Bildirim
İnternette en hızlı HD film izleme sitesi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
türkçe altyazida unutulmaz filmler çok iyidir.eski,yeni ne ararsan var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Unutulmazfilmler.com iyidir. -
Sitelerde dolaşan 720p diye addedilen filmlerin hepsi dvdrip kalitesinde 360-480p civarındadır.İndirmekle uğraşmıyayım derken seyir zevkinden olma.Bırak akşamdan sonraki günün akşamı kaliteli şekilde izle.İnternetin hızlı ise 2-3 saati geçmez indirmen. -
indirmeden en fazla ne kadar verim alırsın ki..Torrentten indiriyorum hep 1080p kasmada yokquote:
Orijinalden alıntı: Not Today!
Sitelerde dolaşan 720p diye addedilen filmlerin hepsi dvdrip kalitesinde 360-480p civarındadır.İndirmekle uğraşmıyayım derken seyir zevkinden olma.Bırak akşamdan sonraki günün akşamı kaliteli şekilde izle.İnternetin hızlı ise 2-3 saati geçmez indirmen. -
bicaps, 1080p ve 3d seçeneği de var. -
unutulmazfilmler muhteşemdir...şuana kadar arayıp da bulamadığım tek film yok..quote:
Orijinalden alıntı: alakurt79
bicaps, 1080p ve 3d seçeneği de var. -
istediğin siteden bedava istediğin filmi indirebilirsin.1-2 güne kadar nasıl yapılacağı ile ilgili bir konu açacağım.videolu olacak büyük ihtimal.fırsat bulunca hazırlayacağım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
arkadaşlar.... bana hızlı bir HD film izleme sitesi lazım....quote:
Orijinalden alıntı: addar
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
benim 100 Mbps internet hattım var.....söylediklerinizi task manager ile takip ettiğimde en fazla 2-3 Mbps hızında film izliyorum... HD film izlemek mümkün değil...
bu bahsettiğiniz sitelerin internet bağlantıları çok zayıf.... çok büyük ihtimal ile bu bahsettikleriniz AMATÖR siteler....
mesela YOUTUBE üzerindeki HD 720p veya 1080p filmleri hiç takılmadan ve gayet güzel bir şekilde izleyebiliyorum... ama bu bahsettikleriniz ile HD 720p film izlemek hayal,,, takılmalar hat safhada...
bana youtube hızında HIZLI BİR FİLM İZLEME SİTESİ lazım.... bu bağlamda öneri getirirseniz çok sevinirim....
önerdiğiniz film sitesinde HD film izleyin eğer takılmadan film izleyebiliyorsanız önerin.... tşk ler
-
quote:
Orijinalden alıntı: DoSöDoKöKo
arkadaşlar.... bana hızlı bir HD film izleme sitesi lazım....
benim 100 Mbps internet hattım var.....söylediklerinizi task manager ile takip ettiğimde en fazla 2-3 Mbps hızında film izliyorum... HD film izlemek mümkün değil...
bu bahsettiğiniz sitelerin internet bağlantıları çok zayıf.... çok büyük ihtimal ile bu bahsettikleriniz AMATÖR siteler....
mesela YOUTUBE üzerindeki HD 720p veya 1080p filmleri hiç takılmadan ve gayet güzel bir şekilde izleyebiliyorum... ama bu bahsettikleriniz ile HD 720p film izlemek hayal,,, takılmalar hat safhada...
bana youtube hızında HIZLI BİR FİLM İZLEME SİTESİ lazım.... bu bağlamda öneri getirirseniz çok sevinirim....
