Şimdi Ara

Adını Unuttuğum Eski Film

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar eskiden severek izleyip ismini unuttuğum bir filmi arıyorum. Konu şöyle;

Karlı bir dağa uçak düşüyor. Amatör dağcı, profesyonel dağcıyı "belki kurtulan yaralılar vardır" diyerek uçak enkazına götürmek için ikna ediyor. Lakin amatör dağcının amacı kurtulanlara yardım etmek değil, ölen kişilerin kıymetli eşyalarını almak olduğunu farkeden profesyonel dağcıyla araları bozuluyor.

Teşekkürler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• 1956 yapımı The Mountain var ama konusunu tam hatırlayamıyorum.
  • obili O kullanıcısına yanıt
    Naptın hocam Charlie Chaplin zamanına gideydin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Irishman -- 16 Eylül 2018; 21:28:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: obili

1956 yapımı The Mountain var ama konusunu tam hatırlayamıyorum.
    IMDb açıklaması uyuyor valla. Helal olsun iyi buluyorsun hocam filmleri
    Üstadım helal olsun. Aklımda "Kilimanjaro'nun Karları" olarak kalmış. Bir haftadır arıyordum bu filmi. Tekrar tekrar teşekkürler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Irishman

Naptın hocam Charlie Chaplin zamanına gideydin
    Henüz o kadar eskisi sorulmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: white00

Üstadım helal olsun. Aklımda "Kilimanjaro'nun Karları" olarak kalmış. Bir haftadır arıyordum bu filmi. Tekrar tekrar teşekkürler.
    Rica ederim , iyi seyirler . @white00

İşim bu @Drake Ramoray
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Eski bir Türk filmi arıyorum
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    1956 model The Mountain'i buluyon benim sorduğum Dünyanın Durduğu Gün'ü bulamıyon .

İlginç .

• quote:

1956 model The Mountain'i buluyon benim sorduğum Dünyanın Durduğu Gün'ü bulamıyon .

İlginç .
    Her sorulanı bulabilseydim dükkan açardım , yolumuzu bulurduk
    Yok hocam öyle demedim . Sen film tanrısı değilsin sonuçta film ordinaryüsüsün

Ama 62 senelik filmi pat diye bulup Keanu beyin güzel filmlerinden birini bulamaman ilginç geldi . Hani adamın birisi Sierra Leone diye bir ülkeyi biliyor ama kocaman Rusya'yı bilmiyor . Bunun gibi

• quote:

Yok hocam öyle demedim . Sen film tanrısı değilsin sonuçta film ordinaryüsüsün

Ama 62 senelik filmi pat diye bulup Keanu beyin güzel filmlerinden birini bulamaman ilginç geldi . Hani adamın birisi Sierra Leone diye bir ülkeyi biliyor ama kocaman Rusya'yı bilmiyor . Bunun gibi
    Eyvallah ...

Aslında filmine ve soran kişinin anlatım şekline göre değişiyor. Nadir görülen , çok belirleyici sahnelerin olduğu filmler nispeten kolay bulunuyor. Fakat popüler bile olsa ( sık rastlanan sahnelerden dolayı )bazı filmleri bulmak (anlatımın da etkisi büyük tabi) zor olabiliyor. Sanırım Frekans filmiydi , bir arkadaş öyle bir anlatmış ki bul bulabilirsen . Belki budur diye salladım , tutmuştu Bazen çat diye buluveriyorsun , 30 saniye sürmediği zaman oluyor. Bazen inat edip saatlerce arayıp bulamadıklarım var. Senin film de sanırım çok işlenen konudan güme gitti (bir dahaki sefere inşallah). Seni bırak , bulamadığım kendi filmlerim var . Terzi kendi söküğünü dikemez misali

İsmini Unuttum diye site var orada %70 başarı oranı var hocam . Eskiden üyeydim bayağı film buldurmuştum birkaç tane hariç .

Bilmiyorum belki orda da varsındır .

• Oraya üyeliğim yok.
    Neyse önereyim o zaman . Kendi bulamadığınız filmleri bile bulurlar .

👍

• Küçükken (2004 yıllarında) izlediğim ATV'de bir çizgi film vardı. Cüceler vardı leyleklerle seyahat edip çevreyi kirleten troll yaratıklar vardı onların suları ve doğayı kirletmelerine sürekli engel oluyorlardı ismini bilen varsa lütfen söylesin kafama takıldı bulamadım :)

• Bana anlatılan ve çıkaramadığım bir film var. Film siyah beyaz. Tehlikeli madde taşıyan sürücülerin, taşıdıkları maddeleri zor şartlarda gideceği yere varmasını anlatan bir filmmiş.

Umudum yoktu ama IMDB detay arama kısmından çok rahat buldum.

Film bu: Le salaire de la peur (1953) - IMDb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre-X -- 7 Kasım 2021; 11:46:35 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.