Şimdi Ara

2. El Sapphire Nitro RX 470 Ekran Kartı Alınır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ekran kartı fiyatları ortada malum, bütçemiz kısıtlı olduğu için 2.el kartlara yöneliyoruz.

Satıcı ile görüştüm furmark ve userbenchmark testleri yaptırdım.

Satıcı arkadaş " Thermal Grizzly Conductonaut Sıvı Metal 73W " macununu yeni sürdüm dedi

Sonuçları video olarak bırakıyorum.

Fazla anlamadığım için bu işlerden yardımcı olur musunuz ?

Değerler nasıldır sizce

• 15 dakikalık test sonucu 74 derece çok iyi. Çalışırken görüntü atmış, benchmark skoru paylaşmış. Fiyata bağlı alınır.

• hocam 3.000 tl gibi bir fiyat yazmış arkadaş piyasaya baktığımda bana uygun geldi ama değer mi o kadar bilmiyorum

• caglaryk kullanıcısına yanıt

1280x720 de 0 x msaa da yapılmış 74 derece çok çok fazla. ayrıca kart kac senelık. her an elınde patlama ihtimali var. bence alınmaz.

• sefaq S kullanıcısına yanıt

3000 TL çok fazla. 3050, 6500xt, 2.el 1660, 1650 gibi kartlara yönelmeni tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caglaryk -- 28 Ocak 2022; 8:11:45 >
  • 720p test için yüksek isi degerleri.
  • caglaryk kullanıcısına yanıt

hocam uzun zamandır arıyorum 1050ti'ler bile 3500 bandında geziyor. Bütçemi fazla da zorluyamıyorum sabah satın aldım kart geldiğinde oyunlarda test edip sonuçları tekrar buraya atmayı düşünüyorum.

Furmark testi fazla yapmak iyi değil diye biliyorum kart sağlığı için o yüzden tekrar yapmayıp oyunlarda deneyim diyorum.

• sefaq S kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun. Güle güle kullanın. Maalesef piyasa çok yüksek. Benim kendi fikrim ısı değerleri aşırı derecede yüksek değil. Diğerlerinin görüşlerine saygım var.

• quote:

Orijinalden alıntı: caglaryk

Hayırlı olsun. Güle güle kullanın. Maalesef piyasa çok yüksek. Benim kendi fikrim ısı değerleri aşırı derecede yüksek değil. Diğerlerinin görüşlerine saygım var.

Teşekkür ediyorum. Sıcaklık değeri bana da normal geldi açıkçası, sıfır ürün değil sonuçta

• 2000 ne msi rx 470 gaming x 4 GB koyacaktım . burayı gorunce vazgectim.

son anda görmüşüm gittim sari siteden baktım 3500 den satiyolar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi axe190780 -- 28 Ocak 2022; 18:27:56 >
  • 2 bine veriyorsanız onu da alayım 2. El Sapphire Nitro RX 470 Ekran Kartı Alınır mı ? piyasa alt üst olmuş durumda araştırma yapmadan satışa koymamanız isabet olmuş hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: caglaryk

Boştayken %50 fan açık vaziyette 29 derece hocam

%100 Yükte en fazla 74 dereceyi gördüm

2. El Sapphire Nitro RX 470 Ekran Kartı Alınır mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sefaq -- 29 Ocak 2022; 22:23:7 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.