Şimdi Ara

html 5 destekli online film ve dizi siteleri..=))))

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.015
Cevap
93
Favori
183.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

dizimag..efsane online dizisitesi..artık direct açıyor ipadden..html 5 destekli..

yabancıdiziizle :burası da direct html 5 destekli dizi sitesi..ne zaman böyle oldu kim yaptı..? bilmiyoruz..inşallah devam eder.dizimag de açamadığınız dizi olursa alternatif..

Ddizi:dizileri direct açıyor.yerli diziler için

http://webteizle.com/
    Direct açıyor...bir çok filmde 720p olmuş.şu an film için ideal..

arkadaşlar an itibarı ile (ekim.2012)artık bir çok site html 5 i destekliyor ama...yukarıda en sorunsuz ..hızlı ve kaliteli olanları yazdım.sonuçta yabancı dizi..yerli dizi ve film için sorunsuz direct açan birer adres var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ganeja -- 24 Kasım 2012; 15:11:06 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

HTML5 Destekli En İyi Film ve Dizi Siteleri (2023)

İnternetin gelişimiyle birlikte, HTML5 desteği sayesinde günümüzde yüksek kaliteli film ve dizileri çevrimiçi izleyebilirsin. Bu siteler, sorunsuz bir izleme deneyimi için HTML5 teknolojisini kullanarak kesintisiz video akışı ve mükemmel görüntü kalitesi sunar.

HTML5 Film Siteleri

• FMovies: Geniş bir film koleksiyonuna sahip popüler bir HTML5 film sitesi. Çeşitli türlerde ve yıllarda filmler sunar.
    • YifyMovies: Yüksek kaliteli filmler arayanlar için HTML5 destekli bir başka harika seçenek. Film izlemek için kayıt olmana gerek yoktur.
    • Popcornflix: Legal olarak ücretsiz film izleyebileceğin bir HTML5 film sitesi. Reklam desteklidir, ancak reklamlar minimum seviyededir.

HTML5 Dizi Siteleri

• Netflix: Popüler bir ücretli abonelik tabanlı dizi sitesi. Çok çeşitli orijinal içerikler ve popüler dizileri bünyesinde barındırır.
    • Hulu: Netflix'e benzer şekilde ücretli bir abonelik tabanlı dizi sitesi. Hem orijinal içerikler hem de diğer ağlardan popüler diziler sunar.
    • Disney+: Disney, Marvel ve Star Wars gibi markalardan dizi ve filmler sunan HTML5 destekli bir dizi sitesi.

Avantajlar:

• HTML5 destekli film ve dizi siteleri, daha hızlı yükleme süreleri ve daha iyi video kalitesi sağlar.
    • Kesintisiz video akışı, izleme deneyimini geliştirir.
    • Çoğu HTML5 film sitesi, çeşitli cihazlarla uyumludur, böylece istediğin zaman ve yerde içerik izleyebilirsin.

Sonuç:

HTML5 destekli film ve dizi siteleri, yüksek kaliteli içeriği sorunsuz bir şekilde çevrimiçi olarak izlemene olanak tanır. Yukarıda sıralanan siteler, ister en son filmleri isterse popüler dizileri izlemek iste, en iyi seçeneklerden bazılarıdır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • hemen denıyorum calısırsa eger cok guzel olur tesekkurler
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurr32

hemen denıyorum calısırsa eger cok guzel olur tesekkurler

çalıştımı...?
  • Uzun zaman sürse de artık bütün siteler yavaş yavaş flash olayını bitiriyor.
  • Apple saolsun destek vermeyince iğrenç flaş sitelerden kurtulmaya başladık :)
  • Harika evet denedim oldu teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: mkykal

Harika evet denedim oldu teşekkürler

Ne demek..? Ama reklamlara tıklamayı unutma..
    Özellikle new iPad de güzel oluyor 720p
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Harika dün denedim.
    Çok teşekkürler.
    Not: Reklama tıkladım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ganeja

quote:

Orijinalden alıntı: mkykal

Harika evet denedim oldu teşekkürler

Ne demek..? Ama reklamlara tıklamayı unutma..
    Özellikle new iPad de güzel oluyor 720p

Tabi ki :)
  • arkadaşlar siteye bu kodları yazan rlxhkn arkadasımız..ona buradanda teşekkürlerimizi yollayalım..
    bu arada sürekli üye olun..mesajı da yakında düzelecekmiş..ilk html 5 sitemiz...hergün film seyretmesek bile tıklayalım...2-3 dk.takılalaım..rating artsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ganeja -- 9 Mayıs 2012; 16:48:49 >
  • quote:

arkadaşalr siteye bu kodları yazan rlxhkn arkadasımız..ona buradanda teşekkürlerimizi yollayalım..
    bu arada sürekli üye olun..mesajı da yakında düzelecekmiş..ilk html 5 sitemiz...hergün film seyretmesek bile tıklayalım...2-3 dk.takılalaım..rating artsın

• Site gayet güzel sorunsuz açılıyor filmler.Teşekkürler
  • bende acilmadi.kayit olup matrix izliyim dedim ama play isaretinin ustunde capraz cizgi cikiyo acilmiyo film. iphone 4s

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nc39

bende acilmadi.kayit olup matrix izliyim dedim ama play isaretinin ustunde capraz cizgi cikiyo acilmiyo film. iphone 4s

o film facebook serverine yüklenmemiştir..başka film de deneyip sonucu yazarsanız sevinirim..bildirelim
  • quote:

quote:

bende acilmadi.kayit olup matrix izliyim dedim ama play isaretinin ustunde capraz cizgi cikiyo acilmiyo film. iphone 4s

o film facebook serverine yüklenmemiştir..başka film de deneyip sonucu yazarsanız sevinirim..bildirelim

baska film denedim oldu:) demek matrix icin beklicez :) reklamlara tiklamayi unutmayalim beyler...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • takip......
  • Su an ipad den açamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: abstruseozgur

Su an ipad den açamıyorum

hangi ipad acaba...? sitemi yoksa filmler mi açılmıyor..?
  • quote:

quote:

quote:

baska film denedim oldu:) demek matrix icin beklicez :) reklamlara tiklamayi unutmayalim beyler...

arkadaslar sadece facebook serv.ne yüklenen filmleri izleyebiliyoruz..ki bir sitede filmlerin % 80 i..bu şekildedir..öyle değilse zaten pc dede acamayız...

• site açılmıyor bilginize,
    dün çok iyiydi,
    ....
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.