Kemer e özel aracımla gitmek istiyorumda..ilk kez bu kadar uzun yola gideceğim. Tek şöför benim..kaç saat sürüyor..(maksimum 100 km/h yapıyorum) nelere dikkat etmeliyim..1500 motor Honda 93 Civic..klima yok..LPG var..araba bakımlı sayılır..otomatik şanzımanı yeni topladım.. uçakla gidersek 650 TL tutuyor..en kısa güzergah nedir ? arabada bebek te olacak..bu yolculuk bu arabayla hesaplı olur mu? mantıklımı sizce?
Resim?
araba resmini soruyosun sanırım..!!! resim yok..93 model Honda Civic yumurta kasasından..sedan..şu en çok modifiye edilen araç varya o işte..
Hayır yukarıdaki wantedi
haziran sonunda, ters tarafa yani Belek'e gittim geldim.
Topkapı-Belek Burdur üzerinden 773 km
dönüş ise ısparta üzerinden 755 km
kemer tarafı için burdur daha mantıklı. ama eğer güzergah gündüz geçilecekse ısparta yolunu tavsiye ederim. çünkü acayip güzel bir baraj gölü manzarası var. insan istanbul'a dönmek istemiyor. baraj sonrasında da bol ağaçlı, kısmen virajlı bir yol var, o da süper. lakin yol kalitesi özellikle baraj gölü kenarında iyi değil ama o manzaraya değer.
onun dışında yolun bir çok yerinde çalışma var. bölünmüş yollarda çift taraflı akış oluyor bazı yerlerde. eğer o bölümleri gece geçiyorsanız tehlikeli çünkü bölünmüş yol olduğu için şerit çizgisi kesikli, oysa ki önünüzde viraj, tepe üstü v.s. olabiliyor ve şerit çizgisi bu anlamda uyarıcı bir etki yaratmıyor. gecenin karanlığını da ekleyince özellikle yolun bu kesimlerinde sollama yapmak cidden risk oluşturuyor.
pamukovada yol çalışması çok feci, resmen 1. viteste acayip çukurlu saçma bir yoldan gidiliyor ve bu yarım saat civarında sürebiliyor.
pamukovada LPG 1,42 oradan depo doldurabilirsiniz. bana dönüşte denk geldi.
3 kez lpg alımı için duraklama, ikbalda kahvaltı molası ile 9 saatte gidiş, 9 saat 15 dakikada dönüş oldu. topkapı-ikbal arası 4,5 saat.
Yahu millet 100cc'lik scooterla gidiyor Istanbul'dan Antalyaya, sen 4 tekerlekli otomobille rahat rahat gidersin. Bas gaza, devam et. Taş çatlasın 10 saat sürer.
O yol üzerinde Antalya-Kemer arası veya içeden gelecekseniz Kemere sanırsam korkuteli olucak ve burada çok dik uçurumlar var Ant.-Kemer arası deniz yanında uççurum korkutelinin orada dağlarda.Bu yolları gündüz gözüyle geçmeniz daha sağlıklı olur.Fazla sollama yapmayın kamyonculara güven olmaz çok tehlikeli sürüyorlar.
Tek sürücüsün biraz zorlu olabilir yorulunca mutlaka sağlam bir benzinciye çek uyu veya bir dinlenme evine falan ama uçak değil o stresi çekmek istemiyosan uLusoY tercihim bizim benzinli aynı fiyata geliyor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme