Şimdi Ara

Turknet'e geçmeyin, geçirmeyin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
1.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaklaşık bir haftadır Turknet kullanıyorum. Daha doğrusu kullanmaya çalışıyorum diyelim biz ona. Akşam saat 7 den sonra İnternet bağlantısı gidiyor. Müşteri hizmetlerine ulaşmak imkansız Ulaşamıyorsunuz. Müşteri hizmetleri sadece Turknet'e geçerken çalışıyor onu anladım. Benden bir uyarı İnternette gördüğünüz yayıncıların reklamlarına aldanmayın. Parayı veren düdüğü Her türlü çalıyor.

Turknet'e Geçmeyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Her daim ana sağlayıcı kullanma taraftarıyım. Her ne kadar TürkNet son zamanlarda popüler olsa da, kendi altyapısı dışında sorunları devam ediyor. Gigafiber yoksa kullanılmaz.

20 lira 30 lira daha ucuz olacak diye bu riske değmez.

• Evet katılıyorum size bir deneyelim dedik yok tat vermedi hiç. Tahahüt yok Allah'tan 2 sene çekilmez bu dert

• telekomun en dandik portları diğer isslere verdiği aşikar..

• Vaziyet hala bu şekilde. İptal ettirmem için ellerinden gelen herşeyi yapıyorlar.

Turknet'e geçmeyin, geçirmeyin

• Akşam 7'den sonra gidiyorsa dsl altyapınız sorunludur saha dolabı yoğunluğu kaldırmıyordur veya apartmandaki herkes o saatlerde yüklendiği için bakır kablolar parazit yapıyordur türk telekom müdürlüğüne gidin fiber talep edin. Fiber olmayan altyapılarda sorun çıkması gayet normal. Türknetin müşteri hizmetleri var sadece telefonda sesli konuşmak yerine online yazarak konuşuyorsunuz burada yaptığınız gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bluepower -- 4 Nisan 2022; 22:39:53 >
  • Online işlemlerden mesaj atmışlar kontrol ettik altyapınızda sorun yoktur diye. Ama ben sorun yaşıyorum. Geçiştiriyorlar resmen sanki biz yalan söylüyoruz. Hizmet almak için para ödüyoruz biz bu platforma yoğunluk olayını da onların çözmeleri gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sefaq -- 4 Nisan 2022; 22:48:42 >
  • sizin sorununuz türk telekom ile türknet birşey yapamaz

• Merhaba, yaşadığınız olumsuz deneyim için üzgünüm. Kontrol ederek size yardımcı olmak isterim. Konu linki ile birlikte müşteri numaranızı PM üzerinden paylaşır mısınız?
  • @sefaq çok genel olmuş yorumunuz.

Ben kendime ve aileme bağlattım, nazar değmesin gayet memnunuz. Bölgenizde wifi aratın modemden anlarsınız zaten başka kullanan var mı bakın (FiberHGW_XXX). Onlarda benzer sorun yok ise cihazınız belki arızalıdır. Bir öneri sadece..

• kickboxer_18 kullanıcısına yanıt

En dandik port diye birşey yok. Bir dslamdaki bütün portlar hemen hemen benzer çıkışları verir.

• Krone K kullanıcısına yanıt
    Bozuk olanlardan bahsediyorum stabil çalışmayan portlar diğer isslere tahsis ediliyor.. arkadaşım telekom çalışanı saha ekibi şefi diyor ki en sağlamları öncelikli olarak telekom müşterilerine tahsis ediliyor..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Dolaplardaki portların hepsi çalışıyorsa en sağlamı yada en zayıfı diye neye göre ayrım yapıyorlarda müşterilere farklı port sağlayabiliyorlar. yani üzerinde yazıyomu bu port sağlam bu port sağlam değil diye.

Arızalı port hiç sinyal vermez. Stabil çalışmayanı da ekip aklında tutamaz Turknet'e geçmeyin, geçirmeyin Adam kaç tane saha dolabına kaç tane porta bakıyor bu kötüydü, dur şunu Turknete veriyim demez. Ne denk gelirse o veriliyor.

Ellerinde cihazlar var sinyalleri ölçüyolar işaretleme yapıyolar hiçbir şeyi kafalarına göre sırası geldiğince yapılmıyor merak etme

Günah keçisi arıyorsun hocam :) Biz de bu sektördeyiz.

Peki.. türk telekomdan başka issye geçildiğinde neden sürekli arıza yaşayan biri tekrar telekoma geçtiğinde hiçbir sıkıntı yaşamıyor? Aynı modem aynı kablo herşey aynı ama iss değiştirince problemler baş gösteriyor sebebi nedir?

Modem tanımları değişiyor, kullanıcı tanımları değişiyor ondan olma ihtimali var. Zaten çalışan hattınız varsa diğer iss gelip aynı porttan sinyali veriyor hiçbirşeye dokunmadan.

Neyse hocam ben denk gelirse size port listesinin görselini çeker atarım :)

• Aynı hat üzerinden Turknet'e geçiş sağladım. Geçmeden önce 1 kere bile kopmayan İnternet sürekli kopmaya başladı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sefaq -- 5 Nisan 2022; 14:9:57 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.