Şimdi Ara

Üniversite Anılarınız ??? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
194
Cevap
47
Favori
8.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ADEBISI

quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet.

Okulun ilk günü prof.un dersi vardı ben de kapri ve fenerbahçe forması ile gitmiştim o gün derse adam beni sınıftan attı la çık ahlaksız bu ne hal dedi dedim noluyoz ulan ilkokul mu liseli mi bura diye düşünmeye kalmadan tekrar bağırdı ahlaksız adam defol dedi ilk gün ilk ders rezil olmuştum herkese çok talihsizim yahu adam ilk gün postayı koydu bir daha mümkünatı var mı onun dersine öyle gitmeye derste edepsizlik yapmaya...

takıntılıymış kapriye formaya falan istemiyormuş dersinde öyle giyinen öğrenci

ilk gun formayla gitmek ne alaka?

seni ilgilendirir mi ?

• < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olmazmı üniversite yeni açılacak daha yurda gitmişim tadilat felan var , ilk akşamdan odadaki üst kata çıkan su borusu patladı gece gece onu temizlemeye uğraş dur ilkini temizledik neyse bide 2.ye patladı az sövmemiştim

edit: bide muaflık sınavları vardı ingilizceye giriyorum daha ilk günden yapılacak işmi 2 sıra önümdeki sağ çarpraza bi bağyan oturmuş bide çatalı açmış dedim yarabbim sınava mı odaklanacaam buna mı (79 alıp geçtim allahtan)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SupermanPrime -- 9 Ağustos 2012; 0:58:11 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ADEBISI

quote:

Okulun ilk günü prof.un dersi vardı ben de kapri ve fenerbahçe forması ile gitmiştim o gün derse adam beni sınıftan attı la çık ahlaksız bu ne hal dedi dedim noluyoz ulan ilkokul mu liseli mi bura diye düşünmeye kalmadan tekrar bağırdı ahlaksız adam defol dedi ilk gün ilk ders rezil olmuştum herkese çok talihsizim yahu adam ilk gün postayı koydu bir daha mümkünatı var mı onun dersine öyle gitmeye derste edepsizlik yapmaya...

takıntılıymış kapriye formaya falan istemiyormuş dersinde öyle giyinen öğrenci

ilk gun formayla gitmek ne alaka?

seni ilgilendirir mi ?

ilgilendirmez de bende sinifta olsam hakkinda iyi dusunmezdim yani.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yerimizi alalım.
  • Bulunsun

• bulunsun
  • okul açılmamıştı, İngilizce Hazırlık Sınıfını geçme( hazırlık sınavı) sınavı günüydü. çoğu kişi anne babasıyla gelmiş neyse, girdik sınıfa. tam oturacam sıraya, 2 sıra arkada SELENA dizisindeki o turuncu saçlı kız var. sınava başlıcaz , bir kız geldi. ' AA sen SELENA daki oynayan kız değil misiiin ' diye başladı konuşmaya.. millette konsantrasyon kalmadı. hey Yarabbim ya !.... ( güzelmiş ama turuncu )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paladinho -- 9 Ağustos 2012; 1:14:50 >
  • Kyk'da duş fişi muhabbeti vardı.. Bu benim bizzat yaşadığım bir anı değil arkadaşlar anlatıyordu.. Dönemin başlarında, yeni gelen birazda saf olan öğrenciler duşa gireceği zaman eskiler hop bakalım nereye falan diyorlarmış.. Çömezde duşa gireceğim falan deyince duş fişin var mı bakalım diyorlarmış.. Yok abi duş fişi nedir nereden alınır deyince, bunlara merkezdeki Zıraat bankasına gideceksin vezneden duş fişi alacaksın diyorlarmış.. Ertesi gün çömez Zıraat bankasına giderken takip edip eğleniyorlarmış..Eleman gidiyor bankaya merhaba abi duş fişi alacaktım falan diyor.. Rezilliğin biri bin para dikkatli olun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Morgue -- 9 Ağustos 2012; 1:19:32 >
  • Yerimizi alalım .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Morgue

Kyk'da duş fişi muhabbeti vardı.. Bu benim bizzat yaşadığım bir anı değil arkadaşlar anlatıyordu.. Dönemin başlarında, yeni gelen birazda saf olan öğrenciler duşa gireceği zaman eskiler hop bakalım nereye falan diyorlarmış.. Çömezde duşa gireceğim falan deyince duş fişin var mı bakalım diyorlarmış.. Yok abi duş fişi nedir nereden alınır deyince, bunlara merkezdeki Zıraat bankasına gideceksin vezneden duş fişi alacaksın diyorlarmış.. Ertesi gün çömez Zıraat bankasına giderken takip edip eğleniyorlarmış..Eleman gidiyor bankaya merhaba abi duş fişi alacaktım falan diyor.. Rezilliğin biri bin para dikkatli olun..

iyiymiş

• buralar degerlenir

• quote:

Orijinalden alıntı: PLinux

Evet ben başlayım o zaman.

İlk gün yurtta vardım kiseyi tanımıyorum.Birde ben ekten yerleştim .Aman Allahım yok böyle bir duygu gerçekten yaşayan bilir.Kimi arkadaşlar film izliyor kimi de oyun oynuyor .Bana birisi dokunsa resmen ağlıycam .Neyse ilk gün öyle geçti sonradan alışıyor insan .

