Yaw arkadaşlar herkesin okul anıları vardır. Buraya okul anılrımzı,okulda yaşadığım olayları felan yazalaım. Hep birlikte gülelim,ağlayalım...
Okulda yaşadığınız fantezilerinizi de eklemeyi unutmayın, böylece konunun reytingi daha çok artar :))
hehe...ders boştu...sınıfta kim kime dum duma...tam o sıra kapıda hrekete bekleyen arkadaş demez mi "beyler İlyas geliyor!" (ilyas=karşı sınıftan eleman,sınıfındaki kızlarla çıkıp duran bu yüzden taw olduğumuz şahıs)...allah dedik Evren'le fırsat bu fırsat.Erçin'de hemen birinin montunu kapıp atıldı bizimle beraber.tam bizim kapının önünden geçerken montu kafasına geçirip içeri aldık sonra allah ne verdiyse daldık.kafad mont bizi görmüyordu da hehe...sonra attık sınıftan dışarı.3 günlük rapor almış ama kim olduğumuzu göremediği için isim de verememiş.sonra bizim bölüm başkanı direk Evren,Elrçin,ben ve Bülent'i(herekete duran) çağırdı.hehe...birer tokat yedik ama değdi doğrusu ...
daha neler var aslında herkesin oluğu gibi...Özlem'in sevgiliinin okula Özlem'i damperli kamyonuyla getirip okula girip havalı kornasını okulun ortasında çalıp Özlem'e el sallamasını mı...Evren'le Erçin'in boş koridorda birbirlerine 'miyav' diye bağırırken müdür yardımcısının kapısından kafasını uzatıp 'lem ben kedi ..kerim bilmiyonuz mu?' diye bağırmasını mı anlatsam bilemiyorum...
muahahaha hatırlayınca tekrar koptum yaw..
ben yaşadığım değilde gördüğümü anlatim orta okuldayken bizim sınıfta arka sıralarda asılıyolardı ondan sonra bi elif die kız vardı onun üstüne çıkıyolardı kız mesela oturuyo onun arkasına biri geçiyo du orda oturuyodu oda kızıyodu naz vs... öle böle geçti biz tenefüs zillerinde rakı makı içerdik ehehe az mı disipline gittik orta okulda..
1-sınıfta dolaşan hoca yanıma gelip bana "bana günde kaç defa küfrediyorsun dedi" verdiğim cevap: "hiç saymadım hocam" oldu. 2-tuvalette sigara içenler yakalanır.müdür ve yrd. lar içeridedir.geveze bir arkadaş kafayı uzatıp kime bastılar kime der. arkadan kafayı uzatan müdür "sen buraya gelde kime basıyorlar görürsün"
iblisin teki, müdürünün dersinde öğretmen koltuğuna iğne koymuştu, hoca da küt diye üstüne oturdu, sınıfça disipline gidiyoduk ama nedense sonradan vazgeçti, kimin yaptığı da belli olmadı...
fantezilerinizi de yazın demişsin: *** ***** *** ******* ***** *** ***** *** ***** ***** **** ***** ***** ***** ********...
okul değilde başaka anımı anlatayım.Birgün arkadaşı beklemek için köhne bir kafede otudum.Oturduğum kafede içkide satılıyordu.Neyse yanıma genç bir garson geldi ve ne istediğimi sordu.Ben de çok sevdiğimden bacardi-cola getirmesini söyledim.Garson yüzüme baka baka gitti.Yaklaşık 1-2 dakika sonra döndü ve 'abi bacardi-cola yok pepsi cola versem olurmu'dedi.
Mike malum çilingir sofrası kurulmadan adamı çarpar o mal..
Nasıl ayarlıyordunuz mezeleri??(Dalga geçmiyorum gerçek soruyorum)
Neyse bu da benden olsun..
Benim eski lise tam bir playboylar ve sex perileri cennetiydi..
Yine bir gün işte kendijni tutamamış ve derslerden beyni sulanmış ultrAşıklardan birileri bir iş karıştıracaktı okulda,gözlerinden belliydi..
O gün de nöbetçiydim okulda,yine verilen getir götür işlerinden birini yapıyordum ki sayım yapılması gereken ardiye odasından fasılalı inlemeler gerekiyordu..Sazanlık testi riskine karşı görmezden geldim ama bilinçli yapılan birşey değildi bu..
Kapının anahtar deliğinden baktığımda bir de ne göreyim,bizim muhteşem ikililerden birileri alenen hardcore takılıyorlardı..
Sonra canıma tak etti bu olaylar birilerinin biryerleri yanmalı deyip bu olayı biir güzel idareye " odada birşeyler düşmüş herhale yardım bahanesiyle iki hademe ve müdür yardımcısı eşliğinde odaya "baskına" çıkarttım onları..Ben de geri plandayım bir çete saldırısına karşı..(Sonra nöbet yerine geri döndüm..Ama karşıdaki tuvaletten izlerken müdür yardımcısısnın kızın ve sapık oğlanın halleri görülmeye ayrı ayrı değerdi..
