Corsair Vengeance rgb pro ram rgb ayarları
Ram'leri yeni aldım icue uygulaması üzerinden rgb ayarları yaptığımda kayıt edemiyorum yada ben göremedim. Ayarları yapıp uygulamanın anasayfasına geldiğimde yaptığım ayarlar gidiyor anasayfadaki hazır şablona geçiş yapıyor yardımcı olursanız çok sevinirim.
Yaptığım ayarlar bu şekilde ;
Corsair Vengeance rgb pro ram rgb ayarları
Ram'leri yeni aldım icue uygulaması üzerinden rgb ayarları yaptığımda kayıt edemiyorum yada ben göremedim. Ayarları yapıp uygulamanın anasayfasına geldiğimde yaptığım ayarlar gidiyor anasayfadaki hazır şablona geçiş yapıyor yardımcı olursanız çok sevinirim.
Yaptığım ayarlar bu şekilde ;
Asus Tuf RTX 3060 Ekran kartı V1 mi V2 Mi
Ekran kartını 2. el olarak satın aldım ama hangi versiyon olduğunu anlayamadım
Gpuz ekran görüntüsü ekliyorum
Turknet'e geçmeyin, geçirmeyin
Yaklaşık bir haftadır Turknet kullanıyorum. Daha doğrusu kullanmaya çalışıyorum diyelim biz ona. Akşam saat 7 den sonra İnternet bağlantısı gidiyor. Müşteri hizmetlerine ulaşmak imkansız Ulaşamıyorsunuz. Müşteri hizmetleri sadece Turknet'e geçerken çalışıyor onu anladım. Benden bir uyarı İnternette gördüğünüz yayıncıların reklamlarına aldanmayın. Parayı veren düdüğü Her türlü çalıyor.
Turknet'e Geçmeyin.
Turknet'ten İlk Fail'imizi Yedik
Türk Telekom kullanırken Turknet e geçmeye karar verdim ve bugün kullanıcı adı ve şifrem ulaştı mesaj ile.. Asus Dsl-Ac750 modem ile hızlı kurulum yaptım hızlıca bitti modemin arayüzünde İnternet bağlantısı geldi olarak göründü.. Sevindim iyi hızlıca halloldu güzel.. Ta ki sağ alt köşeye bakana kadar sürdü sevincim.. Bilgisayarda İnternet bağlantısı görünmüyordu anlamadığım şekilde.. Defalarca resetledim kurdum modemi.. Ama nafile, bana mısın demiyor. Sabah Türk Telekom da iken çalışan İnternet kurulumdan sonra kaçtı gitti resmen.. Bakalım aynı şekilde fatura zamanı geldiğinde de fatura kaçıp gidecek mi İnternet gibi.. Yağmurdan kaçarken fırtınaya mı yakalandık yoksa
Muhabbet kuşumun poposunda şişlik var
2017 senesinde kuşum 2 yaşındayken hasta olmuştu buraya konu açarak yardım istemiştim. Herkes elinden geldiğince yardımcı olmuştu sağolsunlar.
O zaman elma sirkesi vererek şükürler olsun ki iyileştirmiştim.
Ancak bir kaç ay önce poposunda bir şişlik olduğunu fark ettim. Yavaş yavaş büyüyor gibi şişlik.
Bazen de öğürür gibi hareket yapıyor kusacakmış gibi kafasını eğerek
Kuşum dişi 7 yaşında yaşından ötürü oluyor sanırım.
Hasta gibi durmuyor hala enerjik uçuyor vs. bazen eğiliyor şişlik olan yeri gagalıyor
Petshop'a gösterdim kuşu, kist olduğunu söyledi yaşadığı kadar bakın dedi.
Merak ettiğim konu acaba canı yanıyor mu ya da iyi gelebilecek bir şey var mıdır ?
Fotoğraf bırakıyorum şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.
2. El Sapphire Nitro RX 470 Ekran Kartı Alınır mı ?
Arkadaşlar ekran kartı fiyatları ortada malum, bütçemiz kısıtlı olduğu için 2.el kartlara yöneliyoruz.
Satıcı ile görüştüm furmark ve userbenchmark testleri yaptırdım.
Satıcı arkadaş " Thermal Grizzly Conductonaut Sıvı Metal 73W " macununu yeni sürdüm dedi
Sonuçları video olarak bırakıyorum.
Fazla anlamadığım için bu işlerden yardımcı olur musunuz ?
Değerler nasıldır sizce
Aynı Marka Ram'ler Farklı MHz'ler
Bu ramden 1'er hafta arayla 2 kez satın aldım ancak biosta ramlerin markası farklı gözüküyor.
Marka Longline Ancak ;
Birinde marka yazmıyor 2932mhz
Birinde Kingston yazıyor 2666mhz
Sebebi nedir markalar aynı aldığım yer aynı acaba ürünlerde bir hile mi var ?
Snopy SG-206 Kablosuz Oyun Kolu Sorunu
|
Snopy SG-206 Kablosuz Oyun Kolu Sorunu
|
Anakart : Asus Prime B450M-KII İşlemci : AMD Ryzen 3 1200 Quad Core Ram : 16 GB DDR4 3200Mhz Ram Ekran Kartı : Sapphire Nitro RX470 4 GB 256 Bit Kasa : Msi Forge 101m PSU : Corsair CV650 650W HDD : 2.5 TB |
İşlemci : İntel Core İ5 6198DU 2,30GHZ Ram : 4GB DDR4 Ram Ekran Kartı : Nvidia 920mx Ekran Kartı HDD : 1000 GB |
Son Giriş: 11 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 122
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 7.762 (Bu ay: 178)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 11 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware