Şimdi Ara

İnternette en hızlı HD film izleme sitesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
57
Cevap
6
Favori
26.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • utorrent indir.Kullanımı kolay.Torrent sitesi olarak torrent butler çok iyidir.Kullanımı çok kolay.Altyazıyı divx planet veya türkçealtyazı org dan indirirsin.Eğer 1-2 gblık film sitelerindeki 720p filmler işimi görür diyorsan istediğin siteden,istediğin filmi indirmenin yoluda var.
  • şu torrent zımbırtısını ve alt yazı ekleme olayını bi türlü çözemedim
  • Bak şimdi uTorrenti kur, sonra 0.arenabg sitesine gir.Üstte ingiliz bayrağına tıkla ing. olsun site.Yine üstten üyelik alıp üst bardan movies bölümünden x264 sekmesine gel (x264 boxset değil, seri film bölümü orası).Orada 720p ve ya 1080p diye geçer filmler.İstediğine girip film adının sonunda Mıknatıs simgesi var (download with magnet) ona tıklayınca utorrent indirme ekranı gelir.Üstte buraya kaydet alanında .... butonuna tıklayıp indirme yerini seçip onayları ver başlasın.Bukadar.

Altyazıyıda divxplanet veya türkçealtyazı sitelerinden indireceğin altyazıda senkron uyuşmazlığı olmaması için filmin türüne göre yani film 720p ise altyazı açıklamasında falanca.film.720p.x264.fistan gibi bir ibare olmalı.1080p ise 1080p olanı.Bazen 720p için olanlarda uyabilir.Filme eklemek içinde oynatınca altyazıyı sürükleyip playerın içine bırak olsun bitsin.

Filmleri izlemek içinde splash pro programını tavsiye ederim.Fazla karışık olmadı herhalde kolay gelsin.

• Not Today! kullanıcısına yanıt
    peki bu torrentlerin hangisinin görüntü kalitesinin kaliteli olduğunu nasıl anlayacağız?
    blu-ray rip BDRIP 720p veya 1080p arayışındayım.....

ayrıca bir de bu filmleri indirenlerin kalitesini onayladığı bir site filan varmıdır???
    çünkü geçmişte birçok film indirmiştim ama yarısından çoğu ÇAKMA idi...yani kalitesi düşülmüş ve yada düşük kalitede işlenmiş filmlerdi

mesela birebir blu-ray den oluşturulmuş filmleri olan site varmıdır? nasıl anlarım? film boyutuna bakıyorum ama kimi zaman o bile yanıltıcı oluyor... indirdikten sonra anlamak pek keyif verici değil...hem zaman hemde kota gidiyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4FEE439E4 -- 13 Kasım 2013; 11:24:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thomas Anderson

indirmeden 1080p ile izlesen ne yazarki yine vcd kalitesinde izlersin. en fazla yeni filmleri dvd kalitesinde izlersin ki ben hep vcd kalitesinde gördüm. ayrıca donma sorunlarıyla baş etmen lazım. bana göre en iyisi indir izle. en temizi indirerek izlemek.

Aynen HD demiş elemanlar bakıyorsun bildiğin 480p onu da takıla takıla izliyorsun. Torrent akar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoSöDoKöKo

peki bu torrentlerin hangisinin görüntü kalitesinin kaliteli olduğunu nasıl anlayacağız?

ayrıca bir de bu filmleri indirenlerin kalitesini onayladığı bir site filan varmıdır???
    çünkü geçmişte birçok film indirmiştim ama yarısından çoğu ÇAKMA idi...yani kalitesi düşülmüş ve yada düşük kalitede işlenmiş filmlerdi

mesela birebir blu-ray den oluşturulmuş filmleri olan site varmıdır? nasıl anlarım? film boyutuna bakıyorum ama kimi zaman o bile yanıltıcı oluyor... indirdikten sonra anlamak pek keyif verici değil...hem zaman hemde kota gidiyor...

yanlışım olabilir ama bildiğim kadarını söyleyeyim, bire bir bluray olanların boyutu 16-20 gb falan oluyor. bizim bluray diye indirdiğimiz 3 gb olanlar aslında riplenmiş versiyonları. boyutuna bakarak ayırt edilebilir diye biliyorum ben. çakma olup olmaması olayını da güvendiğin siteden indirmekle çözersin. adı herkes tarafından bilinen torrent sitelerinde "highres movies" şeklinde kategorileri oluyo aradığın kalitedeki filmlerin.