Sonra ikisi postalavista okuldan dooğru dasdiknağme..
Sonra okulda soruşturma başladı,adam beni görse üstüme çetesini salacak,sonra kızın dayıları sapık oğlanı almışlar ve bir güzel patak ve süpürgenin sapı(anlayın gerisini).. [Seviyor meviyor ama bölede olmas ki]
Bir de şu an okuduğum okulda dincinin dersi çok tekdüze ve "hakaret etme ve bozma" derecesinde basit ve çocukça anlatması üzerine kızıp muafiyet belgesi vermem ve MHPli müdürün bana karşı olan o tutumu ve aldığı renk unutulmazdı..
bir de yeni aldığı Anadol'u bağırtarak WRC Rally arabası gibi patinajlar attırarak okul bahçesinde süren coğrafyacı Hakan hoca da unutulmazdı..
o gün acaip kar yağmış çıktık dışarda kartopu oynuyoruz sonra birden okulun açık camlarına kartopu atılmaya başlandı.e ben dururmuyum bende atıyorum.şu kadar soktum bu kadar soktum artistiği yapıyoz.soora güzel bi tane sallıyorum fizikçi pencereye çıkıyo tam parmağını sallayacak küttt suratının ortasına..ben aynen çöküyorum tabe.hoca beni çağırıyo ve aynen şöle diyo dün gibi aklımda:özgür bey atışlara çok iyi çalışmışsınız sınavdan iyi not alcağınıza eminim?! hatunun gözü fena olmuştu yaa..
oha olaylara bak ya sen yuh artik
biz geçen sene olulda ayran kutusunun içine rakı koyup onları içerdik.zil çaldığında da çantadan herkes parfümleri çıkarırdı sınıfa bi sıkardık, hoca içeri girdiğinde kokudan bayılırdı(şaka tabi sadece bağırırdı :))) bir de derste numarayı gizleyip hocanın cep tel.ini çaldırırdık.tam açarken kapatıoduk.hoca gıcık oluyodu :))ders işleyemioduk.bazı arkadaşlar da kendilerini yere atıp kızların taytlarına bakarlardı(emrah :) ), biz de arkadan gülerdik :))))
Alın bendende bi tane; Ders din 8. sınıftık sınıfın yarısı içerde yarısı dışarda.Hocada içerde tam elimi kolumu sallaya sallaya çıkçam dersten hoca kapının kolunu aldı isteyen çıksın dedi.Hayyydaaa... Tammam dedim iş inada binmişti çünkü, Aldım bizim richy nin anahtarını soktum kapıya. Hocanın yanlız şu sözlerini hatırlıyorum: Açamazsınızz, açan çıksında göreyim. O anda kapıdanda kilkk... die bi ses geldi bi baktım 15 kişi üstüme koşuyor eheueheueu
Zuahaha bizim hoca anlattı bizde dinledeki baya güzel bir olay. şimdi lise sonlar paso sigara içiyor Tuvalette genelde 3 kişi hepte kapının önüne ayakçı dikiyorlardı hoca gelince o hocam nasılsınız falan diyordu ve sigara içenler hemen söndürüyordu veya tuvalate giriyorlardı bizim hoca yani matematikçi bu sigara içinleri öğrendi bir Fizikçi ile anlaştı işte böyle böyle yapacak hoca harbi harbi plan kurdu Fizikçi tuvalate girecekti hocada tuvalaetin içinde dar tuvaletde saklanacaktı. Bizim matemetikçi gizleniyor işte sonra bunlar sigara içiyor dinliyor paso bunları fizikçi tuvalate giriyor ayakçı ooo hocam nasılsınız derken sigara içenler o dar tuvalaete 3 kişi giriyor zuahaha bizim matemetikçide klozete basarak hop bunlara kuş bakışı bakıyor ne yapıyorunuz lan burda diyor hoca çocuklar ellerinde sigaraları atıyor tabi 3 ü tuvaletin içinde. EE hocam birşey yapmıyorduk diyorlar. Matçı tekrar konuşuyor diyor sigaramı içiyorsunuz olarak rapor tutayım yoksa başka birşey yapıyormusunuz olarak rapor tutayım diyor zuahah bunlar dumur oluyor kalıyor ve sigara içtik diyorlar. Hey allahım dinlediğimde çok kopmuştum.
Orta 1; Benden 4 yaş büyük. Okulun basketbol kaptanı vardı. Sınıftaki herkes ona abi diyor yalaklanıyordu. Ben ona diklenince olanlar oldu. Ben ona bir kaç kez vurdum ancak boyu benden çok uzun olduğu için pek avantajım yoktu. Adam bana 4-5 kez vurmuştur. Orada ayırdılar AMa ben dayak yedim olarak kabul ettim. Ondan sonra ona senle görüşürüz dedim. Bir gece sokakta gezerken beni 6-7 kişi ile çevirdiler. Hadi görüşelim dediler. Oturduk konuşuyoruz. İşte sen bize nasıl kabadayılanırsın falan diyorlar. Bende biraz alttan almaya çalışıyorum. Olay orada kapandı(onlar öyle zannetti). Ailem ile konuşurken bu olayı anlattım. Ertesi gün silahlı 6 kişi gitti okula adamların 4 metrelik okul duvarını atlayarak kaçması ve benim adamların onları mermi yağmuruna tuttuğu günü hiç ama hiç unutmuyorum.
