Şimdi Ara

Üniversite okurken tecil bitmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tıp 5. sınıfta aralık ayında 29 yaş sınırı nedeniyle üniversitedeyken tecil bitiyor;
    Sınıf atlarken sorun olur mu (senin tecilin bitmiş üst sınıfa kayıt yaptırmıyoruz derler mi?)
    Okulu bakaya durumdayken bitirebilir miyim?
    Bakaya durumdayken GBT yakalanırsam direk askere gönderirler mi,

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• direk askere göndermiyorlar şu an, teslim olacağını belirten bir kağıt imzalatıyorlar sadece, gitmezsen de ufak bir para cezası var.
    okulun da sorun çıkarmaması lazım ama sen öğrenci işlerine bi sor, en net cevap onlardadır.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • @Dr.Ünal usta tel onay yapamadığımdan özel mesaj atamıyorum, ö.m den whatsapp bırakırsan konuşabiliriz
  • Tecil biterse okul kaydını yapmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bullett

Tecil biterse okul kaydını yapmaz.

usta okula ilk kayıt yapmıyoruz, tecil süresi bitip de bakaya durumda okumaya devam edenler var
  • fantasticfantastic F kullanıcısına yanıt
    Tecil bitince kaydın dönem olarak yenilenmez üniversiten askerlik şubesine bildirir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bullett

Tecil bitince kaydın dönem olarak yenilenmez üniversiten askerlik şubesine bildirir.

Bu durumdan yüzde yüz emin misin, bazı kişiler bakaya kaldığı halde okulu bitirdiklerini yazmışlar, kendi bölümümdeki öğrenci işlerine de sordum hiç bir şeyden haberleri yok, bu adamlar nasıl tecil bitti diye askerlik şubesine bildirsin? zaten e-devlet üzerinden görünüyor tecil ne zaman biteceği sen emin misin bu konular hakkında
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Askerlik şubesine gittim bugün, görevli bayanın fazla bilgisi yoktu astegmen ile konuştum, detaylı olarak açıkladı ara sınıflarda herhangi bir sorun olmayacağını belirti ama yeni kayıtlar yapılırsa lisans vs. olmuyormuş,
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.