• quote:

Orijinalden alıntı: mavifil

quote:

Orijinalden alıntı: DoSöDoKöKo

yanlışım olabilir ama bildiğim kadarını söyleyeyim, bire bir bluray olanların boyutu 16-20 gb falan oluyor. bizim bluray diye indirdiğimiz 3 gb olanlar aslında riplenmiş versiyonları. boyutuna bakarak ayırt edilebilir diye biliyorum ben. çakma olup olmaması olayını da güvendiğin siteden indirmekle çözersin. adı herkes tarafından bilinen torrent sitelerinde "highres movies" şeklinde kategorileri oluyo aradığın kalitedeki filmlerin.

aynen öyle.... bende aynısını söyledim...
    normal bluray dediğiniz gibi 25gb lara yakın.... bildiğim kadarı ile iki yüzlü blurayler 50gb.....
    ancak bakıyorum bluray rip denenler 2-4gb arası... demekki birşeylerden kırpılmış....
    zaten tecrübemde var... önce internetten blueray disk rip denen 1080p filmlerden indirdim sonra onların gerçek bluray lerini aldım... büyük ekranda kalite o kadar bariz ki.... ilginçtir ev sinema sisteminiz varsa ilk başta seste kalite düşüklüğü kendini belli ediyor... gerçek bluray diskteki sinema keyfi internetten indirilenlerde yok benim anladığım....
    sonuçta bluray disk satınalmaya devam edeceğiz anlaşılan... ucuz yollu ve pahallı yollu olanlardan ama harbi bluray olanlardan....

gelelim zurnanın zırt dediği yere
    kopya usulü orjinalden türetilmiş bluray disk fiyatları ne civarlarda? bana bu doğrultuda site veya istanbulda işyeri önerileri varsa özel veya genelden alabilirim....

• cogu site sizi 720p diye kandırır ama bu iki site asla yalan söylemez 720pizle.com ve webteizle.org inanmıyorsanız baska siteler ile film kalitesini karşılaştirabilirsiniz. Film 720p ise 720p dvd ise DVD olarak belirtiyorlar.

Hızlı indirmek icinde İDM kur indir...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bcan402

unutulmazfilmler muhteşemdir...şuana kadar arayıp da bulamadığım tek film yok..

I Am Legend yok
  • Yararlı konu.
  • bicaps
  • internetten dvd-rip scr screener br-rip vs. gibi terimleri bir aratıp önce bilgi edin dostum. torrentteki filmlerin hepsinin sonunda böyle kısaltmalar bulunmaktadır. görüntü ve ses kalitesi hakkında sana bilgi verir.
    ayrıca ripleyen kişi veya grubun adı yazar. sparks, yıfy vs... ben genelde 1080p-yıfy riplerini izliyorum. ses ve görüntü kalitesi çok iyi ve boyutu da kalitesine göre oldukça düşük. 1,5 - 2 gb civarında.
    yeni ve hit almış filmlerin çoğunun ripi yıfy olarak vardır. onun dışında kat.ph iyi sitedir.
  • sinemapol
  • En iyisi Torrent. Hiçbir kasma sorunu yok.

• En iyisi Torrent. Hiçbir kasma sorunu yok.

• unutulmazfilmler
    filmpo
    720pizle

bunlar tavsiye ettiğim siteler
  • 1080p film sitesi kaldı mı peki beyler? Hep 720p, çoğuda çakma.

• Hdfilmsitesi.org

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D. Ace -- 30 Temmuz 2014; 18:36:41 >
  • Kendimi bildim bileli unutulmazfilmler.com izlerim.

• İnternet hızım bu ay kota neden,iyle düştü fakat rahatlıkla hala bu 2 siteden hd izleyebiliyorum .

unutulmazfilmler.com

720pizle
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.