önerdiğiniz film sitesinde HD film izleyin eğer takılmadan film izleyebiliyorsanız önerin.... tşk ler
Eğer internetin o kadar hızlı ise bir film indirmen (en iyi kalitede) 20 - 30 dk yı geçmeyecektir. İndirmeni tavsiye ederim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: ALAK_
quote:
Eğer internetin o kadar hızlı ise bir film indirmen (en iyi kalitede) 20 - 30 dk yı geçmeyecektir. İndirmeni tavsiye ederim.
smart tv den izleyeceğim için özellikle download harici HD filmi en hızlı yükleyebilecek film izleme sitesi arayışındayım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4FEE439E4 -- 10 Kasım 2013; 17:55:20 >
-
indirmeden 1080p ile izlesen ne yazarki yine vcd kalitesinde izlersin. en fazla yeni filmleri dvd kalitesinde izlersin ki ben hep vcd kalitesinde gördüm. ayrıca donma sorunlarıyla baş etmen lazım. bana göre en iyisi indir izle. en temizi indirerek izlemek.quote:
Orijinalden alıntı: Guest-4FEE439E4quote:
quote:
smart tv den izleyeceğim için özellikle download harici HD filmi en hızlı yükleyebilecek film izleme sitesi arayışındayım
Alıntıları Göster
-
quote:
quote:
quote:
Şimdi anladım neden siteden izlemek istediğini ancak arkadaşların da söylediği gibi öyle bir site yok. Hepsi yalandan formatlar. Şöyle bir tavsiye yapabilrim. Filmi ve aynı isimle alt yazısını indirip bir usb belleğe koyarak yine tv den izlyebilirsin.
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Not Today! -- 13 Kasım 2013; 1:29:51 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
unutulmazfilmler ve bicaps bakabilirsin ama bende indirerek izlemeni tavsiye ederim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İnternetten izleyen kaldı mı artık.Torrentten indir 720p birde altyazı yükle al sana film -
webteizle.comquote:
Orijinalden alıntı: Ragnarok.
İnternetten izleyen kaldı mı artık.Torrentten indir 720p birde altyazı yükle al sana film
Torrent'i keşfetmeden önce tek girdiğim siteydi. -
peki arkadaşlar dediğiniz gibi olsun....quote:
Orijinalden alıntı: xxSpecter
webteizle.com
Torrent'i keşfetmeden önce tek girdiğim siteydi.
Alıntıları Göster
önerileriniz sonunda anladım ki HD 720p heleki 1080p gibi kalitedeki filmleri internet üzerinden takılmadan ve gerçek kalitesi ile izlemek HAYAL....
o zaman sormak isterim...
özellikle HD 1080p kaliteli film indirmek için önereceğiniz siteler hangileridir? ve hızlı indirmek için nasıl bir yol veya nasıl bir üyelik almamı önerirsiiniz?
önerileriniz için teşekkürler.....
-
quote:
peki arkadaşlar dediğiniz gibi olsun....
önerileriniz sonunda anladım ki HD 720p heleki 1080p gibi kalitedeki filmleri internet üzerinden takılmadan ve gerçek kalitesi ile izlemek HAYAL....
o zaman sormak isterim...
özellikle HD 1080p kaliteli film indirmek için önereceğiniz siteler hangileridir? ve hızlı indirmek için nasıl bir yol veya nasıl bir üyelik almamı önerirsiiniz?
önerileriniz için teşekkürler.....
Altyazılı izlersen torrent en iyisidir.istediğin filmi istediğin kalitede yüksek hızda indirirsin.hemde bedava.daha ne istiyorsun.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: acemi nefer
Altyazılı izlersen torrent en iyisidir.istediğin filmi istediğin kalitede yüksek hızda indirirsin.hemde bedava.daha ne istiyorsun.
pekiiii hangi torrent yazılımını indiriverem hiç torrent kullanmadı desem inanırmısın
Benzer içerikler
- stremio türkçe dublaj
- yüzüklerin efendisi uzun versiyon
- kovboy filmleri hangi kanalda 2024
- +18 filmler
- p**** filmi
- ejderhanı nasıl eğitirsin 4 ne zaman çıkacak
- yeni yabancı diziler
- imdb puanı yüksek filmler
- 4dx sinema nedir
- pasifik savaşı 3
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X