Şimdi Ara

Lise anılarınız ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
59
Cevap
9
Favori
2.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • müzik dersinde, sınıftaki bir öğrencinin hoca arkası dönükken, hocanın poposuna kasten flüt değdirmesi. sonra da hocanın çocuğun ağzına vurması. çocuğun dişinin kırılması.ş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kerem- -- 21 Mart 2013; 22:56:01 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Oha
  • şimdi mi oha diyoruz?
  • O nasıl fantezidir arkadaş.
  • Gıcık oldgumuz hocanın derse gırmesını engellemek ıcın sıraları kapının onune duvar gıbı yıgmamız ve sonuc hocanın cazgır cazgır bagırıp butun okulu ınletmesı

• hocanın bacaklarını görmek isteyen erkelerin, masanın ön tarafını kırıp ayırmaları
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lise aşkı
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nicotinell

hocanın bacaklarını görmek isteyen erkelerin, masanın ön tarafını kırıp ayırmaları

yuh
  • tarih sınavındayız lise 3 tü sanırsam. hoca arkadaşın tekini öğretmen masasına aldı (cam tarafında). hoca da biraz önde diğer öğrencilere bakıyor. cevabı 31 mart vakası olan bir soru vardı. öğretmen masasındaki çocuk bu soruyu en öndeki çocuğa (duvar tarafında) soruyor. o çocukta cevabı malum hareketi yaparak anlatıyor. sınavdan sonra anlattılar herkes yerlerde .
  • kavgadan çıkan çocuk müdür yardımcısına olayı anlatırken adamın suratına hapşurmuştu, karşlarından gömleğinin yakasına kadar kan olmuştu adamın üstü.

not: fena benzetmiştim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZeroSystem

kavgadan çıkan çocuk müdür yardımcısına olayı anlatırken adamın suratına hapşurmuştu, karşlarından gömleğinin yakasına kadar kan olmuştu adamın üstü.

Hoca cocuga vurdu mu ?

• Değerlenebilir.
  • Şu anda lise anılarım oluşuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: sixpacksizadam

quote:

Orijinalden alıntı: ZeroSystem

kavgadan çıkan çocuk müdür yardımcısına olayı anlatırken adamın suratına hapşurmuştu, karşlarından gömleğinin yakasına kadar kan olmuştu adamın üstü.

Hoca cocuga vurdu mu ?

çocuk zaten yemişti hayatının dayağını, hoca böyle şeyleri fazla kafaya takmayan bi adamdı neyseki, chopper kullanan 40lı yaşlarında bi fizik öğretmeni düşün,
  • Seneye ge cecem liseye

• Sınıfıma mıçmaları..

Ayrıntı için;

http://sivridilliadam.blogspot.com/2013/02/snfma-hangi-it-sct.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AJFA -- 21 Mart 2013; 23:27:05 >
  • EML mezunu olduğumdan okulda her erkeğe 3 erkek düşüyordu.

Bizim yan okulda Anadolu Lisesiydi.[Yanyana arada sadece duvarlı teller var]Bir gün boş derste 7-8 kişi tellerden atlayarak Anadolu Lisesi bahçesinde mini eteklerle voleybol oynayan kızların yanına gittik.

Baya bi olaylar döndü,kızlar neden geldiniz bahçeye,öğretmene söyliyecez felan diye,hafiften bağrışmalar oldu ardından susup voleybol oynamaya devam ettiler.
    Tabi bu arada defolun gidin felan diyorlar biz laf atıyoruz kızlara.
    Bizde 7-8 kişi karşılarında ki banka otururup sigara içmeye başladık.
    Aradan 10 dk geçti "NAPIYORSUNUZ LAN BURDAN ŞEREFSİZLER" diye bi ses duyduk.Anadolu Lisesinde ki nöbetçi öğretmen bizi camdan görüp bizim okulu arayıp şikayet etmişler.Bizim okulun müdür yardımcısı da hemen bizim bölüm hocasına haber veriyor.Adamda kalkıp geliyor.Bizi yan okulda sigara içerken o vaziyette görünce üzerimize doğru gelmeye başladı.

Biz 7-8 kişi ellerimizde sigara antilop sürüsü gibi tellerden bizim okula atlamaya başladık.Tele pantalonu takılan bi arkadaş vardı hoca bütün acısını o arkadaştan çıkarmıştı.Bize de sınıfta ki bütün sıraları alt kata indirip tekrar sınıfla çıkarttırmıştı.O işten de amelelik yaparak kurtarmıştık.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nightwish

Sınıfıma mıçmaları..

Ayrıntı için;

Güzel blog

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: themagnificent

quote:

Orijinalden alıntı: Nightwish

Sınıfıma mıçmaları..

Ayrıntı için;

Güzel blog

saol

• 2 sene önce ben duvar tarafında arkadan 3.sırada tek başıma oturuyordum,malum arka taraflar genelde boş olur fakat o gün arkamdaki sırada biri oturuyordu ilk 3 ders sıkıntı yoktu fakat 4. dersin ortalarında arkadaki kusmaya başladı tabi benim mide o konuda hassas herifte feci alkollüymüş leş gibi alkol koktu bende hemen sınıftan çıkıp biraz hava aldım

8. sınıfta bir çocuk kızın birinin sandalyesine tam otururken(kız) sivri bir kalem koymuş,kızda aniden bir şey hissedince ve bizimki kalemi geri çekmeye çalışırken kızın arka tarafa epey saplanmış(ben bile kötü oldum la)Daha sonra çocuk uzaklaştırma aldı

Yine ilk okulda arka sıradaki şerefsizler çavuşu tokatlayıp üreme hücrelerini milletin montuna salıyorlardı(İyi ki o zamanlar mont kullanmıyordum)

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.