Şimdi Ara

Üniversite Anılarınız ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
194
Cevap
47
Favori
8.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konunun egitimle alakası olmadıgı için buraya açtım. Üniversitede okuyanlar, mezun olanlar unutamadıgınız anılarınız var mı özel olmayanlar paylaşabilir hem biraz güleriz hemde üniversiteye yeni başlayacak arkadaşlar belki anılarınızdan ders alır vs vs

• NOT: Uzun oldu biraz ama sıkılmazsınız

Hazırlığı bitirdik fakültede ders saydırma yeni ders kaydı falan yaptırdık sıra geldi derse girmeye ama bende o an hiç heyecan yok tecrübeli olduğum için.

(2 yıllık Bilgisayar Prog. bitirdim DGS ile Bilg. Müh. geçtim)

Tek sıkıntım dersler %100 ingilizce, hazırlığı tam puanla bitirdim ama okulda kime sorsan hazırlık boş fakülte çok daha zor diyor.

Neyse derse girecem ama geç kaldım, dersler başlamış hep fakülte boş, sınıf koduna baktım D210 yazıyor bir türlü bulamıyorum, mantığı çözmeye çalışıyorum ulan D210 yazıyor D'yi anlamdım ama ilk sayı 2 olduğuna göre 2.kattadır heralde dedim çıktım 2.kata baktım listeye D210 var tamam katı bulduk, ama bu sefer nerede olduğunu bulamıyorum karşıma bi zenci çıktı yaşı büyük eski öğrenci olduğu belli sordum ona, pardon D210 nerede biliyormusun dedim kapıya kadar götürdü beni teşekkür ettim girdim sınıfa.

Proftan özür diledik oturdum bi yere, dersin ortasındayız adam ingilizce yardırıyor, bi garipsedim ilk başta hep terimsel kelimeler, sonra olayı toparladım projeden falan bahsediyor, işte yaratıcı olun, özgün düşünün, yapmış olmak için yapmayın beni şaşırtın falan diyor, içimden dedim dur bi dakka lan ne projesi olum 1.sınıfta projemi olur o an dank etti dedim yanlış sınıftayız kesin 4.sınıf dersi bu profta bi garip bakıyo bana.

Ulan dersin yarısını geçtik çıksam mı çıkmasam mı dedim en iyisi hiç bozuntuya vermiyim ders bitisin kaçarım, Prof sardı bana mesela senin aklında ne var ne gibi bir proje sunabilirsin bana dedi. Dedim benim aklımda henüz birşey yok tam karar veremedim orta yoldan cevap veriyorum, adam bu sefer dedi grup arkadaşların kim peki senin, ben dedim tek çalışıyorum Adam sinirlendi, olmaz öyle dedi okumadın mı defalarca announcement yayınladım, 4. senenize geldiniz hala derse girmeden önce web sitemi kontrol etmeyi öğrenemediniz sizden bir halt olmaz falan saydırıyor (ben o an içe sıçma teriminin ne demek olduğunu öğrendim.) Adam sınıfa sordu 2 kişi çalışan var mı? biri kalktı biz varız dedi tamam bundan sonra 3 kişisiniz dedi. Adamlar pek hoşnut değil ama ses çıkaramadılar.

En sonunda ders bitti çıktım, Çocuk geldi yanıma çalıştığı projeden bahsediyor bana dedim kardeş kusura bakma durum böyle böyle adamlar güldü bana orada rezil olduk.
    (bu arada herkes, ne olmuş buna ya, bu adamı ilk defa böyle gördüm, şeker gibi adamdı falan diyor)
    İçimden dedim, hay anasını ilk günden şeker gibi adamı sinirlendirmişim

Neyse 2. derse daha zaman var dedim gideyim adam akıllı sınıfı kendim bulayım, bu sefer kolay buldum girdim sınıfa eşyaları koydum boş bi yere, Su almaya gittim (Suya en çok ihtiyaç duyduğum anlardan birini yaşadım zira) suyu içtim geri döndük sınıfa ders başladı ne göreyim, doğru sınıftayım ama aynı prof girdi derse

beni farketti sen gel bakim dedi, gittim az önce yanlış girdin değilmi dedi. kızara bozara evet dedim. Anladım zaten tavırlarından dedi ısrarla çıkmayınca sana oyun yaptım dedi

offff ne gündü ya.
  • Yerlerimizi alalım.

• Yurtta kaldığınız ilk gece üniversiteye gittiğiniz ilk gün herkes için çok özeldir yeni gelenler kıymetini bilsin uzun süre anarsınız o günleri
  • Önden girelim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • O kadar umursamazdık ki ilk gün hep birlikte yurttan okula terlikle gitmiştik
  • önlerden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • burdan anı çıkar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Eskişehirde üniversite okumak
    6 yıl önce açıldı
    KÖTÜ ÜNİVERSİTEDE OKUMAK
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yurtta ilk gece zordur
    ilk senemde 4kişilik odada kaldım özel yurtta. aman yarabbim ranzamda kalan diğer kişi ile aynı sınıfta okuyoruz bide. bu kadar pis iğrenç ve mal bir insan görmedim. yaşadıklarımı bir ben bir Allah bilir. Sadece bir örnek vereceğim. 1000kişilik karma yurtta yemeğe yattığı eşofman ve terlikle giden bir adam. diğer örnek masa altında malum birşeyler yapıp duvara ...
  • Evet ben başlayım o zaman.

