Bildirim
Üniversiteye Başlayınca Askerlik Tecil Olur mu?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Okul öğrenci işlerinden kayıt raporunu alıp şubeye teslim edeceksin. Muayeneye göndermeleri olası beni göndermişlerdi. -
yaş kaç, kaçıncı üniversiten, kaç yıllık, ilki kaç yıllıktı bunların hepsi etki ediyor
liseden sonra 2yıl içinde üni kazandıysan öğrenci işlerine söyle bilgilendirme yaptınız mı, yapmadıysanız yapın diye...
bazı durumlarda arkadaşın üstte dediği gibi kendin halletmen lazım ama yaş vs sorduğum detayları tam bilmediğim için bişey diyemeyeceğim... -
Kaydını yaptırdığına dair bilgiyi askerlik şubesine sunduktan sonra diğer seneler şubeye gitmene gerek kalmıyor, yanılmıyorsam ilk seferinde okuldan götürdüğün belgedyi verdikten sonra şube de bir başka blege verecek ve öğrenci işlerine teslim edeceksin ondan sonra bitene kadar okul tarafından kendiliğinden hallediliyor.
Şimdi beni maziye gönderiyorsunuz ama zaten üniversiteye kayıt olurken öss kazandı belgenin yanında askerlikle ilişkin olmadığına dair şube onaylı bir belge daha gerekiyor kayıt olduktan sonra da okuldan alacağın belgeyi şubeye götürüyorsun olay bitiyor. -
yaş 19, dediğim gibi öss ye 2. girişimde kazandım, 4 yıllık üniversite kazandım, öğrenci belgesi ile askerlik şubesine gitsem halledebilir miyim? (lazım olur diye öğrenci belgesini kayıt sırasında istedim) Üniversite karabük üniversitesi ve uzaktan eğitim okuyorum ve ben istanbulda oturuyorum, eğer üniversiteye filan gitmeye gerek varsa ya hiç yaptırmam yada gider 2 senelik tecil hakkımı kullanırrım. -
28.10.1992 doğumluyum ilk senemde üni. kazandım askerlğim kendiliğinden tecil olurmu???
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X