Şimdi Ara

RX 460 Mı Yoksa GTX 950 Mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Öncelikle 1050 Ti Neden Almıyorsun Dıyecekler Olacak Belırtmek Isterım. Tanıdıgım Bılgısayarcı Bır Abıden Alacagım Kartı Bana Ozel Taksıt Ypaacak. Elınde GTX 950 ve RX 460 Var.

Sistemım:

Intel Core İ5 4440
    8 GB DDR3 1600 Mhz Ram
    H81M-D Asus Anakart
    Everest 400 Watt Gerçek Power. Peak 460

GTX 650 Ti Dan Geçiş Yapmak Istıyorum. İlerleyen Zamanlarda 768 P Monıtorude Degıstırıcem. Acıkcası Cozunurlukden Ote Benım Icın Detaylar Onemlıdır Oyunlarda.

Elınde MSI GTX 950 2 GB ve Asus Strix RX 460 4 GB Bulunmakda. İkisinden Bırını Alacagım. Sızlerınde Görüşlerını Almak Istıyorum. 4 GB Bellek ve Yenı Mımarısınden Dolayı ve Ayrıca Guc Tuketım Yonunden RX 460'I Dusunuyorum. Yorum Yapan Herkese Tesekkur Ederım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kilavuzgursel -- 19 Kasım 2016; 17:42:59 >

• Eğer ikisinin de fiyatı aynı ise oyun testlerinde gtx 950 daha performanslı gözüküyor. Ayrıca bu tür katlarda 2gb-4gb farkı para vermeye değmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nacker

Eğer ikisinin de fiyatı aynı ise oyun testlerinde gtx 950 daha performanslı gözüküyor. Ayrıca bu tür katlarda 2gb-4gb farkı para vermeye değmez.

GTX 950 biraz daha pahalı fırmada. :D Ama RX 460 Daha Yenı Mımarili.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogukans3131

Kesinlikle rx460

avantajları

1.dx12

2.vulkan(bazı oyunlarda var)

3.4gb (bir süre sonra 2gb yetmeyecek;))

4.yeni mimari

daha aklıma gelirse yazarım

bende sızın gıbı dusunuyorum. yorumunuz ıcın tesekkurler hocam
  • 950 daha pahalı olmasaydı 950 alın derdim. Çünkü aradaki fiyat farkına değecek kadar performans farkı yok. Oyun testlerine bakabilirsiniz. 460 daha ucuzsa onu alın.

• quote:

Orijinalden alıntı: dogukans3131

950 akıl karı bir seçim değil

çünkü yakında oyunlar dx11 desteğini kaldırdığında 950 tabiri caiz se f*cka basacak

eyvallah hocam katılıyorum.
  • Dx12 ve yeni mimari 460 alın geçin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    RX 580 Mİ GTX 1060 MI ?
    6 yıl önce açıldı
    RX 470 mi PS4 mü?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: cmfalper

Dx12 ve yeni mimari 460 alın geçin.

Aynen hocam ama tdp olayı kafamı karıstırdı. 150 watt dıyen var :D AMD Sıtesınde 75 Watt Yazıyor Benım Power Ise 400 Watt.
  • Kartlara kaç para istiyor önce onu söyle.

Malum para dosttan kazanılır demişler
  • 150w kadar overclock edilebilir rx460 nitro güç girişi olan normalde kart 75watt mesela msi rx460 75watt ona overclock yapmak pek mümkün değil hem tek fan oluşu hemde ek güç girişi olmayışı nedeniyle ondan dolayı 100tl fln daha ucuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Overclockmanyağı

150w kadar overclock edilebilir rx460 nitro güç girişi olan normalde kart 75watt mesela msi rx460 75watt ona overclock yapmak pek mümkün değil hem tek fan oluşu hemde ek güç girişi olmayışı nedeniyle ondan dolayı 100tl fln daha ucuz

Alacagım model Asus un Strıx Modelı Çift Fanlı Hocam. Ek pın gırısı var galıba 6 pin. O.c yapmayacam. Ancak Yapmadıgım haldede o Pıne kablo baglayacak mıyım ?
  • evet bağlanması gerekiyor diye biliyorum ama bağlamazsanız zaten açılmaz öylede deneyebilirsiniz açılırsada stabil olmayacaktır anlık yüklenmede...
  • quote:

evet bağlanması gerekiyor diye biliyorum ama bağlamazsanız zaten açılmaz öylede deneyebilirsiniz açılırsada stabil olmayacaktır anlık yüklenmede...

Eyvallah Hocam.
  • quote:

150w kadar overclock edilebilir rx460 nitro güç girişi olan normalde kart 75watt mesela msi rx460 75watt ona overclock yapmak pek mümkün değil hem tek fan oluşu hemde ek güç girişi olmayışı nedeniyle ondan dolayı 100tl fln daha ucuz

Msi rx460 mevcut 1300 8000 kullanıyorum tüm oyunlarda sıkıntısız.
    Overclock oluyor yani.

• Del Murder kullanıcısına yanıt
    kart biraz eskisin fabrika çıkışlı 1250mhz oc sapphire nitroya bi overclock çekip 1500mhze çıkarmayı düşünüyorum bu arada belleklerin hızı gayet yeterli bence dokunmaya gerek yok
  • quote:

kart biraz eskisin fabrika çıkışlı 1250mhz oc sapphire nitroya bi overclock çekip 1500mhze çıkarmayı düşünüyorum bu arada belleklerin hızı gayet yeterli bence dokunmaya gerek yok

Bende Dokunucam Biraz Gelecek KArta :D Gıgabyte veya Asus Olacak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.