Orta 1; 2 kız ayağa kalkmış birbirlerini itiyordu. Tekinin ayağı kaydı arkadaşın tam kucağına oturdu. Arkadaşın adı Hasan'dı. Kucaktaki kızı ayaktaki sürekli itiyordu. Hasan'ın suratı ne hissettiğini açıkça belli oluyordu. Kız 5 dk kadar sonra kalktı üstüne bir de Hasandan özür dilediler. Hasan ise hiç bir şey söylemeden hızla WC'ye gitti. Neden acaba? :-))))
Orta 2; Tuvaletteyim gerzeğin teki üstüme su atıyor(Aklı sıra şaka yapıyor) Boynundan bir tuttum zor nefes alıyordu. Sağlam bir tane sağ yanağıma gömdü(ona göre sağlamdı) Ben hiç tepki vermeyince. Yüzüme baka kaldı. Ben boynunu sıkmaya devam ediyordum. Şans'a elimden kurtuldu. Hızla kaçmaya başladı. Öğretmenler odasına girmişti(ilk anda fark etmedim) Aynı hızla bende öğretmenler odasına girdim. Çocuğu En az 20 öğretmenin önünde evire çevire dövdüm. Adamı hocalar zor elimden aldı. Arkadaşların hepsi benden taraf konuştu. Böylece disipline gitmekten kılpayı kurtuldum.
Sınıfta münazara yapılıyor. Konu:Para mı Şeref mi... Kızlar paranın her şeyden önemli olduğunu söylediler. Bizim sınıfında ağır takılan gençleri Şeref'i savunuyor. Bende onların içindeydim. Ey gidi ey yıllar nasıl geçti. Kız'a bizden biri '(şaka ile karışık) iyi o zaman ben sana 5 milyon vereyimde benimle yat! madem para bu kadar önemli' dedi. Kız önce bağırdı. 'Sen şereften bahsediyorsunda bana yaptığın teklife bak' dedi. Bizimki 'para az mı geldi' dedi. Kız iyi o zaman şerefli çocuk sen 5 milyon'u ver. Ben seninle yatarım dedi. Ama 5 milyon'a o işi gördüler mi. Bende bilmiyorum :-))
Orta 1; Çok beğendiğimiz resim hocamız var. Namus bakımından biraz kız ama çok hoş bir vücudu olan 30 civarı yaşlarda olan bir hatun. Çorabı mı ne kaçmış. Eteğini sınıfın nerede ise hepsinin görebileceği yerinde kaldırdı. Çorabın kaçtığı yere baktı. İyi ki çorap o kadar yukarıda kaçmıştı diye sevindik :-))
Yan sınıftan lakabı AYI olan bir oğlan vardı. Okulun en güzel ve genç hocasının dersinde mastürbasyon yaparken fark etmiş. Ancak hoca ona kızmamış.. Nedenini bende bilmiyorum :-)
Orta 2; Müzik dersi için sözlüye kalktım. Mini etek giyinen çok güzel olmayan ama çekici bir müzikçi vardı. Flüt'ü çalıyorum. Şarkının hemen hepsini bitirmişim(ezbere çalıyorum) toplasanız şarkının bitmesine 10 tane nota kalmış. Unuttum. Kafamı deftere doğru eğdim. NE göreyim atmış bacak bacak üstüne ön arka meydan da.. O son 10 notayı çalmayı bir türlü başaramadım. Baktığımı haliyle fark etti. Toparlandı biraz ve bana gülümseyerek yalnızca deftere bakarken daha güzel çalıyordun dedi.
Ah bee bende ne hatıralar varda anlatamıyorum forum'un ortasında.
Ben çok okul gezdiğim için çok da hoca tanıdım........
acharad meze felan ayarladığımız yoktu bizim grup vardı bi kişi rakı getirirdi su şişesine doldurup içerdik zillerde
lise 1 yılları tam çömezlik zamanım
cuma günü akşam üstü istiklal marşı okuyacağız. kızın birine parmak attım . kız bizim sınıftaydı biraz da kaşardı. tam istiklal marşını okurken bir parmak attı bana. buna hemen bir tokat . o arada bedenci gördü *****. bende onu gördüm hıyar beni tabip ediyor. marş bitti ben tam kaçıyorum. üstüme bir atladı. çekti beni 1000 kişinin önüne yinmi yimenmi ne rezil olduydum.sonra marketinin camını indirdik arkadaşlarla ama 1000 kişi önünde daya yemek çok kötü oluyor
bizim bi tarihci vardı.çok yaşlıydı.parfüm kokusuna nefret ediyordu.bizde onun dersinden önce parfume boğuyoırduk kendimizi.yazık adam ders anlatmak için o kadar işgenceye maruz kalıyordu.