Ve en önelisi'de arkadaş ortamı .Ben böyle olacağını düşünmemiştim çok geniş bir çevreniz oluyor o garanti zaten .Aa içinde çok iyiside var çok kötüsüde bence bunların ortası yok .Ya iyi ya kötü .Zaten kendilerini ve saflarını belli ediyorlar.

İlk sınıfa varmam .Herkez birbirini tanıyor.Fazla kiseyle'de tanışmak istemiyorum çünkü fazlası zarar.o yüzden samimi 2 tane arkadaşlarım var oda yeter.

Yeni mesajlar gelirse devam edecem

çevrem genişledi diyince içime kurt düşürdün hocam yav. Bu sene kazanıcak gibiyim %90 egeyi babam ev bile buldu 4 kişiyle ortak okula falan çok yakınmış herşey iyi.Ama bunu duyunca yurtta kalasım geldi 1 yıl.Çevre oluşması için illa yurt şartmı?

• Lise yurtlarında kalan üniversite yurtlarında zorlanmaz
  • mesajım bulunsun hanyy
  • quote:

Orijinalden alıntı: HacıTaşlayanŞeytan

quote:

İlk gün yurtta vardım kiseyi tanımıyorum.Birde ben ekten yerleştim .Aman Allahım yok böyle bir duygu gerçekten yaşayan bilir.Kimi arkadaşlar film izliyor kimi de oyun oynuyor .Bana birisi dokunsa resmen ağlıycam .Neyse ilk gün öyle geçti sonradan alışıyor insan .

Ve en önelisi'de arkadaş ortamı .Ben böyle olacağını düşünmemiştim çok geniş bir çevreniz oluyor o garanti zaten .Aa içinde çok iyiside var çok kötüsüde bence bunların ortası yok .Ya iyi ya kötü .Zaten kendilerini ve saflarını belli ediyorlar.

İlk sınıfa varmam .Herkez birbirini tanıyor.Fazla kiseyle'de tanışmak istemiyorum çünkü fazlası zarar.o yüzden samimi 2 tane arkadaşlarım var oda yeter.

çevrem genişledi diyince içime kurt düşürdün hocam yav. Bu sene kazanıcak gibiyim %90 egeyi babam ev bile buldu 4 kişiyle ortak okula falan çok yakınmış herşey iyi.Ama bunu duyunca yurtta kalasım geldi 1 yıl.Çevre oluşması için illa yurt şartmı?

kesinlikle şart ama şahsi evinde yurt karşısında bir sürü avantajı var.

• bir gün arkadaş kapıyı çalmadan sessizce içeri girmişti . hoca burası dingonun ahırımı ya , çık izin al izin iste öyle gir dedi. hasan çıktı kapıyı çaldı : hocam girebilir miyim dedi . hoca yapıştırdı lafı hayır giremezsin efendim gerçektende almadı kapıyı kapattık hocayla beraber bayağı gülmüştü sınıf.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Combott

quote:

Orijinalden alıntı: HacıTaşlayanŞeytan

quote:

kesinlikle şart ama şahsi evinde yurt karşısında bir sürü avantajı var.

yanlız kalırken avantajı var elbet ama ortak kişilele kalıcam.Üstelik benden büyük 2 tanesi son sınıfmış 1 taneside benle yaşıt.Yani pek bi + sı kalmıyor kendi evinde rahat etmenin dışında.Yani tabiki daha avantajlı ama çevre yapma açısından değil.

• Neyse ben de anlatığım bari.

Hazırlık gereği sınava girerken cep telefonlarını masanın üstüne koyardık. Herkes koydu, sınav oldu bitti. Sonra telefonları geri almaya başladık. Ben tam alırken, yanımda oturan arkadaşın telefonunu unuttuğunu gördüm. Hoca o sırada burada 2-3 tane telefon kaldı unutanlar alsın dedi. Ben de hocam bu arkadaşımındı, unuttu gitti dedim. Hocada tamam al git dedi. Ben telefonu kaptığım gibi çıktım ama o kalabalıkta arkadaşı bulmak imkansızdı. 10 dakika sonra arkadaşı gördüm, koşarak yetiştim. Abi telefonu unutmuşsun dedim. O da elini cebine attı, telefonu çıkardı. Benim telefon burada dedi. Ben şoka girdim tabiki. Hemen sınıfa geri koştum ama böyle bir koşuş yok. Topuklarım, popoma vurdu diyebilirim. Neyse tam sınıfa girerken sınıftan bir kızın güvenlikle birşey konuştuğunu gördüm. Bir köşeye saklandım, güvenliğin gitmesini bekledim. 2-3 dakika sonra güvenlik gitti. Ben de kızın yanına gittim, halinden birşeyler aradığı belliydi. bunu mu arıyorsun dedim. Evet sende ne işi var dedi. Bir karışıklık oldu da dedim, verdim telefonu. Sonra arkama bakmadan gittim.

• Bana da birisi kokulu kağıda mektup yazmıştı.(Evet bu devirde) Yüzünü bile görmemiştim. Mektupta aşkımdan öldüğünü yazmıştı Okulda yine tanımadığım birisi tarafından elime tutuşturulmuştu.
    Ders arasından sonra o kişi tekrar gelip kararımı sormuştu ben de çağır o özgüvensizi yanıma demiştim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yok kişi -- 9 Ağustos 2012; 2:10:01 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.