|
Bildirim
|
NOT: Uzun oldu biraz ama sıkılmazsınız
Hazırlığı bitirdik fakültede ders saydırma yeni ders kaydı falan yaptırdık sıra geldi derse girmeye ama bende o an hiç heyecan yok tecrübeli olduğum için. (2 yıllık Bilgisayar Prog. bitirdim DGS ile Bilg. Müh. geçtim) Tek sıkıntım dersler %100 ingilizce, hazırlığı tam puanla bitirdim ama okulda kime sorsan hazırlık boş fakülte çok daha zor diyor. Neyse derse girecem ama geç kaldım, dersler başlamış hep fakülte boş, sınıf koduna baktım D210 yazıyor bir türlü bulamıyorum, mantığı çözmeye çalışıyorum ulan D210 yazıyor D'yi anlamdım ama ilk sayı 2 olduğuna göre 2.kattadır heralde dedim çıktım 2.kata baktım listeye D210 var tamam katı bulduk, ama bu sefer nerede olduğunu bulamıyorum karşıma bi zenci çıktı yaşı büyük eski öğrenci olduğu belli sordum ona, pardon D210 nerede biliyormusun dedim kapıya kadar götürdü beni teşekkür ettim girdim sınıfa. Proftan özür diledik oturdum bi yere, dersin ortasındayız adam ingilizce yardırıyor, bi garipsedim ilk başta hep terimsel kelimeler, sonra olayı toparladım projeden falan bahsediyor, işte yaratıcı olun, özgün düşünün, yapmış olmak için yapmayın beni şaşırtın falan diyor, içimden dedim dur bi dakka lan ne projesi olum 1.sınıfta projemi olur o an dank etti dedim yanlış sınıftayız kesin 4.sınıf dersi bu profta bi garip bakıyo bana. Ulan dersin yarısını geçtik çıksam mı çıkmasam mı dedim en iyisi hiç bozuntuya vermiyim ders bitisin kaçarım, Prof sardı bana mesela senin aklında ne var ne gibi bir proje sunabilirsin bana dedi. Dedim benim aklımda henüz birşey yok tam karar veremedim orta yoldan cevap veriyorum, adam bu sefer dedi grup arkadaşların kim peki senin, ben dedim tek çalışıyorum Adam sinirlendi, olmaz öyle dedi okumadın mı defalarca announcement yayınladım, 4. senenize geldiniz hala derse girmeden önce web sitemi kontrol etmeyi öğrenemediniz sizden bir halt olmaz falan saydırıyor (ben o an içe sıçma teriminin ne demek olduğunu öğrendim.) Adam sınıfa sordu 2 kişi çalışan var mı? biri kalktı biz varız dedi tamam bundan sonra 3 kişisiniz dedi. Adamlar pek hoşnut değil ama ses çıkaramadılar. En sonunda ders bitti çıktım, Çocuk geldi yanıma çalıştığı projeden bahsediyor bana dedim kardeş kusura bakma durum böyle böyle adamlar güldü bana orada rezil olduk. (bu arada herkes, ne olmuş buna ya, bu adamı ilk defa böyle gördüm, şeker gibi adamdı falan diyor) İçimden dedim, hay anasını ilk günden şeker gibi adamı sinirlendirmişim Neyse 2. derse daha zaman var dedim gideyim adam akıllı sınıfı kendim bulayım, bu sefer kolay buldum girdim sınıfa eşyaları koydum boş bi yere, Su almaya gittim (Suya en çok ihtiyaç duyduğum anlardan birini yaşadım zira) suyu içtim geri döndük sınıfa ders başladı ne göreyim, doğru sınıftayım ama aynı prof girdi derse beni farketti sen gel bakim dedi, gittim az önce yanlış girdin değilmi dedi. kızara bozara evet dedim. Anladım zaten tavırlarından dedi ısrarla çıkmayınca sana oyun yaptım dedi offff ne gündü ya. |
|
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reklamı_Geç -- 9 Ağustos 2012; 0:47:34 > |
|
|
|
|
|
|