Şimdi Ara

Üniversite Okurken Memurluk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
1
Favori
5.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdi_arikan -- 5 Eylül 2024; 17:26:18 >

• merhabalar,

güzel düşünmüşsün.her ikisini de beraber götürebileceksen helal olsun.

en güncel haberler için;
    www.haberlervegazeteler.com
  • Bu kadroları tercih edebilmen için 2010 ortaöğretim kpssye girmen lazımdı.2012 ortaöğretim kpssye girersin daha sonra alımlarda buna benzer kadrolar açıklanır eğer kendine uygun görürsen tercihini yaparsın ve puanın yeterse girersin.Okumana sorun teşkil edip etmemesi tamamen ordaki amirine bağlı oluyormuş.Sen sabahtan akşama kadar memurluk işinde çalışacaksın ve eğer 2. öğretim varsa onlarla derse girersin aksi takdirde hocanın çok iyi niyetli olup ders devamsızlığını sorun etmemesi ve sadece sınavdan sınava gelmene izin vermesi gerekir.

Memur olman hiçbişeye sorun teşkil etmez ama hem çalışıp hem okuyan hemde notları iyi olan bir Allahın kulu görmedim ben bugüne dek.Zaten paranın kokusunu bir aldın mıydı gözün okulu görmez bir daha.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adalet

Bu kadroları tercih edebilmen için 2010 ortaöğretim kpssye girmen lazımdı.2012 ortaöğretim kpssye girersin daha sonra alımlarda buna benzer kadrolar açıklanır eğer kendine uygun görürsen tercihini yaparsın ve puanın yeterse girersin.Okumana sorun teşkil edip etmemesi tamamen ordaki amirine bağlı oluyormuş.Sen sabahtan akşama kadar memurluk işinde çalışacaksın ve eğer 2. öğretim varsa onlarla derse girersin aksi takdirde hocanın çok iyi niyetli olup ders devamsızlığını sorun etmemesi ve sadece sınavdan sınava gelmene izin vermesi gerekir.

Memur olman hiçbişeye sorun teşkil etmez ama hem çalışıp hem okuyan hemde notları iyi olan bir Allahın kulu görmedim ben bugüne dek.Zaten paranın kokusunu bir aldın mıydı gözün okulu görmez bir daha.

arkadaşlar çok teşekkürler yardımlarınız için. iki arkadaşım var, çalıştıkları yerler vardiyalı ve bu sayede hem okuyup hem memurluk yapıyorlar. benim hem çalışıp hem de okumam gerekiyor. çünkü evliyim ve eşim de İTÜ gıda mühendisliğinde. şu an zaten özel sektörde çalışmaktayım.

Çok teşekkürler tekrar Sayın adalet, bu tercih olayını bir türlü anlamamıştım, 2012 kpss aday başvuru formunu okumayı unutmuşum :D sadece tercih kılavuzunu okumuştum. İTÜ'de %70 devam zorunluluğu var, bu sebeple eğer memurluğa atanırsam oradaki amirlere yalvarmam gerekecek. Aksi takdirde çalışmam mümkün değil.

• bana öğrenciler için kolaylık yapıyolar, gece falan çalışmada oluyor da demişlerdi acaba doğruluk payı nedir onun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dt.Kinq

bana öğrenciler için kolaylık yapıyolar, gece falan çalışmada oluyor da demişlerdi acaba doğruluk payı nedir onun?

Bir arkadaşım Gazi Üniversitesinde Elektronik Öğretmenliği bölümünde okumakta ve MKE'de Elektronik departmanında çalışmakta gece vardiyasında. Problem olmadı demişti ama arkadaşların dediği gibi tamamen oradaki amire bağlı.
  • Benim bildiğim bu senin yasal hakkın.Okul da Memur olarak çalışacağın yerinde müsamaha göstermesi gerekiyor diye biliyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yurtdışında hukuk okumak
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdi_arikan

quote:

bana öğrenciler için kolaylık yapıyolar, gece falan çalışmada oluyor da demişlerdi acaba doğruluk payı nedir onun?

Bir arkadaşım Gazi Üniversitesinde Elektronik Öğretmenliği bölümünde okumakta ve MKE'de Elektronik departmanında çalışmakta gece vardiyasında. Problem olmadı demişti ama arkadaşların dediği gibi tamamen oradaki amire bağlı.

günde kaç saat hangi saatler arası çalışıyor. ben de girmeyi düşünüyorum ama okulum saat 8 ile 17.00 arası.
  • quote:

quote:

quote:

günde kaç saat hangi saatler arası çalışıyor. ben de girmeyi düşünüyorum ama okulum saat 8 ile 17.00 arası.

bugün şehir dışında olacağım. ama yarın konuyla ilgili bilgi edinip cevap yazarım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

bugün şehir dışında olacağım. ama yarın konuyla ilgili bilgi edinip cevap yazarım.

Haber bekliyorum şimdiden teşekkür ediyorum .)

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Merhabalar tekrardan, arkadaşı arayıp öğrendim. Kendisi lise'yi elektronik bölümünden bitirmiş. Dolayısıyla elektronik niteliğini karşılıyor. MKE'de elektronikte vardiyalı olarak haftada 6 gün, gece-öğle-sabah olarak her hafta değişerek gidiyormuş. Eğer örgün öğrenim görüyorsanız -ki 8 17 arası okulda olduğunuza göre örgün öğrenim- vardiyalı çalışan bir yere girip, hep gece vardiyasında durmak için idari amirle görüşmelisiniz.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Merhabalar tekrardan, arkadaşı arayıp öğrendim. Kendisi lise'yi elektronik bölümünden bitirmiş. Dolayısıyla elektronik niteliğini karşılıyor. MKE'de elektronikte vardiyalı olarak haftada 6 gün, gece-öğle-sabah olarak her hafta değişerek gidiyormuş. Eğer örgün öğrenim görüyorsanız -ki 8 17 arası okulda olduğunuza göre örgün öğrenim- vardiyalı çalışan bir yere girip, hep gece vardiyasında durmak için idari amirle görüşmelisiniz.

Şimdi ben gece vardiyasında dururum da gece vardiyası kaçla kaç arasında oluyor? Sonuçta sabah 8 de okulda olmak zorundayım bu uyumamam mı demek oluyor?

• vardiyalı kamu işyeri sayısı azdır ama işyerine tutmuna bağlı benim arkadaşım 1 sene idare ettiler ama şimdilerde heryerde turnike sistemi var günde 2 saatlik izin hakkını kullanırken çalıştığın yer burada esneklik yapabilir (başındaki amirlerin tutumu önemli okuyotum dersen adam öküz değilse ses çıkarmaz)
    teknik kadroya girersen bazı kurumlarda yerinde sayarsın idari kadronun alanı daha geniş ...öğretim üyesi olayını bilmiyorum..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.