Merhaba bu oyunu arıyordum bulabildiniz mi veya bilenler var mı < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mbuyamba -- 5 Mart 2022; 21:36:14 > |
Adını Hatırlayamadığınız Oyunlar [ANA KONU] (236. sayfa)
-
-
Crimson skies olabilir mi hatta devam oyunu falanda xbox a gelmişti o dönem?
BloodyAriesyoutubeDo you like old games? Visit https://www.old-games.ru #msdos #oldgameshttps://www.youtube.com/watch?v=rvLkXW6o7eA -
Oyunu nasıl anlatacağımı bile bilmiyorum ama şu yukardaki bloxorz tarzında bir oyundu.
Oyunu 2001 veya 2002 yılında PC'de oynadım.
90'lar sonu 2000'ler başı bir oyun olması gerekiyor.
Oyunda her bölüm farklı bir platform geliyordu, puzzle'ı çözmeye çalışıp ilerliyorduk. Bir karakterimiz vardı, sessiz bişeydi onu ileterek puzzle'ı çözmeye çalışıyorduk. Her bölüm renkli renkli uzay gibi ortamlarda geçiyordu sanki.
Bulabilene helal olsun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brnbry -- 7 Mart 2022; 11:23:11 >
-
Maalesef. Grafikleri daha iyiydi. Hem hava hem yer aracı olan araç mavi renkteydi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba
2002 yıllarında oynadığım bir oyunu arıyorum. Mario'ya benzer bir oyundu. Tek bir platform'da 4 karaktere kadar oynayabiliyorduk. Hatırladığım kadarıyla bir şeyler çıkıyor bunları topluyor, en çok toplayan birinci oluyordu. Belki farklı bir sistemi vardır, toplama işinden emin değilim.
-
Sokoban olabilir mi?
-
Yok hocam grafikleri iyi gibi bir oyundu 3D'di
-
(2001) Sokoban 3D Prototype - Gameplay - PC - YouTube
Sokoban'ın da 3D versiyonları vardı. Bir de bu videoya bakın.
-
Yok hocam bu da değil.
Benim dediğim oyun baya uzay boşluğunda platformlarda geçiyordu sanki. Grafikleri falan güzeldi.
-
Sokoban'ın orijinali harikaydı.
-----
DosgamertyoutubeSokoban is an old dos game, published in 1984 by Spectrum Holobyte. Main genre of this old game is puzzle. We gave this game stunning rating of 80 and you can download it for free right here. Playing this at a slow pace so you can follow it back home.https://www.google.com/sorry/index?continue=https://www.youtube.com/watch%3Fv%3DRjw_q9WH1Ao&q=EgQuLZpEGOKQrJEGIhD_nV08XHskPDtCi8Ciix9KMgFy -
Eski bir rpg oyun vardı farklı ırklardan karakterimizi yaratabiliyorduk. Oyunun başında bir ormanda başlayıp sonrasında bi kalenin girişine gittiğimizde orda goblinler bizi tuzağa düşürüyordu. Kalenin içine girip temizledikten sonra kalenin arka kapısından çıkarak bir şehire ulaşıyorduk. third person kamera açısındaydı oyun. tahminen 2000 - 2005 arası bir çıkış tarihi vardır. bulmama yardımcı olursanız sevinirim.
-
Oyunu bulduk. Battle Engine Aquila. Meraklısına tavsiye edilir :D
-
Detay verirseniz hafızayı yoklayalım :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu oyunu hala arıyorum.
-
yok kral trine oynadım bi bulamadım şunu ya :D
-
yok kral orta çağı yani kılıç kalkan ok tarzı bir oyun
-
Dragon's Dogma?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhabalar, benim 2010-2012 yıllarında pcden oynadığım bir oyun vardı. Tps di ve bir kadın karakteri oynatiyorduk. Kilicimiz vardı,silah var miydi hatirlamiyorum. Bu araçtan adaya dusuyorduk ardından orda canavarlar ile savasiyorduk. Hikaye bazlı olduğunu hatirliyorum. Kadında çift kılıç vardı. Hatırladığım suanlik başka detay yok.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
merhabalar benimde hatırlayamadığım bir oyun var
oyunun ilk sahnesinde ormanlık bir yerde bir adama bıçak fırlatarak başlıyoruz sonra yüzerek nehiri geçtikten sonra silahla bir iki adam daha öldürdükten sonra kasaba gibi bir yere gidiyoruz orada da bir takım savaştıktan sonra bizim adamları kurtarıyoruz
yardımcı olursanız sevinirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elessar0047 -- 12 Nisan 2022; 12:15:21 > -
Bende bir oyun ismi arıyorum;
Karlı bir ormanda başlıyordu oyun ormanın içinde ilerlerken tam akarsu kenarında olan bir eve giriyorduk daha sonra pencereden baktığımızda evin önüne bir ayı gelmiş oluyordu. Akarsu dan balık tutup pencereden ayıya atıyorduk.
Sanırım demo oyundu bu eskiden dergilerin verdiği CD'lerden çıkan oyunlardan olabilir chip, level vs. Oyunun adını düşünüyorum bir türlü bulamadım aklımda kalan sadece bu oyun hakkında. Yardımlarınızı bekliyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X