Şimdi Ara

Muğla civarı merkezi yerde yaşamıyorsanız sakın Vodafone'a geçmeyin!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçen ay Türk Telekom'dan Vodafone'a geçme gafletinde bulundum. Muğla'da köyler arası çok geziyorum, dağda bayırda Vodafone diye bir şey yok, dağa sordum, yok abi sinyali bana hiç çarpmadı dedi.

Köylerde çekim gücü düşük, herkes biliyormuş çekmediğini, çekmesin diye mi aldın dediler...

Çektiği zamanda sık sık internet bağlantısı duruyor, çekimde sorun yok ama bağlantı 20-30 saniye duruyor resmen. Aynı noktada telefonla sorunsuz konuşun ama whatsapp konuşması sorunlu olur.

Şikayet yazdım, kapsama alanı olmadığından böyle diye cevap verdiler. Sinyal var, internet yok, ama kapsama alanı dışındaymış..

Bakalım telekom beni geri kabul edecek mi Muğla civarı merkezi yerde yaşamıyorsanız sakın Vodafone'a geçmeyin! 

• her oprator cektigi yer farklidir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Muğla genelinde turkcell ile bir kere bile kesinti yaşamadım en kör koylarda bile telefonu kullandım. Telekom ne durumdaydı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • trtunski T kullanıcısına yanıt

3 seneye yakın Telekom kullandım, böyle sorunlar yaşamadım.

Her yerde çekiyor diyemem ama yolda kalsanız yürüme mesafesinde sinyal alan bir yer bulunur.

• tt vodafobeden iyi cekiyor muglada

• Sayısız mesajda Vodafonenun ne kadar kötü olduğu konuşuldu, buna rağmen iyi bir cesaret gösterip geçmişsiniz, geçmiş olsun, İstanbul izmir Ankara’nın en merkezi yerlerinde bile sorun yaşatan bir firma Muğla kırsalda nasıl ceksin…

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • maaart M kullanıcısına yanıt
    Öyle bir biçimle anlatıyor kötülüyorsunuz ki 24 milyon müşterisi yokmuş gibi, ayrıca 24 milyon müşterinin de %60'ı faturalı...

Muğla civarı merkezi yerde yaşamıyorsanız sakın Vodafone'a geçmeyin!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9A0BECBC3 -- 4 Eylül 2021; 22:10:49 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • -Trabzon ili kırsalında da aynı durum mevcut. Vodafone genelde 900 bandından 4g sinyalini gönderiyor haliyle çekim gücü köylerde yok. (3g de internet erişimi de yok)
    -Türk Telekom ise çekim gücü sorununu 3g bandına yönlendirerek halletmiş. Gözlemim bu yönde.

• Sayısız şekilde telekomunda çekmediğini söylediler ama halen geçenler var 🥳

• hic bir operator cekmez yada hic bir operator cekmedigi yer olmaz demek biraz sikinti olur her operatorun cekip cekmedigi yer mutlaka olur

• yu8suf kullanıcısına yanıt
    turk telekom 4.5g baz istasyonu yetersiz oldugu icin sorunu 3g ile halletmeye calisiyor

• Valla ben teknoloji cahili olsam ve mesajları okusam yemin ederim Vodafone gördüm mü kaçacak delik arardım, rakip firmalar bile bu kadar iyi kötüleyemez(...)

Telekom'u da kullanmasam inanacağım, balon gibi şişirilmiş bir operatör. Vodafone şebekesi bana daha güven veriyor.

• ben ankarada yasiyorum soyle birsey soyleye bilirim ankarada 3 operatorunde cekmedigi cogu yer dek geldim isimden dolayi ankara yeni mahalle etimesgut sincan cankaya bolgelerinde bulundum buralarda turkcell dahil cekmedigi yer denk geldim

• phasan P kullanıcısına yanıt
    Turkcell ya da Vodafone daha başarılı Türkiye genelinde, Vodafone en azından kapsıyor. Türk Telekom'da şebeke bile yok ne kapsaması.

Ben olsam yolculuğa fln çıksam, kesinlikle Turkcell hat ya da Vodafone hat alırım.

Telekom'a zerre güvenmiyorum, sırf fazla internet veriyor diye kullanıyorum, 9 ay sonra bye .

• ben asla turkcell kullanmam ben zengin degilim vodafone cekim olarak tt den daha iyi ama is yerimde tt ile ayni kalitede hizmet veriyor onun icin tt tercih ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phasan -- 5 Eylül 2021; 0:40:30 >
    Zenginlikle alakası yok, ayda Turkcell'de 25 liraya 20 GB kullananlar var. Turkcell açık ara en çok GB vereni, Telekom'da öyle ama hız ve kapsama yok.

• herkes icin degisir benim arkadas tt den baska hat kullanamiyor is yerinde cekmedigi icin

Turkcell alıp keyfine bakacaksın, şehirde olmasam telekom'un yüzüne bakmam ki zaten şehirde bile sağlam değil telekom.

Kanıt : Ne kadar bulanıkta olsa istasyon karşısında 5 mbps aldım. Yine de internete girecek hız ama istasyon karşısında Turkcell'de en az 100 çıkıyor.
    Muğla civarı merkezi yerde yaşamıyorsanız sakın Vodafone'a geçmeyin! Muğla civarı merkezi yerde yaşamıyorsanız sakın Vodafone'a geçmeyin!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9A0BECBC3 -- 5 Eylül 2021; 0:58:42 >

• Muğla civarı merkezi yerde yaşamıyorsanız sakın Vodafone'a geçmeyin! bugun tt ile en yogun yerde aldigim hiz ama bu ne tt ne baska operator benim babamin hatti degil bana bir kazanci yok nryse konu bos muhabbet cevirmeyelim gereksiz mesaj yazmayalim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phasan -- 5 Eylül 2021; 1:2:31 >
  • TT'nin biraz takviye yapması lazım oraya. Bariz yoğunluk var. Sorun sinyal kaynaklı olsa zaten upload 42 gelmez.(ki istasyon karşısından test yaptım demiştiniz, sinyal sorunu olmasi mümkün değil o nedenle.)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.