4)Sen benım kız arkadasıma neler soyluyosun bakıım..Erkeklere acıyorum falan..Asıl ben senın kocana acıyorum(eger evlenebılırsen)Daha ınsanlar gıbı konusmayı uzlasmayı bılmeyen bırısı nasıl olacakta kocasıyla anlasıcak bılmıyorum.Aha burda soyluyorum.Sen evlendıkten tam 1 ay sonra geyık gıbı dolasırsın ortada..Arkandan demedıklerını yapmadıklarını bırakmaslar.
    5) Sımdı nashh..gıt utunu yap..yemegını yap..kendı duzeyındekı ınsanlarla ugras.yoksa kufretmeye baslıcam.Hadı

Tak sepetı koluna herkes kendı yoluna...

Al kuyrugunu bacaklarının arasına yavas yavas cekıl.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zamkinos -- 17 Nisan 2005, 22:27:08 >

• YA SEN NE BİÇİM Bİ İNSANSIN JOGO, YAZDIKLARINI HERKES GÖRÜYO. ERKEK ÖĞRENCİLERİNE ACIYORUM DEMİŞSİN BU NEDEMEK YA BEN Bİ ÖĞRETMEN OLARAK ÖĞRENCİLEREMİ SARKICAM. NE KADAR ÇİRKEF BİR İNSANSIN. BU KADAR AĞIR KONUŞMA HAKKINI SANA KİM VERİYOR. ŞEREFSİZ
  • Hakaret etmeyin birbirinize
  • KUSURA BAKMA AGUNEY ÖZÜR DİLERİM AMA Bİ ÖĞRETMENE BU DENİRMİ YA.. YAZIKLAR OLSUN BÖYLE İNSANA
  • O Burası Kadının Sesine Döndü Sakin Olun az
    quote:

Orjinalden alıntı: Ş/A/H/M/E/R/A/N

YA SEN NE BİÇİM Bİ İNSANSIN JOGO, YAZDIKLARINI HERKES GÖRÜYO. ERKEK ÖĞRENCİLERİNE ACIYORUM DEMİŞSİN BU NEDEMEK YA BEN Bİ ÖĞRETMEN OLARAK ÖĞRENCİLEREMİ SARKICAM. NE KADAR ÇİRKEF BİR İNSANSIN. BU KADAR AĞIR KONUŞMA HAKKINI SANA KİM VERİYOR. ŞEREFSİZ
  • insan demeye sahıt lazım..Kıskanc yaratık..Merkur denmı geldın sen ya..Az bıraz ınsan taklıtı yap.Şahmeran sende suna kabuklu yemıs atma..heycanlanıyo
  • Benmi Hiç Farketmez Zogelcim
    quote:

Orjinalden alıntı: zamkinos

insan demeye sahıt lazım..Kıskanc yaratık..Merkur denmı geldın sen ya..Az bıraz ınsan taklıtı yap.Şahmeran sende suna kabuklu yemıs atma..heycanlanıyo
  • GÜLDÜRME ZOGEL YA. KENDİ ÜLKESİNİN ÖĞRETMENİNE BÖYLE İTHAM EDEN Bİ Ş...ZDEN NE BEKLENİRKİ...
    ZOGEL ONU SANA DEMEDİ BLACK, JOGOYA DEDİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ş/A/H/M/E/R/A/N -- 17 Nisan 2005, 22:32:20 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: BlackCross

Benmi Hiç Farketmez Zogelcim
    quote:

insan demeye sahıt lazım..Kıskanc yaratık..Merkur denmı geldın sen ya..Az bıraz ınsan taklıtı yap.Şahmeran sende suna kabuklu yemıs atma..heycanlanıyo

ya sende her mesajı kendıne cekme..fasulye gıbı nımetten sayıyosun kendını..
  • bunu sen istedin,eğer şurada yazdıklarını çekmezsen,benden günah gitti,burada kimlerin çirkef olduğu belli,sabahtan beri ben hakaret ertmiyorum,tekrarlıyorum ya adam gibi konuş yada sana şahmeranını anlatayımm
    quote:

jogo senın kadar cırkef bırısını daha gormedım desem yalan olur bı kere daha gordum..neyse 3-4 gundur şahmeranla ugrasıyosun..sımdı de sevıyesız falan dıyosun..senı son kez uyarmıstım..

Eger burda sevıyesı tartısılcak bırısı varsa o da sensın..kımse şahmeranla ugrasmasken sen geldın adına topıc actın

2) senı uyardım ve tamam dedın.susmadın.pm gonderdım sus dıye.gene susmadın..Bu kadar sevıyesız olamaz bı ınsan heralde..
    3) sımdı kapat cenenı..forumda ceza almam onemlı degıl dedım.Senın gıbı serefsız sevıyesız bırısıyle ugrasmak ıstemıyorum..Sımdı sende yuru gıt bebeklerınle oyna..Yoksa mazallah bırılerı calar..
    4)Sen benım kız arkadasıma neler soyluyosun bakıım..Erkeklere acıyorum falan..Asıl ben senın kocana acıyorum(eger evlenebılırsen)Daha ınsanlar gıbı konusmayı uzlasmayı bılmeyen bırısı nasıl olacakta kocasıyla anlasıcak bılmıyorum.Aha burda soyluyorum.Sen evlendıkten tam 1 ay sonra geyık gıbı dolasırsın ortada..Arkandan demedıklerını yapmadıklarını bırakmaslar.
    5) Sımdı nashh..gıt utunu yap..yemegını yap..kendı duzeyındekı ınsanlarla ugras.yoksa kufretmeye baslıcam.Hadı

• Jogo Fazla Şımardın Şikayet Edilmeden Terket Bu Formu Bence Kıza Resmen ....... dedin Ayıp Ayıp Şikayet Edilmeden Defol Forumdan
    quote:

Orjinalden alıntı: jogo_bc

bunu sen istedin,eğer şurada yazdıklarını çekmezsen,benden günah gitti,burada kimlerin çirkef olduğu belli,sabahtan beri ben hakaret ertmiyorum,tekrarlıyorum ya adam gibi konuş yada sana şahmeranını anlatayımm
    quote:

jogo senın kadar cırkef bırısını daha gormedım desem yalan olur bı kere daha gordum..neyse 3-4 gundur şahmeranla ugrasıyosun..sımdı de sevıyesız falan dıyosun..senı son kez uyarmıstım..

• jogo sen kımsınde bana sahmeranı anlatcan.hem anlatsan ne farketcek?? ben sahmeranı yeterınce tanıyorum.ve tanıdıgım seklıyle sevıyorum.kımsede fıkrımı hıcbır sozle cevıremez..ben bunu daha oncede gordum ve yasadım.bıldıgın bır sey varsa durma sole.ben soyledıgım bırseyı yutmam.soledıysem orda durur..bu kadar basıt.gıt ıstedıgıne sıkayet et.ıstedıgın cezayı aldır.artık sallamıyorum..
  • ZOGEL YAZDIKLARINI ÇEKMİCEK SENİN NASIL BİRİ OLDUĞUNU HERKES BİLSİN
  • tamam çekmesin,ben yazdıkların doğruluğunu tartışmıyorum,bana hakaret edildi ve bunu yiyip yutamam..

zogel bey bunları daha öncede yaşadıysan,o zmn sorun senin sevgilinde;bence bi düşün neden herkes aynı şeyi söylüyoo
  • herkes degıl.sadece cekemeyen kıskanc yaratıklar
  • Çekememezlik yaptığınızı vs. söyleyebilirsiniz fakat hakaret asla.
    Şahmeran ve zamkinos (kendi isteği) ceza alacaklardır.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.