Şimdi Ara

Adını Hatırlayamadığınız Oyunlar [ANA KONU] (237. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.180
Cevap
178
Favori
350.734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 235236237238239
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Syberia 2

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • X kare kullanıcısına yanıt

Hocam Sağolun tam da bu oyundan bahsediyordum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar merhaba uzun zamandır arıyorum bulamıyorum :)

oyun içinde askerler vardı ama robot tarzı gibi askerler, ve maden kazan tekerlekli başka değişik robotlar vardı. sonra alanı savunması için kuleler dikebiliyordun.. hatta oyunun başlangıcı aslında bi uzay gemisi düşüyor bi mekana orda devam ediyon hayatına felan.

bilen varsa benii mutlu eder ,, teşekkürler

• İnsancik13 İ kullanıcısına yanıt

Tps , kadın ana karakter , çift kılıç , 2012 yapımı Blades of Time'a uyuyor.

Bir de aynı firmanın yaptığı 2009 yapımı X Blades var.Bunlardan biri olabilir belki.

• quote:

Orijinalden alıntı: ThundeReis

arkadaşlar merhaba uzun zamandır arıyorum bulamıyorum :)

oyun içinde askerler vardı ama robot tarzı gibi askerler, ve maden kazan tekerlekli başka değişik robotlar vardı. sonra alanı savunması için kuleler dikebiliyordun.. hatta oyunun başlangıcı aslında bi uzay gemisi düşüyor bi mekana orda devam ediyon hayatına felan.

bilen varsa benii mutlu eder ,, teşekkürler

Starcraft olabilir mi hocam?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ViperSRT kullanıcısına yanıt

Değil hocam, biraz daha güzel grafikleri var diye hatırlıyorum,, karakterler sürekli robot sesi ile Roger that (anlaşıldı) diyodu işaretlediğin yere gitmesi için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThundeReis -- 16 Nisan 2022; 9:32:13 >
  • wertin06 W kullanıcısına yanıt

Dungeon Hunter: Alliance

3 karakter dediğiniz için aklıma bu geldi.

• 2004-2005-2006-2007-2008 hepsi olabilir

internet kafe oyunu

ekran ikiye bölünüp iki kişi oynanıyordu

emin değilim ama arabalar küçüktü olmayabilir de

yarış oyunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagrifb -- 20 Nisan 2022; 1:36:49 >
  • cagrifb C kullanıcısına yanıt

Re-Volt diyesim var ama bilemedim.

• sarpcinar S kullanıcısına yanıt

Büyük ihtimal Dungeon Lords. 2012de remastered versiyonu da çıktı ama oyun aşırı buglu pek oynanabilir değil.

• Merhaba, uzun süredir 2005-2006 yıllarında oynadığım bir oyunu arıyorum.

Oyun, Call of Duty 2 veya Medal of Honor tarzı 1. veya 2. Dünya savaşında geçiyor.

Oyunun açılış sekansında gözümüzü açtığımız anda bir bombardımanın ortasında yıkık bir binadaydık ve karşıdaki yine yıkık binaya geçmemiz gerekiyordu, eğer geçmez beklersek bir tank topu sanırım düşüyor ölüyorduk, sürekli top saldırıları oluyordu ve yakınımıza düştüğünde ekran sarsılıyordu. Yıkık dökük bir kasaba veya şehir tarzı bir ortamdaydık.

Grafikleri Cod 2-3 seviyesinde, oyunu Pc’de oynadım, aslında Cod 2 çok uygun görünüyor ama bahsettiğim gibi bir açılış sekansı yok onda.

Uyandığımız yıkık dökük bir oda ve yanımızda askerler var çatışma halindeler. Karşıdaki yıkık binaya geçtiğimiz de yalnız değiliz çatışma devam ediyor. Top bombardımanı devam ediyor.

Modern silahlar yoktu, 1-2. Dünya savaşına ait bir ahşap saplı bir piyade tüfeği ile başlıyorduk. Tek tek atış yapılıyordu. Sağ tıklayınca tüfekle nişan alabiliyorduk , nişangah ekranın tam ortasına geliyordu, fps bir oyun.

• Sniper Elite veya Brother in arms değildi diye hatırlıyorum.

Bu oyuna Cod 2 demek istiyorum ama açılış veya ara sekanslanda böyle bir bölüm bulamadım.

