Merhabalar benim aradığım oyun çakma atari diye tabir ettiğimiz Nintendo NES oyunu, ama 33 in 1 multi kartuşun içinde gelen bir oyun. Klavyeli atari setlerinden çıkan eğitici oyunlar var ya, onlardan biri. Oyun bir matematik oyunu, sanırım adı math blaster gibi bir şeydi. Ama Google'a yazınca başka bir oyun çıkıyor. Oyun size bir basit 4 işlem sorulardan birini soruyor, yukarıdan da tetris misali yavaş yavaş 4 roket düşüyor. Roketlerin üzerinde de cevaplar yazılı. bütün roketler düşmeden doğru cevabı üzerinde yazan roketi vurmanız gerekli. Yanlış roketi vurursanız her yer patlıyordu. Bir de bunun 2 kişilik bir modu vardı. Kazanırsanız, güzel bir müzik eşliğinde, bir adam (sanırım bir şövalye) bir elinde kılıcı havaya dikiyordu, diğer eliyle de bir kızı koluna sarıyordu. Kızda adama sarılıyordu. |
Adını Hatırlayamadığınız Oyunlar [ANA KONU] (239. sayfa)
-
-
En son 2010 civarlarında oynamış olduğum bir oyun vardı daha eski de olabilir. Oyunun mekaniği ile ilgili hatırladığım şeyler shooter bi oyundu ve bölümü geçmek için düşman karargahına girip onların asılı olduğu bayrağı indirip kendi ülkenin bayrağını göndere çekmen gerekiyordu. Oyunu uzun süre aradım ancak bulamadım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Stardew Valley mi acaba
Freedom Fighters olabilir mi ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
merhaba çok eski bir oyundan bahsedeceğim bir atari oyunu ismini hatırlamıyorum oyunun birkaç karakteri var biri büyücü gene büyü yapabilen bir kadın iki karakter daha var ama hatırlamıyorum büyücünün uzayan zincirli bir silahı var bunlar köy kale gibi yerlerde gezerek düşmanları öldürüyor ayrıca topladıkları ödüllerle dükkanlardan silah ve yeni büyüler alabiliyorlar ne yazık ki adını hatırlamıyorum
-
arkadaşlar bir oyun arıyorum 2 kişilikte oynanıyordu ekranda hedefler oluyordu hedeflere ateş ediyorduk kurşun bitincede reload reload diye uyarı veriyordu bankada caddede görevler veriyordu adını hatırlayan varmı aacba
-
house of the dead olabilir 👍🏻
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hana-MicHi__ -- 19 Haziran 2022; 16:52:49 >
Virtua Cop 2 olabilir
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Evet hocam süpersin çok teşekkür ederim
Gravity Rush 2 gibi ama daha soft, canavar dediğimde siyah kısa ve geniş çok sevdiğim bir oyundu maalesef hala bulamadım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yaşım 32, ilk internet kafe zamanlarımızda sadece hedef alarak oynadığımız kendi kendine hareket ettiğimiz bir oyundu. Sanırım polistik ve hırsızları suçluları vuruyorduk. Hayal mayal hatırlıyorum, Sahneler biz vurdukça yada vuramadıkça ilerliyordu.Bakalım bulabilen çıkacak mı =]
YappowTVyoutubeVirtua Cop 2 is a light gun arcade game, released in 1995 and developed internally at Sega by their AM2 studio. It was ported to home systems on the Sega Saturn in 1996. It was released in PC in 1997 and Dreamcast in 2000. It was later bundled with Virtua Cop in Virtua Cop: Elite Edition for PlayStation 2 in 2002. Gameplay The game features three levels through which the player's movement is automated on a predetermined path. It is the player's job to shoot the criminals that appear before time runs out and they shoot back. Along the way there will be various objects in the background that can be broken if shot, some of which will reveal power ups afterwards. At the end of each level there is a boss battle, as well as one extra final boss battle after all three levels have been finished.https://www.youtube.com/watch?v=t9Bw-pgZcVo&feature=youtu.be
virtua cop
-
Teşekkürler=]
flatout 1 olabilir
-
4-5 sene önce facebookda strateji oyunu vardı bir krallıkta asker eğitip savaş yaptırıyorduk , askerlerin üstüne tıklayınca nereye hamle yapacağını seçiyordun oraya falan gidiyordu bilen var mı ?
-
Mega menin bir oyunu vardı internetten oynanan kraloyun gibi sitelerden sırayla bomba ateş vs atıoduk yendiğin kahramanın gücünüde alabiliyordun çok anım vardı bu oyunla şimdi bir türlü bulamadım onu tam isminide bilmiyorum
aynen bu oyun zamanında yeniden oynamak için ne kadar çok aramıştım, yıllar sonra çıktı yeniden karşıma
-
Bir oyun vardı subway surfers temple run gibi ama arkamızdan kovalayan yoktu bu sefer. Oyun ilk başladığında karakterimizi yandan gösteriyordu bir tane çukur ve üstünde sarkan ip vardı o ipten atlayarak devam ediyorduk oyunu bilen var mı?
-
Merhaba beyler bi oyun vardı arabaların üstünden zıplıyorduk sürekli polis kovalıyordu diye hatırlıyorum ama emin değilim. Ps1 veya atari döneminden bişeydi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X