Şimdi Ara

Turknet'ten İlk Fail'imizi Yedik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
1
Favori
677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Türk Telekom kullanırken Turknet e geçmeye karar verdim ve bugün kullanıcı adı ve şifrem ulaştı mesaj ile.. Asus Dsl-Ac750 modem ile hızlı kurulum yaptım hızlıca bitti modemin arayüzünde İnternet bağlantısı geldi olarak göründü.. Sevindim iyi hızlıca halloldu güzel.. Ta ki sağ alt köşeye bakana kadar sürdü sevincim.. Bilgisayarda İnternet bağlantısı görünmüyordu anlamadığım şekilde.. Defalarca resetledim kurdum modemi.. Ama nafile, bana mısın demiyor. Sabah Türk Telekom da iken çalışan İnternet kurulumdan sonra kaçtı gitti resmen.. Bakalım aynı şekilde fatura zamanı geldiğinde de fatura kaçıp gidecek mi İnternet gibi.. Yağmurdan kaçarken fırtınaya mı yakalandık yoksa

Turknet'ten İlk Fail'imizi Yedik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mobil verim el verdiğince buradayım Turknet..

• Şifre ve kullanıcı adı gelse de geçiş işlemi hemen olmuyor maalesef. Telekom ile alâkalı. Turknet hazır olsun diye hemen gönderiyor bilgilerinizi ama Telekom dan geçiş yavaş işliyor. Bu Turknet hatası değil. Merak etmeyin gün içinde olur geçiş. Bana da aynısı olmuştu. Modemde bağlantı var görünüyor ama cihazlar internete çıkış yapmıyordu. Aynı gün içinde halloldu.

• Şu an kontrol ettim hala aynı görünüyor umarım dediğiniz gibidir olay

• Merhabalar, ben de türktelekomsdan türknet’e geçmiştim. Ancak geçerken yine kendime ait olan asus modemi kullanmıştım. Benim yaşadığım sorun, türktelekom’dan kalan modemin mac adresini asus modeme kopyalamamamdandı. Mac adresini asusa girdikten sonra bir sorun yaşamadım. Belki sizin sorununuz da bundan kaynaklanıyor olabilir. Sizde de türktelekom’dan kalan modem varsa yine forumda aratarak mac adresini kopyalamayı deneyebilirsiniz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhabalar, hizmetinizi kontrol ederek yardımcı olmak isterim. Konu linki ile birlikte müşteri numaranızı PM üzerinden paylaşır mısınız?
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

Gönderdim Turknet Bey..

• sefaq S kullanıcısına yanıt
    Mesajınızı kontrol ederek size dönüş yapacağım
  • Türk Telekom operatör değişikliğini onaylamamış Telekom un verdiği kullanıcı adı şifre ile yaptım kurulumu Telekom üzerinden İnternet geldi

• O şifre ile kullanıcı adı hemen geliyor ama aktif olması birkaç gün sürüyor. TTnet kullanıcı adın ile girebildiğin kadar devam et, o gidince yenisine geçersin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.