• gamer1111 G kullanıcısına yanıt

Emin değilim ama Red Orchestra veya Medal of Honor serisinden birisi olabilir belki hocam..

• Merhaba yıllardır küçüklüğümde oynadığım bir bilgisayar oyununu arıyorum. Oyuna dair hatırladığım şeyler: insan ve ork ırkı vardı bu her iki ırkın da kendisine özel sanırım 10 adet bölümden oluşan senaryosu vardı chapter chapter olarak, insan ırkında bir bölümde ormanda mezarlık gibi bir alanda insanlarla savaşıyorduk kılıç kullanarak diğer bölümlerde ise orklarla savaştığımız zamanlar da oluyordu, ork ırkında ise turuncu renkte çöl gibi bir yerde hareket ettiğimi ve ara sıra binek bir şeye binip o çölde hareket ettiğimi hatırlıyorum zaman zaman orada savaşlar da yapıyorduk orklarla ve insanlarla, orklarda hatırladığım birkaç bölümde ise gece karanlıkta kamp basıyorduk orkların ve az kişiydik vs. , büyük bi ork savaşı da veriyorduk falan . Ortaçağ oyunlarına baktım ama bulamadım bu oyun bir aksiyon oyunuydu, 2006 2012 arası oynadığımı hatırlıyorum. Bulmama yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ironfouch -- 24 Nisan 2022; 15:13:36 >

• ben de arıyorum da bulamadım.

97-2004 civarıydı sanırım.

uçak oyunuydu ve adalardaki hedefleri imha ediyorduk da bulamadım. oyun demoydu ,hatırlayamadım bir türlü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AslanAvda -- 26 Nisan 2022; 14:43:2 >
  • Bir oyun daha vardı, The Cave benzeri yine 2d mağarada geçiyordu, seçilebilir 8 karakterden sanırım 3’ünü seçip bulmacaları çözmeye çalışıyorduk, örneğin astronot karakteri ışınlanabiliyordu,

Böyle bir oyun var mıydı yoksa zaten bu oyun The Cave miydi?

• Sa arkadaslar benim uzun zamandir aradigim bir oyun var sene 2010-2015 yillarinda pc windows 7 de oynardim oyun ne zaman cikmisdi onu bilmiorum. Oyun masaustunde resmi Siyah arka plan ve beyaz harfle U veya W yaziordu yanlis olmasin hatirladigim kadariyla. Oyundan hatirlafigim fps oyunu gibi degil turuncu bir adam koni sapkali bir arabanin ordaydi galiba bizde ondan gorev alip bi yerden iceri girip atlayarak (slowmotion du galiba) benzin arabasi, tanker, varil patlatirdik bu olayda kuru bir yerde acik havada gecerdi gibi hatirliyorum .

Yardimci olursaniz cok memnun olurum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bzjshb -- 29 Nisan 2022; 17:11:33 >
  • Adını hatırlayamadığım, büyük ihtimalle ya türk yapımı ya da türk dağıtıcısı olan bir şehir yönetimi oyunuydu. Ev-taverna vb. şeyleri bi grid üzerine yerleştirerek şehri büyütüyordunuz diye hatırlıyorum. Sağ tarafta yönetim paneli vardı sanırım. Mobil ödeme ile tam sürümü alınabiliyordu. Chip tarzı bir dergiden elime geçmiş olması muhtemel. Sene 2000-2005 arası tahminimce. Basit bir renk paleti mevcuttu oyunda.

• Abi bı oyun vardı 2014 2018 arasiydi galiba anime karakteri gibi bı karakter (kız )3.sahis böyle siyah canavar gibi biseler vardı kaciyorlardi hatta arkasına bişey atıp sırtlarındaki topa benzeyen şeyleri dusuruyorduk adını bilen varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X4RAGE -- 28 Nisan 2022; 23:10:27 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bir amiga oyunuydu çok eskilerden.Bir çocuk lanetlenip arıya dönüşüyordu.Bahçe orman gibi yerlerden geçiyodun karşıdan gelen değişik uçan kaçan böceklere filan ateş ede ede ilerliyordun.Uçak oyunu gibi ama uçak değil arısın. Yerdeki böcekleri filan da bomba gibi birşeyler atıp vurabiliyodun

• 
Sayfa: önceki 235236237238239
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.