Şimdi Ara

Adını bulamadığım şarkı [SS'li]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba herkese uzun zamandır adını bulamadığım şarkı var alttaki videoda 1.50 - 2.02 arası çalan şarkı.Yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadylady -- 14 Mart 2014; 2:23:50 >

• Yok mu bilen veya bulamayan?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadylady -- 14 Mart 2014; 2:24:23 >
  • O kadar kişi bakıyor kimse mi yardımcı olmuyor?
  • Yok mu bilen ??
  • Güncel, eğer Shazam kullanan varsa Shazam RED programıyla bulabilir,bene olmadıgı için telefon bulamıyorum.
  • SS demek screenshot demek yalnız. Video değil yani.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShaG

SS demek screenshot demek yalnız. Video değil yani.

Başlık yerine konuda bu kadar ilgili olsa belki şarkıyı bulmuştun :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bi film vardı ismini unuttum
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Güncel
  • Şaka gibi bulabilen yok mu?
  • Vıdeo yu koyan adama sor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CristalMeth

Vıdeo yu koyan adama sor

Kendisine ulaşabilisem zaten burada konu açıp şarkıyı aramızdım herhalde :) Mantık ...
  • bence burdan bişe çıkması zor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O şarkıyımı arıyorsun cidden? Şarkı denemez ki ona bilgisayarla yapılmıs bi ses efekti o , Bir şarkıda söyleyen olması lazım ki şarkı niteliği kazansın. Ayrıca o müziği cidden sevdin ve böyle bi konu açtın ha , oda şaşırtıcı. Müzik zevkin iyimiş cidden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: somoya

O şarkıyımı arıyorsun cidden? Şarkı denemez ki ona bilgisayarla yapılmıs bi ses efekti o , Bir şarkıda söyleyen olması lazım ki şarkı niteliği kazansın. Ayrıca o müziği cidden sevdin ve böyle bi konu açtın ha , oda şaşırtıcı. Müzik zevkin iyimiş cidden.

Şarkı remix çünkü daha önce de duymuştum, evet müzik zevkim sandığından iyidir eğer istersen atarım sana müzik ne dersin ?Ayrıca burası bulamadığın şarkıları açma yeri değil mi? Şaşırman ilginç
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.