İlk gün yurtta vardım kiseyi tanımıyorum.Birde ben ekten yerleştim .Aman Allahım yok böyle bir duygu gerçekten yaşayan bilir.Kimi arkadaşlar film izliyor kimi de oyun oynuyor .Bana birisi dokunsa resmen ağlıycam .Neyse ilk gün öyle geçti sonradan alışıyor insan .

Ve en önelisi'de arkadaş ortamı .Ben böyle olacağını düşünmemiştim çok geniş bir çevreniz oluyor o garanti zaten .Aa içinde çok iyiside var çok kötüsüde bence bunların ortası yok .Ya iyi ya kötü .Zaten kendilerini ve saflarını belli ediyorlar.

İlk sınıfa varmam .Herkez birbirini tanıyor.Fazla kiseyle'de tanışmak istemiyorum çünkü fazlası zarar.o yüzden samimi 2 tane arkadaşlarım var oda yeter.

Yeni mesajlar gelirse devam edecem
  • anı varsa bende varım.
  • Bir gün kar yağıyor yurtta sosyal tesiste oturuyorduk bir arkadaşla. neyse odaya çıkalım dedik. kalktık gidiyoruz bir ses geliyor bir yerden döndük baktık arkadaşlar diye bağırıyor bir kız etrafında 4-5 kız var. gelirmisiniz kardan adam yapıyoruz yardımınıza ihtiyacımız var diye. tamam dedik gittik. neyse biz ağır takılıyoruz. kardan adamı yaptık ben kızların fotolarını çektim. sonra teşekkür ettiler biz tam giderken kızlardan biri ismimi sordu. tanıştık. başka kızda yanımdaki arkadaşa sormuş. biz bunlarla takıldık baya anladınız
    bu da böyle bir anımdır
  • ilk sayfadan yerimi alayım

• Okulun ilk günü prof.un dersi vardı ben de kapri ve fenerbahçe forması ile gitmiştim o gün derse adam beni sınıftan attı la çık ahlaksız bu ne hal dedi dedim noluyoz ulan ilkokul mu liseli mi bura diye düşünmeye kalmadan tekrar bağırdı ahlaksız adam defol dedi ilk gün ilk ders rezil olmuştum herkese çok talihsizim yahu adam ilk gün postayı koydu bir daha mümkünatı var mı onun dersine öyle gitmeye derste edepsizlik yapmaya...

takıntılıymış kapriye formaya falan istemiyormuş dersinde öyle giyinen öğrenci

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reklamı_Geç -- 9 Ağustos 2012; 0:47:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet.

Okulun ilk günü prof.un dersi vardı ben de kapri ve fenerbahçe forması ile gitmiştim o gün derse adam beni sınıftan attı la çık ahlaksız bu ne hal dedi dedim noluyoz ulan ilkokul mu liseli mi bura diye düşünmeye kalmadan tekrar bağırdı ahlaksız adam defol dedi ilk gün ilk ders rezil olmuştum herkese çok talihsizim yahu adam ilk gün postayı koydu bir daha mümkünatı var mı onun dersine öyle gitmeye derste edepsizlik yapmaya...

Adam galatasaraylı felanmıymış

• Değerlenir Buralar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hasan Paşa

quote:

Okulun ilk günü prof.un dersi vardı ben de kapri ve fenerbahçe forması ile gitmiştim o gün derse adam beni sınıftan attı la çık ahlaksız bu ne hal dedi dedim noluyoz ulan ilkokul mu liseli mi bura diye düşünmeye kalmadan tekrar bağırdı ahlaksız adam defol dedi ilk gün ilk ders rezil olmuştum herkese çok talihsizim yahu adam ilk gün postayı koydu bir daha mümkünatı var mı onun dersine öyle gitmeye derste edepsizlik yapmaya...

Adam galatasaraylı felanmıymış

yok hocam takıntılıymış kapriye formaya falan istemiyormuş dersinde öyle giyinen öğrenci

• hasan paşa sen hangi üni.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jake LaMotta

Bu ne la ne kadar fakir varsa toplanmış konuya.. Yok yurtta şöyle yurtta böyle..

sen nerde yaşıyorsun müstakil konteynır mı
  • quote:

takıntılıymış kapriye formaya falan istemiyormuş dersinde öyle giyinen öğrenci

ilk gun formayla gitmek ne alaka?

• quote:

Orijinalden alıntı: black milk

hasan paşa sen hangi üni.

Okumuyorum ama ilerde düşünüyorum
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.