Şimdi Ara

Lise anılarınız ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
9
Favori
2.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Derste Elektrikler kesilmişti sınıfta da cam yok yerin dibindeyiz dersten bıkmışız zaten hocada gelene kadar serbestsiniz dedi. Işığın düğmesinin yakınlarındaki arkadaşa kapatmasını söylemiştik ohh Elektrikler gelmiş bizde karanlıkta yata yata geçirdik dersleri
  • Lise 4 e Gidiyorum şuanda. Ve bundan 10-15 gün önce öğleden sonra okula geç gelenleri hoca sıraya sokuyor(müdür yardımcısı adı celal çelik) Sıraya sokmasının sebebide bu geç gelenler çoğunlukla bizim orda yolun karşısında bir trafo var. arkasında sigara içerler.(artık başka şeylerde içiyorlarmı ne ediyorlar bilemiyorum) Sırayla bunların isimlerini aldı. Bunları yolladı sınıflarına.
    Neyse sonradan bizim sınıftaki arıza veled murat geldi. Hocayla aralarında tartışma olmuş galiba. Tam o sırada olaya şahit oldum(binanın 3. katındaydım pencereden izliyordum) Hocaya resmen yumruk attı. Bizim celal çelik de altta kalırmı? Bu ikisi kavgaya tutuştu. Tüm okul olayın olduğu yere gitti. Ben bunu hiç tasvip etmiyorum ancak ne yaparsın işte. Sonuç olarak çocuk okuldan atıldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shinku

quote:

Orijinalden alıntı: themagnificent

quote:

Orijinalden alıntı: Nightwish

Sınıfıma mıçmaları..

Ayrıntı için;

http://sivridilliadam.blogspot.com/2013/02/snfma-hangi-it-sct.html

Güzel blog

saol

• hayatımın hatasını yaptığım ve şuanda açıktan akşam lisesi biciminde gibi karışık bir şekilde toplmaya caliştiğim hayatımın dönüm noktası olacak o lisede 2.yıl üst üste kalarak büyük başarı elde ederek yeni hikayeler anılarda kazanmıştım sırf arkadaşlarımdan ayrılmamak için gititğim endüstri kelimesini ilk ögrendiğim müthiş yer anılarımı sonra editlerim
  • Ineklere kavun sodasi diye bira icirmek

Arkadasimin hocaya 8. Sinifta masturb. yapmak icin arka siraya gecmem istemesi

Hergun sevgiliye istiklale gitmek

Kantindeki calisanlarla yapilan muhabbet

Okul festivalinde denize atlamak

Suan aklima gelen bunlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • öğrencinin zevzeklik olsun diye öğrenci dolaplarından bitanesine girmesi öğretmenin yokluğunu farkedip başka bi dolabın kilidini takarak öğrenciyi dolaba kilitlemesi bide dolabın önüne geçip dolaba yaslanarak dolap içindeki öğrencinin nefes alabileceği tek deliği götüyle kapatması bunun sonucunda öğrencinin kadın öğretmene parmak atmak zorunda kalması

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kerem-

öğrencinin zevzeklik olsun diye öğrenci dolaplarından bitanesine girmesi öğretmenin yokluğunu farkedip başka bi dolabın kilidini takarak öğrenciyi dolaba kilitlemesi bide dolabın önüne geçip dolaba yaslanarak dolap içindeki öğrencinin nefes alabileceği tek deliği götüyle kapatması bunun sonucunda öğrencinin kadın öğretmene parmak atmak zorunda kalması

bu ne ya haykırdım
  • Devam komik şeyler var ya :D
  • Bu sene fiziğin fi sini görücez diyen hocama geri kalanı ne zaman demiştim.
  • dursun
  • beyler ben liseye giderken bi gün liseye gitmedim.hep hatırlayıp gülerim.
  • çok kötüydü lise 2 tüm hergeleler bizim sınıfa toplanmıştı sanki bi gün biyoloji dersinde vajina falan anlatıyor hoca eml olunca sınıftaki herkesin el aşağıda arkadaşın teki kitabın üzerine boşaldı sonra hocaya gidip hocam temizliyebilirmiyim ayran döküldü dediydi kadın nası ayran bu ya diyip dokundu elini çekerken o yapışkan sıvı uzadı herkes yerlere yattı resmen kadın hiçbişey olmamış gibi devam etmişti dersine
  • Matematikçi kadına gerizekalı demiştim ama duymadı.
  • Değerlenir
  • Yukarı

• reserved
  • şekline şemaline pek düşkün olan matematik hocasının burun kıllarının birkaç öğrencisi ile birlikte erkekler tuvaletinde kesilmesi.

• bu konu tutar
  • quote:

Orijinalden alıntı: escober12

tarih sınavındayız lise 3 tü sanırsam. hoca arkadaşın tekini öğretmen masasına aldı (cam tarafında). hoca da biraz önde diğer öğrencilere bakıyor. cevabı 31 mart vakası olan bir soru vardı. öğretmen masasındaki çocuk bu soruyu en öndeki çocuğa (duvar tarafında) soruyor. o çocukta cevabı malum hareketi yaparak anlatıyor. sınavdan sonra anlattılar herkes yerlerde .

dersane kantininde haykırdım

• quote:

Orijinalden alıntı: Mekanik61

çok kötüydü lise 2 tüm hergeleler bizim sınıfa toplanmıştı sanki bi gün biyoloji dersinde vajina falan anlatıyor hoca eml olunca sınıftaki herkesin el aşağıda arkadaşın teki kitabın üzerine boşaldı sonra hocaya gidip hocam temizliyebilirmiyim ayran döküldü dediydi kadın nası ayran bu ya diyip dokundu elini çekerken o yapışkan sıvı uzadı herkes yerlere yattı resmen kadın hiçbişey olmamış gibi devam etmişti dersine

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.