Şimdi Ara

Liseyi bakire bitiriyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet baktım bugun oldukca çok Asosyal konusu açılmış bende açmazsam olmaz dedim ve bu 18 yıllık hayatımda hiç sevgili yapmadım.
    kendimi kimseye beğendirmeye çalışmıyorum. aptal aptal takılıyorum Asosyal insanlara tavsiye: az yüzsuz olun kendinizi kasmayın dışarda kendinizi belli ediyorsunuz,Asosyal bir insan görunce aha bu kesin DH li dedirtmeyin qqq.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Liseli Bakire Kalmak

Lise yılları, gençler için fiziksel, duygusal ve sosyal gelişimin önemli bir dönemidir. Bu dönemde cinsel aktivite ile ilgili kararlar almak karmaşık ve zorlayıcı olabilir.

Liseli bakirelerin sayısı son yıllarda artmaktadır. Bu artışın nedenleri arasında cinsel eğitim programlarının artması, sosyal medyanın etkisi ve ebeveyn katılımının güçlenmesi yer almaktadır.

Bakire kalma kararı kişisel bir karardır ve birçok faktörü içerebilir. Bazı liseliler, dini inançları nedeniyle bakire kalmayı tercih ederken, diğerleri duygusal veya fiziksel için hazır hissetmeyebilirler. Ayrıca, bazı gençler cinsel yolla bulaşan enfeksiyonlar ve istenmeyen gebelik riskini önlemek için bakire kalmayı seçmektedir.

Bununla birlikte, bakire kalma kararı alan liseliler için bazı zorlukların olabileceğini belirtmek önemlidir. Karşı cinsle ilişkilerde baskı hissedebilir, alaylara veya zorbalığa maruz kalabilirler.

Bakire kalma kararı alan liseliler, kararlarına saygı duyulmasını ve desteklenmesini hak etmektedir. Ebeveynler ve öğretmenler, gençlere cinsellik konusunda açık ve dürüst bir şekilde bilgi vermeli, onlarla cinsel kararlar hakkında konuşmalıdır.

Sonuç olarak, liseli bakire kalmak, saygı ve destek gerektiren kişisel bir karardır. Gençlere, cinsel sağlıkları ve kararları konusunda bilinçli seçimler yapmaları için bilgi ve kaynaklar sağlamak çok önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Sınıfın tek DH'lisi benim. Kendim ile gurur duyuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5B59C177F -- 22 Mart 2017; 19:42:41 >
  • Aaaaaa aferim ne büyük başarı.

Liseyi bakire bitiriyormus

Böyle konular gördükçe Yeni nesi ne kadar geri Onu anlıyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adında Bekir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lesop L kullanıcısına yanıt
    Okumadın galiba anlatmak istediğim o değil :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: celik12256

Okumadın galiba anlatmak istediğim o değil :D

Pardon kmk çoğu liseli velet milli olmanın bi halt olduğu zannediyor.

Onlardansın zannettim seni.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lesop -- 22 Mart 2017; 19:48:11 >
  • Aaa ne kadar ilginç, biz liseyi bitirince 20 kişiden 18 i bakir değildik, hatta son bir gün kala sırf lise bitti diye bakir kalmayalım diye 3-4 kişi grup yaptı

Edit:konuyu okudum ve yine arkasındayım lafımın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi requizm -- 22 Mart 2017; 19:46:30 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Üniversiteyi aşırı özlemek
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu forumda mezara bakire girecek insanlar var seninki de dert mi?

• Requizm kullanıcısına yanıt
    Hayır bu nefret nerden geliyor anlamadım :)
  • o kelimenin son harfinin e olmasındaki mantığı biliyorsun değil mi?
  • Bakir ve bakire kelimelerini karıştırmayın harbi deli oluyorum.

• Bakireyim kardeşım ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: celik12256

Bakireyim kardeşım ben.

Mustafa isminde kız varmış demek Türkiye'de

• Bu şiir bakir arkadaşımıza gelsin,

Ey bakire bakire,

Vermedin su fakire,

Üç-bir çeke çeke,

Zam geldi hacı şakire...

• lisede kim milli olmuş ki sen olasın? şimdi lisede bakirelikten çıkıp milli olsaydın okulda bulunduğunda derslerde hocanın yüzüne sınıf arkadaşlarının yüzlerine nasıl bakıcaktın? hiç utanmıycak mıydın? lisede milli olan bir insan liseyi bırakmalı.hem seks yapıp hemde okuldaki ortamda derslerde bulunmak ders dinlemek birlikte olamaz olmamalı.çünkü lisede milli olduğun zaman okul hocalarıyla sınıf arkadaşlarıyla aynı ortama giriyorsun aynı ortamda bulunuyorsun ve hem seks yapmış hemde okul ortamında bulunmuş oluyorsun.bu ikisi kesinlikle birlikte yapılamaz.her kim yapacak olursa arenada kılıç düellosunda kılıçla bütün iç organlarını çıkartırım bağırsaklarını deşerim kafasını kopartırım kılıcımla bütün vücudunu doğrarım kimse bana karşı koyamaz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.